Jump to content

Courage

Moderators
 • Content Count

  5,894
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  264

Courage last won the day on July 8

Courage had the most liked content!

Community Reputation

1,573 Eminent

About Courage

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 08/14/1997

Profile Information

 • OS
  Win 10 x64
 • Location
  Cluj-Napoca, Botosani

Recent Profile Visitors

34,270 profile views
 1. Courage

  Sugestie

  Trebuie schimbate filtrele anti-spam de la sistemul de inregistrare. @gaby Doar sa-i banez de fiecare data trebuie sa stau cu ochii pe site non stop. Timpul nu prea-mi permite.
 2. Courage

  PHP Array_filtrer

  $arr = array_filter($arr, function($var){ return empty($var); }); Merge ok cu asta?
 3. Courage

  Cum acord moderator pe o anumita sectiune?

  Grupul din care face parte are acces de moderare pe tot forumul ?
 4. Courage

  certificare internationala in user experience design

  Nu stiu cati ai sa gasesti pe aici care au avut tangenta cu acel IDF .. : )) Personal cand e vorba de certificari pe un anumit domeniu / produs X, am mai multa incredere in cele oferite direct de catre dezvoltator (gen certificate Oracle pentru Java). Cat despre De obicei cand aplici pentru un job ai acolo si cam care ar fi cerintele minimale de eligibilitate (la ce fel de cunostinte se asteapta de la tine, daca e cazul de diploma de licenta intr-un anumit domeniu etc). Probabil in domenii de genul se asteapta sa vada creativitate din partea ta + portofolii, si ca iti place sa inveti lucruri noi.
 5. Courage

  Problema mare

  Ce versiuni de php / mysql ai ?
 6. Courage

  Recomandare laptop

  Preferinte? Ultrabook? Gaming?
 7. Pare un url 'mort' . Ce imagine incearca sa ia? N-am mai lucrat de mult cu ips, dar stiam ca era ceva prin admincp cu 'something is not working' sau ceva de genul care la un moment dat iti dadea recache/ceva echivalent .
 8. Courage

  Hosting acasă

  Ziceai de cunostinte medii de ubuntu; cu configurarile de securitate cum stai? Acolo o sa te astepti la surprize neplacute. Legat de hardware, cati vizitatori crezi ca vei putea avea simultan pana sa stagneze sistemul?
 9. Courage

  PROBELMA IPS 4.4.0

  Am vazut ca la post merge, dar la descrierea unei categorii pe pagina principala apare anapoda (am incercat si alte variante). Nu stiu de ce au bagat wysiwygu la descrierea unei categorii, dar marog. Ca si workaround poti incerca sa bagi html fortat in descrierea categoriei din baza de date.
 10. Courage

  PROBELMA IPS 4.4.0

  [url="https://www.gametracker.com/server_info/89.40.233.14:27015/"] [img="https://cache.gametracker.com/server_info/89.40.233.14:27015/b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png"] [/url] BBcode-urile de la ipb.
 11. Courage

  PROBELMA IPS 4.4.0

  Cum arata codul luat de pe gametracker?
 12. Courage

  Schimbare header

  Una e tema ~ default, alta e tema editata cum ai tu. Nu stim cine a editat-o si cum/unde a pus logo-ul. Daca dai click dreapta > inspect element, in fereastra care ti se deschide in stanga sus ar trebui sa ai un cursor. apesi pe el si apoi apesi cu mouse-ul pe logo si ar trebui sa te duca la codul html de la logo. Vedeai ce e acolo si cautai prin template-uri
 13. Courage

  KAMPO IPS 4.3

  Sper ca v-ati calmat cu certurile / jignirile.
 14. Courage

  Restrictie caractere minuscule!

  Compari iban care in cazul tau este un pointer (adresa in memorie unde se afla stocat sirul tau iban). Adresa care, daca o compari cu 'A' sau 'Z' (si echivalentul in litere mici), mai mult ca sigur nu se afla in acele intervale, de aceea nu se va intampla nimic. In cazul tau, compari cu "a" / "z" / etc, care reprezinta adrese (const char*) unde sunt stocate acele siruri de caractere (formate dintr-un singur A / Z / a / z). Practic compari 2 pointeri despre care nu stii mai nimic, de aceea are un caracter impredictibil ce ai scris acolo. Caracterele se reprezinta cu ', sirurile de caractere cu ". Caracterele se compara separat, caracter cu caracter: size_t lungime_sir = strlen(iban); for(size_t i = 0; i < lungime_sir; i++) { // sau in stil cum a postat colegul mai sus, for(size_t i = 0; iban[i] != NULL; i++) // aici compari iban[i] (care reprezinta caracterul din sirul iban de pe pozitia i) cu ce valoare doresti // ex: if( ! ( ( 'a' <= iban[i] && iban[i] <= 'z' ) || ( '0' <= iban[i] && iban[i] <= '9' ) ) ) { // caracterul iban[i] NU se afla in intervalele ['a', 'z'] sau ['0', '9'], deci nu este litera mica sau cifra } }
 15. Courage

  Cerere PHP

  http://savsoftquiz.org ? Sau alte scripturi pt quizuri .
×