Dan O.

Moderators
 • Content count

  2,602
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  54

Dan O. last won the day on March 14

Dan O. had the most liked content!

Community Reputation

422 Eminent

About Dan O.

 • Rank
  Nostalgia Critic

Recent Profile Visitors

14,606 profile views
 1. Adica, pirat ?
 2. Nu o sa poti face singur fata, plus ca cererile, majoritatea, sunt penale, si nu respecta nici un regulament. Plus ca, Vlad e fericit acum ca nu mai vede cererile, si are timp lumea sa-i admire capodoperele 3D
 3. De romarg, eu am auzit, fara sa fie nevoie sa ma intereseze o firma de hosting. Asta nu inseamna ca celelalte nu sunt bune. Stiu ca romarg au si support pana pe la 10-11 seara, in call center-ul lor. Acum.. am auzit ca sunt si naspeti uneori, dar na, macar am auzit de ei.
 4. Nu se mai primesc cereri pentru lucrari in categoria asta ! Asa cum este mentionat in regulament: Totusi, se poate discuta aici pentru viitorul acestei categorii. Cei interesati/dezinteresati pot posta in acest thread.
 5. Intrucat nu mai sunt persoane dornice sa indeplineasca cereri, dar si cererile au devenit copy/paste de pe un site la altul, iar utilizatorii care fac cereri nu aduc mare beneficiu comunitatii PC Troubleshooting, categoria de 'Cereri lucrari' se inchide pentru un timp nelimitat. Nu vor mai fi acceptate topicuri cu cereri lucrari pana nu se reorganizeaza zona. Daca nu vi se comunica explicit ca se permit topicuri noi, va rugam sa nu mai postati. Multumesc.
 6. Topicul va ramane inchis permanent. Comunitatea nu mai are ce cauta aici.
 7. "Suntem echipa, si vreau pareri". Ai inceput prost. Foarte prost. Si dupa cum vad feedbackul la site-ul vostru... nu e bine. Daca nu ati facut nimic la temele pe care le puneti pe forumul vostru, nu are rost topicul aici.
 8. prea mult bump
 9. Parerea mea e ca la inceput nu e nevoie de mai mult de Moderator si Administrator. Pe masura ce creste activitatea si e din ce in ce mai greu sa moderezi tot forumul, ori aduci oameni noi in staff ori aloci alt grad. Intreb si eu sa ma aflu in treaba, se mai joaca jocul asta Metin2 ? Chiar e nevoie de inca o comunitate ? Adica... gameforge au deja o comunitate dedicata pentru asta: https://board.ro.metin2.gameforge.com/
 10. Pe viitor da-mi si link-ul topicului daca vrei sa-l deschis. Nu sunt clarvazator. Ignor mesajele de genul 'deschide-mi topicul cu parerea'
 11. Ala nu e logo, e banner. Informatii despre logo: https://www.logobee.com/feature3.htm https://en.wikipedia.org/wiki/Logo http://justcreative.com/2010/04/06/branding-identity-logo-design-explained/
 12. 1. acela nu e logo, e banner 2. e o poza gasita pe net, taiata la care s-a adaugat un text foarte slab. 3. am spus clar in regulament ca nu se indeplinesc astfel de cereri (cele care cer copierea materialelor de pe alte site-uri). Topic locked. Refa cererea dupa specificatiile din regulament.
 13. Asta e o cerere pentru lucrare. Trebuia in categoria respectiva. Dar mai pune detalii despre ce vrei sa faca cu poza aia. Ce urmaresti sa obtii, si alte detalii.
 14. Nu are timp Gaby, cel mai probabil. Dar ti-l va schimba, stai chill.
 15. Drama Queen "Imi iau jucariile si plec..ca mi se vorbeste urat... buhuhu" Ai probleme prietene Poseidon. Daca tu ai crescut in puf, nu inseamna ca toti trebuie sa te tratam cu manusi aici. Eu vorbesc frumos cu cine merita, dar daca observi nu intrec niste limite, pe care tu deja le-ai intrecut. Mai ai putin si se rupe firul. Nu vorbi de lucruri de care nu stii nimic (nazism sau alte lucruri pe care le-ai auzit din povestile cu care adormeai seara). Reclama este permisa in anumite situatii, nu este un drept al utilizatorului. Repet ca sa intelegi, iti postezi comunitatea aici pe forum, din bunatatea lui Gaby. Forumul functioneaza dupa un set de reguli, si trebuie sa te conformezi daca iti zice moderatorul sau administratorul. Ca sunt eu, sau altcineva, trebuie sa te conformezi. Pana acum esti singurul care te bati in piept aiurea. Pana si alti utilizatorii iti spun ca esti beat. Iar cand mai multi oameni iti spun ca esti beat, te duci la culcare. N-am mituit pe nimeni sa tina cu mine si fi sigur ca la fel as fi procedat si cu ei daca ar fi intrecut de o anumita limita. Uite idee. As vrea sa vin eu la tine pe comunitate, sa fac reclama fara sa-mi pese de regulament, sa postez tot ce vreau unde vreau, agresiv, arogant, sa te fac copil care si-a pierdut alocatia (referitor la ce porcarie ai scris mai sus), si apoi sa te vad eu pe tine cat de amabil esti in conversatii. Facem pariu ca-ti scapa click-ul pe butonul de ban ? Linisteste-te prietene ca am mancat pe paine de-astia ca tine pe internet. Nu esti primul si nici ultimul de pe forumul asta cu care am avut altercatii sau discutii contradictorii. Chiar si cand nu eram Moderator. Nu mai lua totul personal ca acelasi regulament se aplica la toti. @DeNyS. imi pare rau, dar asta e exact tipul de om care vine in curtea altuia, isi face nevoile in fata usii si dupa care cere si hartie. E exact subiectul pe care l-ai deschis. Reclama nu e nu mai in semnatura, e peste tot, semnatura cred ca e ultimul loc unde apare. Si nu, nu ar trebui sa fie, dar din nou Gaby e permisiv si un om bun. Iar oamenii ca misterul asta, profita si iau totul de-a gata, si cand li se atrage atentia ca nu e ok, invoca motivul 'drepturile userului', de parca se aplica ca in viata de zi cu zi..