Dan O.

Moderators
 • Content count

  2,609
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  54

Dan O. last won the day on March 14

Dan O. had the most liked content!

Community Reputation

422 Eminent

About Dan O.

 • Rank
  Nostalgia Critic

Recent Profile Visitors

14,724 profile views
 1. Traducere: Am un laptop si un PC, pe PC merge bine netul, pe laptop merge foarte rau de cate ori incerc sa accesez o aplicatie. Acelasi provider de internet aceeasi locatie (presupun eu). Ai 2 variante, ori suni la providerul tau de internet si ii rogi sa te ajute, ori duci laptop-ul la un magazin pt depanari sa il verifice. Mai poti sa-l testezi la un prieten acasa, sa vezi daca merge bine sau nu.
 2. Acum 3 luni l-ai schimbat...
 3. La cate double post-uri a facut aici, ar merita si warn. Sa zica mersi ca l-ati ajutat.
 4. Critici, schimbari , etc ? Ia un warn de la basescu.
 5. Spam. spam. spam. TC
 6. Adica, pirat ?
 7. Nu o sa poti face singur fata, plus ca cererile, majoritatea, sunt penale, si nu respecta nici un regulament. Plus ca, Vlad e fericit acum ca nu mai vede cererile, si are timp lumea sa-i admire capodoperele 3D
 8. De romarg, eu am auzit, fara sa fie nevoie sa ma intereseze o firma de hosting. Asta nu inseamna ca celelalte nu sunt bune. Stiu ca romarg au si support pana pe la 10-11 seara, in call center-ul lor. Acum.. am auzit ca sunt si naspeti uneori, dar na, macar am auzit de ei.
 9. Nu se mai primesc cereri pentru lucrari in categoria asta ! Asa cum este mentionat in regulament: Totusi, se poate discuta aici pentru viitorul acestei categorii. Cei interesati/dezinteresati pot posta in acest thread.
 10. Intrucat nu mai sunt persoane dornice sa indeplineasca cereri, dar si cererile au devenit copy/paste de pe un site la altul, iar utilizatorii care fac cereri nu aduc mare beneficiu comunitatii PC Troubleshooting, categoria de 'Cereri lucrari' se inchide pentru un timp nelimitat. Nu vor mai fi acceptate topicuri cu cereri lucrari pana nu se reorganizeaza zona. Daca nu vi se comunica explicit ca se permit topicuri noi, va rugam sa nu mai postati. Multumesc.
 11. Topicul va ramane inchis permanent. Comunitatea nu mai are ce cauta aici.
 12. "Suntem echipa, si vreau pareri". Ai inceput prost. Foarte prost. Si dupa cum vad feedbackul la site-ul vostru... nu e bine. Daca nu ati facut nimic la temele pe care le puneti pe forumul vostru, nu are rost topicul aici.
 13. prea mult bump
 14. Parerea mea e ca la inceput nu e nevoie de mai mult de Moderator si Administrator. Pe masura ce creste activitatea si e din ce in ce mai greu sa moderezi tot forumul, ori aduci oameni noi in staff ori aloci alt grad. Intreb si eu sa ma aflu in treaba, se mai joaca jocul asta Metin2 ? Chiar e nevoie de inca o comunitate ? Adica... gameforge au deja o comunitate dedicata pentru asta: https://board.ro.metin2.gameforge.com/