Jump to content

Tomescu80

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Tomescu80

 • Rank
  User Nou
 1. Tomescu80

  Introducing The Iphone 5

  ...un model tare de tot. cei de la iPhone au mai scos si multe aplicatii bune. una dintre ele foloseste un certificat digital si iti poti proteja cu ea toate fisierele de pe telefon. am incercat-o si chiar functioneaza!
 2. Tomescu80

  Notiuni Generale De Internet !

  Foarte utile aceste topicuri pentru cei care sunt incepatori in domeniu. Am o matusa mai in varsta care lucreaza in contabilitate, iar acum e nevoita sa lucreze cu semnatura electronica. De asta am fost nevoit sa-i arat cam ce se petrece pe net si m-a ajutat foarte mult la vremea respectiva acest forum. Multam fain!
 3. Cred ca iPhone e cel mai tare la momentul actual! Inainte nu eram mare fan, dar m-am lamurit ca au niste aplicatii chiar foarte bine lucrate.De curand am descoperit una ce foloseste un certificat digital si permite criptarea tuturor fisierelor pe care telefonul le contine. Mi-a placut foarte mult!
 4. Tomescu80

  Ce Sport Practicati ?

  Acum doar alerg sau joc baschet o data sau de doua ori pe saptamana. In trecut am facut fotbal si innot(cel mai frumos sport)!
 5. Tomescu80

  Hello!

  Salutare! Eu sunt Paul, am 31 de ani si sunt economist. Lucrez in cadrul unei firme de telecomunicatii. Bine v-am gasit!
 6. Tomescu80

  Ce Este Internetul, Cum Functioneaza ?

  O creatie extraordinara internetul. De cand folosesc semnatura electronica la serviciu si pot trimite contractele semnate prin email m-am lamurit pe deplin cat de util poate fi. O descoperire cu adevarat revolutionara!
 7. Tomescu80

  Meciul Romania - Franta

  Au ridicat o arena de fotbal si au neglijat amanuntul esential...gazonul pe care se va juca propriu-zis!
×