Dan O.

Moderators
 • Content count

  2,492
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  51

Dan O. last won the day on February 11

Dan O. had the most liked content!

Community Reputation

387 Eminent

About Dan O.

 • Rank
  Nostalgia Critic
 • Birthday

Recent Profile Visitors

14,120 profile views
 1. Ah, n-am vazut. Nu stiam ca cere banuti pentru un soft sau ceva. Credeamn ca verifici niste setari doar.
 2. "Cand 3 insi iti zic ca esti beat, te duci la culcare !" -autor faimos necunoscut
 3. Sticky keys ? Pare sa fie de la sticky keys. Dar se aude din boxe sau de la mainboard? beep-uri de mainboard ? http://www.pcadvisor.co.uk/how-to/windows/how-turn-off-sticky-keys-3512425/
 4. Trebuie dus in service. Nu e o problema ce poate fi rezolvata pe net. Decat daca exista vreun ghid video exact pe problema asta facut deja. Ceea ce nu e foarte probabil.. Ori incerci diagnosticul cum ti-am zis eu, dupa care oricum trebuie sa il duci la service, ori mergi direct la service cu el, poate e ceva destabilizat. vreo componenta care s-a mutat de la locul ei.. etc. Banuiesc eu ca este hard disk-ul. Socuri de genul plus HDD-uri nu e egal cu love cum s-ar spune.
 5. E cu drop de fps sau raspunde jocul foarte greu la comenzi ? cu delay ? In principiu daca ai drop-uri de fps, e de la setarile grafice. Da mai jos setarile grafice. Eu as incerca si pe forumurile de League of Legends. Cu siguranta nu esti primul care are problema asta, si cu siguranta a fost vreun bug pe care il poti rezolva rapid. Aici am gasit ceva despre o problema generala de lag in joc. E un ghid de a verifica si imbunatatii calitatea jocului daca ai probleme cu lag-ul. https://www.killping.com/blog/solve-league-of-legends-lag/
 6. Instaleaza-ti HWMonitor si BurnInTest si fa-i un test de 15/30 minute pe toate componentele. Sansele sunt sa iti arate erori pe anumite componente. Cat despre inlocuirea procesorului, trebuie sa vezi daca merita investitia si daca ai/gasesti un service care face asta pe langa tine. Eu stiu ca poti pune i3/i5/i7 daca-ti permite socketul de pe placa de baza a laptop-ului. Identifica placa si vezi ce soclu are. Apoi aflii daca se gasesc procesoare de laptop pentru soclu respectiv.
 7. Se-aude vreun bazait cand ingheata ? Ingheata si e permanent ? doar cu restart isi revine ? Ai pus HWMonitor si cu un test sa vezi ce si cand crapa ? (recomand HWmonitor si cu BurnInTest). Fa un test de 15 minute selectand toate componentele sa ti le testeze. Banuiesc ca vreun scurt la placa de baza. Fa si un test de mainboard.
 8. Cu siguranta are ceva bad-uri pe el. Iar probabil windowsul a fost instalat fix pe acele bad-uri. asta poate sa explice de ce facea disk check la restart sau cand pornea. Poti sa-i faci un test cu Hiren's Boot CD. Exista un tool cu care ii scaneaza fiecare sector, si cu putin noroc ti le repara. Dar daca gaseste multe.. or sa reapara. E cam nasol in situatia asta, ca se repara doar temporar. Si Da. Poate un HDD sa incetineasca foarte tare performantele unui PC. Solutia e sa iei un SSD mic pentru windows si sa-l folosesti ca si stocare. Dar si asa, o sa simti cand copiezi de/pe el sau cand incerci sa rulezi un joc sau un program.
 9. Se va posta in topicul care a ramas dechis.
 10. Ai 4 topicuri in care ai spamat acelasi lucru. Nu poti avea rabdare ? Ti s-au dat raspunsuri.
 11. E corect spus 'forums'. Se refera la categorii, si ca sunt mai multe categorii. E exact cum ai zice: Am postat un topic in 'World Wide Web' forums pe PC Troubleshooting. Sunt corecte ambele variante. O categorie e un forum. Fiindca avem aici mai multe categorii se transforma in forums. Poti folosi forums sau community.
 12. Este o setare de bios, parca, din cauza careia se intampla asta. Dar nu mai stiu exact care este. Trebuie sa cauti specific pentru placa ta de baza. Intai incepe cu modelul placii de baza, dupa care vedem ce setare de bios e. Sistemele noi functioneaza altfel acum si trebuie vazut cum e setarea implicita facuta. Apropo, ma gandesc ca nu mai are rost sa te intreb, dar booteaza de pe HDD implicit ? Nu de pe CD-ROM. Pentru ca dupa restart, daca se duce iar pe CDROM, e evident ca nu se face mai continua instalarea si ar vrea sa o ia de la inceput.
 13. http://www.pcadvisor.co.uk/how-to/pc-components/how-set-default-graphics-card-3612668/ Poti sa vezi ce se intampla daca dai acolo 'Change default graphics processor' Sau sa urmezi exact cum iti zice acolo in mesajul de eroare. Adica sa intrii in NVIDIA control panel si sa schimbi setarile de acolo.
 14. Astea-s deja configurate. Dar poti sa iti faci si pe componente in bugetul ala. http://altex.ro/sistem-it-myria-vision-14-intelr-coretm-i5-6402p-pana-la-3-4ghz-8gb-hdd-1tb-ssd-240gb-nvidia-geforce-gtx-1060-3gb-ubuntu http://altex.ro/sistem-it-myria-digital-v6-intelr-coretm-skylake-6th-gen-i5-6600k-pana-la-3-9ghz-16gb-1tb-amd-radeon-r9-380-2gb-ubuntu
 15. Chiar nu ai citit ce ti-a scris Hazzard ? Nu mai fa alt topic !