Jump to content

Courage

Moderators
 • Content Count

  5,898
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  266

Courage last won the day on October 27

Courage had the most liked content!

Community Reputation

1,578 Eminent

About Courage

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 08/14/1997

Profile Information

 • OS
  Win 10 x64
 • Location
  Cluj-Napoca, Botosani

Recent Profile Visitors

34,434 profile views
 1. Oare ai un print screen? Singurul fulger pe care il vad la S8-ul meu e ala de la baterie cand il pun la incarcat
 2. varianta 1. Modifici la loc fisierul php.init si introduci cheia de licenta (daca versiunea cumparata e aceeasi ca asta retail pe care o ai) varianta 2. Daca versiunea cumparata e mai noua decat asta retail pe care o ai, poti face upgrade si n-ar trebui sa ai probleme
 3. Trebuie schimbate filtrele anti-spam de la sistemul de inregistrare. @gaby Doar sa-i banez de fiecare data trebuie sa stau cu ochii pe site non stop. Timpul nu prea-mi permite.
 4. Courage

  PHP Array_filtrer

  $arr = array_filter($arr, function($var){ return empty($var); }); Merge ok cu asta?
 5. Grupul din care face parte are acces de moderare pe tot forumul ?
 6. Nu stiu cati ai sa gasesti pe aici care au avut tangenta cu acel IDF .. : )) Personal cand e vorba de certificari pe un anumit domeniu / produs X, am mai multa incredere in cele oferite direct de catre dezvoltator (gen certificate Oracle pentru Java). Cat despre De obicei cand aplici pentru un job ai acolo si cam care ar fi cerintele minimale de eligibilitate (la ce fel de cunostinte se asteapta de la tine, daca e cazul de diploma de licenta intr-un anumit domeniu etc). Probabil in domenii de genul se asteapta sa vada creativitate din partea ta + portofolii, si ca iti place sa inveti lucruri noi.
 7. Ce versiuni de php / mysql ai ?
 8. Courage

  Recomandare laptop

  Preferinte? Ultrabook? Gaming?
 9. Pare un url 'mort' . Ce imagine incearca sa ia? N-am mai lucrat de mult cu ips, dar stiam ca era ceva prin admincp cu 'something is not working' sau ceva de genul care la un moment dat iti dadea recache/ceva echivalent .
 10. Ziceai de cunostinte medii de ubuntu; cu configurarile de securitate cum stai? Acolo o sa te astepti la surprize neplacute. Legat de hardware, cati vizitatori crezi ca vei putea avea simultan pana sa stagneze sistemul?
 11. Am vazut ca la post merge, dar la descrierea unei categorii pe pagina principala apare anapoda (am incercat si alte variante). Nu stiu de ce au bagat wysiwygu la descrierea unei categorii, dar marog. Ca si workaround poti incerca sa bagi html fortat in descrierea categoriei din baza de date.
 12. [url="https://www.gametracker.com/server_info/89.40.233.14:27015/"] [img="https://cache.gametracker.com/server_info/89.40.233.14:27015/b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png"] [/url] BBcode-urile de la ipb.
 13. Cum arata codul luat de pe gametracker?
 14. Una e tema ~ default, alta e tema editata cum ai tu. Nu stim cine a editat-o si cum/unde a pus logo-ul. Daca dai click dreapta > inspect element, in fereastra care ti se deschide in stanga sus ar trebui sa ai un cursor. apesi pe el si apoi apesi cu mouse-ul pe logo si ar trebui sa te duca la codul html de la logo. Vedeai ce e acolo si cautai prin template-uri
 15. Courage

  KAMPO IPS 4.3

  Sper ca v-ati calmat cu certurile / jignirile.
×
×
 • Create New...