Jump to content

C_r_i_s_t_i

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by C_r_i_s_t_i

  1. Salutare la toti ! Asi avea o intrebare daca se poate si stie cineva va rog . Am o combina muzicala Philips , pot sa o leg la laptop ? Daca da ce trebe ? Dupa ce sa ma uit daca are cumva iesire pentru laptop ? Mersi .
  2. Am facut urmatorul lucru . Am pus aspiratorul la partea de evacuare a aerului cald , vreo cateva minute iar apoi am observat ca sufla mai puternic aerul si acum se mentine la ~52C procesorul , daca sta fara sa fac nimic pe el . Si temperatura normala care ar fi ? Gods , imi explici mai amanuntit , cum sa fac sa verific viteza lui sau ce ai zis ?
  3. Salutare la toti ! Am un notebook HP cu procesor Intel Celeron P4600 . Problema care o am de cateva zile este aceea ca daca ma uit la un film HD pe TV (conectat prin cablu HDMI) se incalzeste puternic de tot si se inchide . La fel patesc daca sunt pe un joc , sau is multe programe deschise si are sarcina foarte ridicata . Se incalzeste puternic si nu mai porneste decat dupa cateva minute . Cu programul Core Temp , daca folosesc doar mess'ul si net'u imi arata o temperatura la procesor de ~60-62C . Daca intru in vreun joc sau fac altceva creste in jur de 70-72C , pana ajunge la 90C si se opreste banuiesc . Cel mai mult am vazut temperatura de 82C , iar deasupra maximul imi indica de 90 . Cea mai fierbinte zona , e in zona unde e situata placa video . Oare care e problema ? E dus cooler'ul sau murdar cu praf ? PS : 1 . Inca e in garantie pana in iunie si am sunat la HP si mi'au spus ca daca merg in alt service inafara de HP autorizat , pierd garantia si platesc si pe reparatii . Eu sunt din Tg Mures si nu exista aici service HP autorizat decat in Cluj si Brasov (cele mai apropiate) 2. Stie cineva care e temperatura maxima pentru porcesorul meu ? Multumesc anticipat .
  4. Salutare la toti ! Sunt nou pe acest forum si asi avea nevoie de niste informatii . Am un laptop HP ProBook 4520S si vreau in curand sa imi cumpar un sistem de aproximativ 80-100W . Am gasit aceste boxe la Media Galaxy . Acestea merg sigur la laptop ? Sunt compatibile 100% cu el ? Cineva imi spunea ca si-a luat un sistem 5.1 si nu ii mergea la laptop . E adevarat ca nu orice sistem functioneaza la laptopuri ? De ce ? Ma puteti ajuta ? Multumes mult deocamdata !
×
×
  • Create New...