Jump to content

adymoise06

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About adymoise06

 • Rank
  Ucenic
 • Birthday 12/12/1991
 1. adymoise06

  Cum Pot Face Si Eu Un Site Ceva De Genu?

  ceva scripturi? stie cineva? help me pls!
 2. adymoise06

  Cum Pot Face Si Eu Un Site Ceva De Genu?

  Cum pot face si eu un site la fel ca acesta <Pret Bomba> ? Niste idei va rog... stie cineva? astept raspuns... multumesc anticipat!
 3. Km pot sa schimb si eu culoarea scroll-bar-ului? Ma poate ajuta cneva? Ms anticipat!
 4. adymoise06

  Script Auto Home Page

  nu stie nimeni?
 5. adymoise06

  Tipuri De Redirectionari !

  adik as putea sa dau ban ip cu acest ultim script? cu varianta b? k nu imi dau seama...
 6. poi am un prieten kre are un site mishto cu multi vizitatori si m-a ajutat....
 7. Baietzi eu am faqt 900-1000 d vizitatori p zi... Sunt ff multumit! Voua va place?OnlineShower TeaM
 8. adymoise06

  Script Ban Ip

  Un script kre stiu sigur k exista... Da nu il gasesk... Sau redirect ip... Da sa fie html nu php... Ma puteti ajuta? Multumesc anticipat!
 9. adymoise06

  Script Auto Home Page

  Ma poate ajuta cineva? Va rog... Multumesk anticipat!
 10. adymoise06

  Link Spre Pc Troubleshooting

  gaby noi am mai vb despre asta... fa o pagina ceva speciala cu chestii dastea k nu o sa ai loc niciodata... si cele importante le pui p pagina principala... si eu pun aceasi conditie cu mariushca... Salut!
 11. Ce ziceti de acesta baietzi? va place? astept sa ma criticati.. [url="http://www.onlineshower.ro/"]OnlineShower TeaM??„
 12. poi... nu stiu c culori sa aleg... o sa colorez varianta 2 si o sa bag o a treia varianta... sau krd k o sa raman direct cu varianta 2 colorata... ms mult baietzi pana acu...
 13. Salutare! Mai am si eu o problema... am nevoie sa dati un vot... Ce pagina principala va place mai mult? 1. Varianta 1 2. Varianta 2 Va rog lasa-ti un post cu varianta care va place mai mult... Am nevoie de cat mai multe voturi... Va multumesc!
 14. Ms mult Gaby... la meniul asta ma refeream... am reusit... uite aici un test... ><
 15. Mai am si eu nevoie de ajutor... am o idee pt site... vreau sa il fac p categorii... deja m-am apucat... sa va dau niste linkuri... Y! Mess OnlineShower Hi5! OnlineShower FuN! OnlineShower deocamdata atat... si vreau sa fac prima pagina ceva gen asta: Kalumea si vreau sa fac un meniu in flash kre sa apara p fiecare din secriunile de mai sus.. sa fie mic in stanga si sa se plimbe dupa scroll... si in meniu sa am o trecere de la o sectiune la alta... de ex: dak sunt p secriunea FUN si vreau as trec pe HI5 sa nu ma duc pe pagina principala cu toate sectiunile (www.onlineshower.ro) sa imi apara in meniul ala micutz si sa trec direct p pagina cu hi5... sper k m-am facut destul de explicit... sper sa ma ajute cineva... si sper k am postat unde trebuie... ms anticipat! Salutare!
×