Jump to content

C_r_i_s_t_i

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by C_r_i_s_t_i


 1. Am facut urmatorul lucru . Am pus aspiratorul la partea de evacuare a aerului cald , vreo cateva minute iar apoi am observat ca sufla mai puternic aerul si acum se mentine la ~52C procesorul , daca sta fara sa fac nimic pe el . Si temperatura normala care ar fi ? Gods , imi explici mai amanuntit , cum sa fac sa verific viteza lui sau ce ai zis ?


 2. Salutare la toti ! Am un notebook HP cu procesor Intel Celeron P4600 . Problema care o am de cateva zile este aceea ca daca ma uit la un film HD pe TV (conectat prin cablu HDMI) se incalzeste puternic de tot si se inchide . La fel patesc daca sunt pe un joc , sau is multe programe deschise si are sarcina foarte ridicata . Se incalzeste puternic si nu mai porneste decat dupa cateva minute . Cu programul Core Temp , daca folosesc doar mess'ul si net'u imi arata o temperatura la procesor de ~60-62C . Daca intru in vreun joc sau fac altceva creste in jur de 70-72C , pana ajunge la 90C si se opreste banuiesc . Cel mai mult am vazut temperatura de 82C , iar deasupra maximul imi indica de 90 . Cea mai fierbinte zona , e in zona unde e situata placa video . Oare care e problema ? E dus cooler'ul sau murdar cu praf ?

  PS : 1 . Inca e in garantie pana in iunie si am sunat la HP si mi'au spus ca daca merg in alt service inafara de HP autorizat , pierd garantia si platesc si pe reparatii . Eu sunt din Tg Mures si nu exista aici service HP autorizat decat in Cluj si Brasov (cele mai apropiate)

  2. Stie cineva care e temperatura maxima pentru porcesorul meu ?

  Multumesc anticipat .


 3. Salutare la toti ! Sunt nou pe acest forum si asi avea nevoie de niste informatii . Am un laptop HP ProBook 4520S si vreau in curand sa imi cumpar un sistem de aproximativ 80-100W . Am gasit aceste boxe la Media Galaxy . Acestea merg sigur la laptop ? Sunt compatibile 100% cu el ? Cineva imi spunea ca si-a luat un sistem 5.1 si nu ii mergea la laptop . E adevarat ca nu orice sistem functioneaza la laptopuri ? De ce ? Ma puteti ajuta ?

  Multumes mult deocamdata ! ;)

×
×
 • Create New...