Jump to content

Courage

Moderators
 • Content Count

  5,906
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  269

Everything posted by Courage

 1. De cand n-am mai deschis topic aici @kenwood a fost banat pentru injurii pe pm + alte mistocareli prin topicuri.
 2. Gasesti destule tutoriale pe internet cum sa instalezi IPS. Te-ai blocat undeva sau ... ?
 3. Sure. Am mutat topicul pe aria web scripts.
 4. So ,, ai o lista de useri, cand alegi un user din acea lista, sa se completeze 2 tabele cu informatii despre userul selectat, si sa le poti printa?
 5. Nu prea vad ce user ar avea acces la admincp si nu ar avea la modcp.
 6. Salut. session_start() unde este apelat? Ar trebui sa fie pe orice pagina intra utilizatorul. Si sesiunea cum ai stocat-o? Pe alte browsere se comporta la fel?
 7. Oare ai un print screen? Singurul fulger pe care il vad la S8-ul meu e ala de la baterie cand il pun la incarcat
 8. varianta 1. Modifici la loc fisierul php.init si introduci cheia de licenta (daca versiunea cumparata e aceeasi ca asta retail pe care o ai) varianta 2. Daca versiunea cumparata e mai noua decat asta retail pe care o ai, poti face upgrade si n-ar trebui sa ai probleme
 9. Trebuie schimbate filtrele anti-spam de la sistemul de inregistrare. @gaby Doar sa-i banez de fiecare data trebuie sa stau cu ochii pe site non stop. Timpul nu prea-mi permite.
 10. Courage

  PHP Array_filtrer

  $arr = array_filter($arr, function($var){ return empty($var); }); Merge ok cu asta?
 11. Grupul din care face parte are acces de moderare pe tot forumul ?
 12. Nu stiu cati ai sa gasesti pe aici care au avut tangenta cu acel IDF .. : )) Personal cand e vorba de certificari pe un anumit domeniu / produs X, am mai multa incredere in cele oferite direct de catre dezvoltator (gen certificate Oracle pentru Java). Cat despre De obicei cand aplici pentru un job ai acolo si cam care ar fi cerintele minimale de eligibilitate (la ce fel de cunostinte se asteapta de la tine, daca e cazul de diploma de licenta intr-un anumit domeniu etc). Probabil in domenii de genul se asteapta sa vada creativitate din partea ta + portofolii, si ca iti place sa inveti lucruri noi.
 13. Ce versiuni de php / mysql ai ?
 14. Courage

  Recomandare laptop

  Preferinte? Ultrabook? Gaming?
 15. Pare un url 'mort' . Ce imagine incearca sa ia? N-am mai lucrat de mult cu ips, dar stiam ca era ceva prin admincp cu 'something is not working' sau ceva de genul care la un moment dat iti dadea recache/ceva echivalent .
 16. Ziceai de cunostinte medii de ubuntu; cu configurarile de securitate cum stai? Acolo o sa te astepti la surprize neplacute. Legat de hardware, cati vizitatori crezi ca vei putea avea simultan pana sa stagneze sistemul?
 17. Am vazut ca la post merge, dar la descrierea unei categorii pe pagina principala apare anapoda (am incercat si alte variante). Nu stiu de ce au bagat wysiwygu la descrierea unei categorii, dar marog. Ca si workaround poti incerca sa bagi html fortat in descrierea categoriei din baza de date.
 18. [url="https://www.gametracker.com/server_info/89.40.233.14:27015/"] [img="https://cache.gametracker.com/server_info/89.40.233.14:27015/b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png"] [/url] BBcode-urile de la ipb.
 19. Cum arata codul luat de pe gametracker?
 20. Una e tema ~ default, alta e tema editata cum ai tu. Nu stim cine a editat-o si cum/unde a pus logo-ul. Daca dai click dreapta > inspect element, in fereastra care ti se deschide in stanga sus ar trebui sa ai un cursor. apesi pe el si apoi apesi cu mouse-ul pe logo si ar trebui sa te duca la codul html de la logo. Vedeai ce e acolo si cautai prin template-uri
 21. Courage

  KAMPO IPS 4.3

  Sper ca v-ati calmat cu certurile / jignirile.
 22. Compari iban care in cazul tau este un pointer (adresa in memorie unde se afla stocat sirul tau iban). Adresa care, daca o compari cu 'A' sau 'Z' (si echivalentul in litere mici), mai mult ca sigur nu se afla in acele intervale, de aceea nu se va intampla nimic. In cazul tau, compari cu "a" / "z" / etc, care reprezinta adrese (const char*) unde sunt stocate acele siruri de caractere (formate dintr-un singur A / Z / a / z). Practic compari 2 pointeri despre care nu stii mai nimic, de aceea are un caracter impredictibil ce ai scris acolo. Caracterele se reprezinta cu ', sirurile de caractere cu ". Caracterele se compara separat, caracter cu caracter: size_t lungime_sir = strlen(iban); for(size_t i = 0; i < lungime_sir; i++) { // sau in stil cum a postat colegul mai sus, for(size_t i = 0; iban[i] != NULL; i++) // aici compari iban[i] (care reprezinta caracterul din sirul iban de pe pozitia i) cu ce valoare doresti // ex: if( ! ( ( 'a' <= iban[i] && iban[i] <= 'z' ) || ( '0' <= iban[i] && iban[i] <= '9' ) ) ) { // caracterul iban[i] NU se afla in intervalele ['a', 'z'] sau ['0', '9'], deci nu este litera mica sau cifra } }
 23. Courage

  Cerere PHP

  http://savsoftquiz.org ? Sau alte scripturi pt quizuri .
 24. Vino cu codul scris de tine :)
×
×
 • Create New...