Jump to content

mshboss

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mshboss

 • Rank
  User Nou
 1. Buna tuturor. Am dus un laptop care nu se mai alimenta, la un service. Au scos bateria, au facut reset de bios si apoi a functionat. Ce problema a avut? Cei de la service nu au putut sa. mi explice. Bateria laptopului este sub capacul din spatele laptopului,iar pt a putea scoate bateria, au desfacut capacul respectiv. Va multumesc.
 2. Buna ziua! Am un router care primeste net de la ISP de 100 Mbs,iar routerul are in specificatii ca ofera o banda wifi de 300Mbs. Ce banda ofera real pe wifi?300 Mbs sau 100 Mbs cat primesc de la ISP? Multumesc frumos!
 3. Ma refer la conexiunea wireless intre laptop si router pt acces internet,pe windows!
 4. Buna tuturor! Un laptop cu o placa de retea wireless cu standardul 801.11 ac functioneaza cu un router cu standardul b/g/n?
 5. Multumesc tare mult pt raspuns! Dar daca totusi,sa zicem,se strica ramul integrat,poate functiona laptopul cu o memorie in slotul liber?
 6. Buna tuturor! Am un laptop Asus x541 si am incercat sa instalez windows 7,dar nu-mi vede mouse.ul la instalare,nici mouse pe usb,nici mouse wireless. Am sunat la reprezentanta si mi-au spus ca laptopul este facut doar pt windows 10. Cum pot instala totusi windows 7? Laptopul are ram ddr4,4gb integrat si mai are un singur slot pt ram liber. Care este avantajul acestei memorii integrate,sau dezavantajul? Daca se strica acest ram integrat,poate functiona cu ramul de pe celalalt slot(in cazul in care montez un ram in slotul respectiv)? Va multumesc frumos!
 7. Azi monitorul merge fara nicio problema,nu i-am facut absolut nimic,oare care sa fie cauza?
 8. Am umblat si la meniul monitorului,am setat pe auto,am folosit si butonul reset cat si pe cel care seteaza latimea imaginii si rezultatul este acelasi.Rezolutia este cea nativa iar rata de improspatare este de 60 Hz.Da,asta este o problema,monitorul merge la alt pc cu xp si alt monitor merge la pc-ul cu win 7.
 9. Buna tuturor! Am o problema cu un monitor lcd Acer,care de la un timp are doua dungi laterale negre,una in partea dreapta si alta in partea stanga, cam de vreo 1 cm latime fiecare,iar ca lungimea pe toata inaltimea monitorului.Sistemul este win 7 professional 32 biti,driverul placii video geforce 8500GT este actualizat la zi.Am setat monitorul pe auto dar nicio schimbare,am incercat mai multe rezolutii si niciun rezultat!Am probat monitorul la un alt pc cu XP si functioneaza normal,dar proband alt monitor la pc-ul cu win 7 am constatat ca si acesta functioneaza normal. Am schimbat si cablul de semnal si tot asa se intampla.Care poate sa fie defectul? Va multumesc anticipat!
×
×
 • Create New...