Jump to content

Courage

Moderators
 • Content count

  5,778
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  250

Everything posted by Courage

 1. Problema ACP

  E nulled? Daca nu ai facut ceva modificari la forum, as incerca cu alta versiune (daca e nulled).
 2. Instalare platforma ipb

  De unde ai gazduire? E free?
 3. Convertire baza de date ipb 4.2 in xenforo 2.0.1

  https://xenforo.com/help/importing/ Nu reuseai singur si primeai erori sau ... ?
 4. Instalare platforma ipb

  Ma refeream la url. Posibil sa nu se fi propagat domeniul.
 5. Instalare platforma ipb

  Despre ce site e vorba?
 6. Instalare platforma ipb

  Ai luat recent host / domeniu?
 7. Problemă private messages

  Daca ai fi si tu mai explicit.. http://pctroubleshooting.ro/topic/23241-regulament-arie-ipboard/ De unde e tema? Ai modifica ceva la ea?
 8. Inceput in C++

  https://www.tutorialspoint.com/cplusplus/index.htm
 9. Inceput in C++

  N'au pe codecademy ceva despre C/C++ ?
 10. Ce liceu aș putea urma?

  Nu stiu ce sa zic ... pare mai mult un hobby asta. Daca nu ai probleme cu matematica poti urma mate-info. Poate te pasioneaza programarea (asa eram si eu cand eram ca tine. am terminat mate-info acum 2 ani). De acolo poti vedea care e situatia si eventual te muti la alt profil simti ca nu e pentru tine. (am vazut cazuri care au fugit de mate si au dat la filologie apoi s-au trezit pe final ca vor la politehnica sau chestii).
 11. Ce liceu aș putea urma?

  Vrei sa fii cel care repara PC-uri la coltul strazii? Nu stiu sa fie un profil de liceu pentru asa ceva . Ce materii iti plac, ce nu iti plac, ce chestii te pasioneaza in special, etc.?
 12. Avertizare whiskey gtv

  Terminati cu tampeniile.
 13. Instalare fara licenta IPB 4.1.19 ??

  Nu stiu daca merge si pentru 4.1. La asta va referiti?
 14. Intrebare!

  Nu cred ca inseamna ca poti folosi nulled conform politicilor lor . Nu a fost free versiunea. Am vazut forumuri ipb nulled cu mii / zeci de mii de membri. Cat nu ai ceva foarte mare (eventual de pe care sa scoti profit (firma etc)) nu cred ca se obosesc cei de la ips sa-ti ceara sa cumperi licenta.
 15. Sistem de comentarii pentru blog

  Hmm, mie imi merge pe localhost. Am adaugat if(isset($_POST['email'])) { print_r($_POST); } si imi afiseaza datele introduse in formular: Array ( [email] => test@pctr [message] => Ana are mere [submit] => Comment ) $query = "SELECT * FROM posts WHERE id='$id'"; $post = $db->query($query); Cum arata $query daca $id are valoarea 3' OR '4' = '4 sau 3' OR '4' = '4'; DROP DATABASE bazadate; SELECT * FROM posts WHERE id='3
 16. Pot adăuga chat pe index?

  E un forum unde membrii se ajuta intre ei, nu site de freelancing. Ziceai ca esti web developer. Nu cred ca ti-ar conveni sa cauti ceva pe site-uri gen stack overflow si sa gasesti numai raspunsuri de genul 'da-mi bani si te ajut'.
 17. Facultati bazate pe informatica in Bucuresti?

  Inteleg ca vrei sa dai la informatica si ai dificultati in a gasit niste informatii pe un site..? https://www.google.ro/search?q=informatica+bucuresti+planuri+invatamant&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-ab&gws_rd=cr&dcr=0&ei=YtI4WoCbHsT7UKuCgaAB https://www.google.ro/search?client=firefox-b-ab&dcr=0&ei=YtI4Wv_nJMrTUfnjgdgK&q=informatica+bucuresti+orar&oq=informatica+bucuresti+orar&gs_l=psy-ab.3..0i71k1l4.28441.28666.0.28748.4.3.0.0.0.0.0.0..0.0....0...1..64.psy-ab..4.0.0....0.2TCh1o0nbtI
 18. Facultati bazate pe informatica in Bucuresti?

  http://info64.ro/Facultati-informatica/ Restul le afli de pe site-ul facultatii respective. Personal as alege unibuc.
 19. De la început vă spun că tutorialul este lung; de aceea, nu îl pot face pe tot deodată, aşa că o să postez aici când mai încep să fac câte ceva. În caz că doriţi să faceţi modificări privind anumite culori din designul celor de la IP. Board, respectiv versiunile 3.1, 3.2, 3.3 şi 3.4 , aici vă voi explica cum să modificaţi uşor şi rapid, folosind codul HTML al culorii dorite. Vreau să vă spun de la bun început că toate aceste modificări trebuiesc produse din AdminCP -> Look & Feel -> IP. Board (tema default oferită de IPB) sau alt skin folosit, dar nu garantez că veţi putea schimba tot -> tabul CSS -> ipb_styles.css 1. Background-ul paginii IPB 3.1 Cum spuneam mai sus, înt tabul CSS, secţiunea ipb_styles.css: apăsăm CTRL + F şi căutăm: Ce e scris cu #fff reprezintă culoarea actuală şi o putem schimba cu o altă culoare, după codul acestuia din codul HTML. Să zicem că eu vreau să o înlocuiesc cu "#f2f6fb". În acest caz, codul va deveni: IPB 3.2, 3.3 şi 3.4: aici este vorba despre 2 background-uri: Background 1: Schimbăm culoarea marcată cu roşu: Background 2:
 20. Vreau şi eu nişte păreri legate de design, conţinut, etc . limitcs.ro/forum/
 21. Inainte de font-weight: bold; adauga color: #ff0000;
 22. Parere hostinger?

  Oare chiar e nelimitat? Daca urc pe site 100 filme, fiecare de 10-20gb, mai am nelimitat?
 23. Vezi in ipb_styles.css, linia table.ipb_table .subforums li.unread { adaugi acolo color: #ff0000 si vezi daca ti se modifica.
×