Dan O.

Moderators
 • Content count

  2,551
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  54

Dan O. last won the day on March 14

Dan O. had the most liked content!

Community Reputation

414 Eminent

About Dan O.

 • Rank
  Nostalgia Critic

Recent Profile Visitors

14,369 profile views
 1. 404 not found. diseara il inchid.
 2. Update-uri consistente, asa scrie in regulament. Doar asa e UP permis. Daca nu ai , atunci asteapta ca aici nu e loc de reclama sa faci bump dupa bump in topic ca sa ajunga in top.
 3. Ti l-am inchis o data. De ce insisti ?
 4. 1. The site you’re trying to reach at gzl.ro is categorized as Malicious Outbound Data/Botnets and is blocked. 2. @Needless: foarte profesionist comentariul. Meriti tot respectul pentru postari de genul. TC
 5. Te rog eu frumos, nu mai scrie UP in postari, ma calca pe nervi. In schimb pune cateva cuvinte acolo despre ce vrei sa primesit ca feedback si incearca totusi sa pui mai multe detalii despre ce update-uri au aparut pe site de la ultima postare. Cei care intra rar nu or sa vada nici o schimbare conform postarii tale: "am facut un update la index". Chiar daca UP este permis conform regulamentului, daca nu ai de prezentat schimbari consistente, inchidem balciul.
 6. @Jah Khalib : Piata e in alta parte. Daca vroiai sa-i oferi solutia asta, trebuia sa-i scrii in privat, nu aici. Topicul cere una, tu i-ai oferit alta.
 7. Ai un firewall dupa server ? (pe windows sau chiar pe router) IP-ul ala cu 192.... e liber ?in DHCP-ul routerului ? Adauga-ti si potul 443 pentru https, si incearca sa vezi daca e deschis, sau daca ti-l salveaza. Vezi si unul din porturile alea common pe care ti le sugereaza in dreapta acolo. PS: poate nu e clar, dar IP-ul ala cu 192.168.1.5 trebuie sa fie IP-ul serverului tau de CS.
 8. Dar ce iti zice ? Care-i mesajul de eroare, de unde stii ca nu mai merge pe portul ala ? Ai un server, sau ceva care ar trebui sa mearga pe portul respectiv?
 9. Ce port vrei sa il deschizi din router ? Acolo vad un IP intern, si niste cifre random. Port 1000 ? sau care ?
 10. Locked. Te rog nu mai deschide altul. Ms.
 11. Locked. Te rog, nu mai deschide alt topic. Ms
 12. Poftim (atasat). PS: Programele sunt instalate in Program Files. Sunt si fisiere temp pe care as putea sa le sterg, dar nu de 60 GB. Sa fim seriosi.
 13. Recomandarea ar fi sa nu folosesti adaptor molex -> PCIE 8-pin. Daca nu are sursa, s-ar putea sa prajesti sistemul. Mai bine investesti intr-o sursa noua. Dar, poti sa te risti, si sa folosesti adaptor. PS: alimentarea se face de obicei prin infigerea cablului de la sursa in mufa de la placa video. hard(ware)-sex PPS: la tine toate-s urgente ? crezi ca esti pe OLX aici ??
 14. Nu stiu cum sa zic, dar, windows-ul nu ocupa doar 20 GB asa cum scrie pe net. O data ce-ai inceput sa faci update-uri si sa instalezi patch-uri, va creste. Spre exemplu, windows 7-le meu ocupa acum 60GB.