Jump to content

Courage

Moderators
 • Content Count

  5,923
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  273

Everything posted by Courage

 1. Answer is 42. Convertesti din binar in ascii. Ex de tool in acest sens: https://www.rapidtables.com/convert/number/binary-to-ascii.html
 2. Pai te folosesti de caracterul din mijloc impartind lungimea sirului la 2. Poti lua cateva cazuri concrete sa vezi ce si cum. Dar aici depinde cum vrei sa tratezi sirurile care au numar par de caractere. Daca are un numar impar de caractere, gen abcde si vrei sa afisezi c, lungimea e 5, se afla pe pozitia 2, deci e suficient sa afisezi sir[sir.Length / 2] La numar par de caractere, metoda gen sirul abcd, metoda de mai sus iti fa afisa caracterul c. Aici depinde daca vrei sa afisezi b sau c. (sau ambele .. sau niciunul )
 3. Personal as scoate optiunea de a putea lasa reply daca nu sunt autentificat.
 4. Ce versiune de MySQL ai? Ar trebui sa apara in phpMyAdmin:
 5. IPB3 e destul de vechi .. cu alta versiune (retail de preferabil) face la fel?
 6. Pe wetransfer la files preview sunt 3 poze din BIOS. Postarea imi pare facuta cu google translate .. weird.
 7. Ceva mi se pare broken acolo la numarul total de subiecte/mesaje
 8. Cu o istorie lunga de inchideri si redeschideri .
 9. IPB 3.4 este EOL din 1 aprilie 2017. Dpdv al securitatii clar nu e recomandat sa mai folosesti asa ceva. In rest, cam ce s-a mai zis si pe aici. Nu vad rostul sa imi fie plin ecranul de categoriile de servere daca is ... goale toate. Ca tot vorbim de incarcat cu lucruri inutile, am dat la nimereala pe un topic (http://thunders.ro/forum/index.php?/topic/5-evidenta-reclame-facebook/), si tot ecranul era ocupat de un reply de 2-3 randuri. Devine obositor cand vrei sa urmaresti un topic si mai mult dai scroll prin spatii empty. Mai inteleg de avatar, dar cel putin ce-i la user info cu Contact / mention / i'm currently offline mi se pare ca ocupa spatiu inutil. Also, personal as scoate posibilitatea utilizatorilor care nu sunt inregistrati de a putea crea content pe forum. Sau de a raporta mesaje.
 10. Inainte era anuntul asta pe site: Acum au postat atlul:
 11. Courage

  Iconite Gif

  Salut. Nu pot vedea continutul de pe forum (imi trebuie cont). Poti lasa un screenshot cum ar trebui sa arate, impreuna cu codurile de le-ai pus la grade cand ai incercat?
 12. Depinde de persoana. 1. Dpdv al calitatii hardware / software (excluzand accesoriile), apple nu face produse proaste Combinat cu pretul ridicat, unii merg pe ideea ca e scump pt ca e de calitate. 2. Mai sunt care au si alt hardware apple (macbook de ex, sau iMac, iPad, etc) si vor sa mearga pe linia asta. 3. (Aici intra marea majoritate), din moment ce apple ii asociat cu fitzele, si unii vor sa para ceea ce nu sunt + ca nu le pasa deloc de specificatiile hardware, isi iau iphone ca sa dea bine. Altfel nu-mi dau seama cine ar da $800 pe un telefon cu ecran hd lcd in 2019 sau cat costa iphone xr.
 13. De cand n-am mai deschis topic aici @kenwood a fost banat pentru injurii pe pm + alte mistocareli prin topicuri.
 14. Gasesti destule tutoriale pe internet cum sa instalezi IPS. Te-ai blocat undeva sau ... ?
 15. Sure. Am mutat topicul pe aria web scripts.
 16. So ,, ai o lista de useri, cand alegi un user din acea lista, sa se completeze 2 tabele cu informatii despre userul selectat, si sa le poti printa?
 17. Nu prea vad ce user ar avea acces la admincp si nu ar avea la modcp.
 18. Salut. session_start() unde este apelat? Ar trebui sa fie pe orice pagina intra utilizatorul. Si sesiunea cum ai stocat-o? Pe alte browsere se comporta la fel?
 19. Oare ai un print screen? Singurul fulger pe care il vad la S8-ul meu e ala de la baterie cand il pun la incarcat
 20. varianta 1. Modifici la loc fisierul php.init si introduci cheia de licenta (daca versiunea cumparata e aceeasi ca asta retail pe care o ai) varianta 2. Daca versiunea cumparata e mai noua decat asta retail pe care o ai, poti face upgrade si n-ar trebui sa ai probleme
 21. Trebuie schimbate filtrele anti-spam de la sistemul de inregistrare. @gaby Doar sa-i banez de fiecare data trebuie sa stau cu ochii pe site non stop. Timpul nu prea-mi permite.
 22. Courage

  PHP Array_filtrer

  $arr = array_filter($arr, function($var){ return empty($var); }); Merge ok cu asta?
 23. Grupul din care face parte are acces de moderare pe tot forumul ?
×
×
 • Create New...