Jump to content

Courage

Moderators
 • Content Count

  5,922
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  273

Posts posted by Courage


 1. Pai te folosesti de caracterul din mijloc impartind lungimea sirului la 2. Poti lua cateva cazuri concrete sa vezi ce si cum. Dar aici depinde cum vrei sa tratezi sirurile care au numar par de caractere.

  Daca are un numar impar de caractere, gen abcde si vrei sa afisezi c, lungimea e 5, se afla pe pozitia 2, deci e suficient sa afisezi sir[sir.Length / 2]

  La numar par de caractere, metoda gen sirul abcd, metoda de mai sus iti fa afisa caracterul c. Aici depinde daca vrei sa afisezi b sau c. (sau ambele :) ..  sau niciunul :)))


 2. 22 hours ago, Cristian47 said:

  Nici nu am de gând să fac un forum special, scopul este adoptarea mediului classic, degeaba îți deschizi comunitate cu o platformă IPS și o încarci prea mult cu lucruri inutile, după părerea mea tot IPB va reprezenta gaming-ul românesc, așa cum era înainte.

  IPB 3.4 este EOL din 1 aprilie 2017. Dpdv al securitatii clar nu e recomandat sa mai folosesti asa ceva.

  In rest, cam ce s-a mai zis si pe aici. Nu vad rostul sa imi fie plin ecranul de categoriile de servere daca is ... goale toate.

  22 hours ago, Cristian47 said:

  degeaba îți deschizi comunitate cu o platformă IPS și o încarci prea mult cu lucruri inutile

  Ca tot vorbim de incarcat cu lucruri inutile, am dat la nimereala pe un topic (http://thunders.ro/forum/index.php?/topic/5-evidenta-reclame-facebook/), si tot ecranul era ocupat de un reply de 2-3 randuri. Devine obositor cand vrei sa urmaresti un topic si mai mult dai scroll prin spatii empty. Mai inteleg de avatar, dar cel putin ce-i la user info cu Contact / mention / i'm currently offline mi se pare ca ocupa spatiu inutil.

  Also, personal as scoate posibilitatea utilizatorilor care nu sunt inregistrati de a putea crea content pe forum. Sau de a raporta mesaje.


 3. Inainte era anuntul asta pe site:

  Quote

  Am vrea să vă oferim mai multe detalii legat de sechestrarea domeniului .ro, însă nu avem. Cât știți voi, atâta știm și noi. Din acest motiv am și amânat acest anunț, deoarece speram să apară ceva detalii între timp.
  Nu a fost primit niciun takedown notice/DMCA, pur și simplu au dat jos domeniul în cursul zilei de ieri.

  Legat de server, inca de la inceputul acestui site au fost luate toate masurile posibile pentru protejarea userilor. Insemnand că, chiar și dacă printr-o metodă sau alta autoritățile pun mâna pe server, sunt multiple sisteme de protectie si criptare pentru a preveni accesul la baza de date și/sau alte fișiere.

  Ținem foarte mult la siguranța si anonimitatea utilizatorilor noștri, pe server oricum nu sunt stocate date personale. Nu ni s-a adus la cunoștință nicio acuzație și vom lupta în continuare pentru dreptul utilizatorilor noștri la libera exprimare și comunicare.

  Acum au postat atlul:

  Quote

  Am hotărât că e mai înțelept să păstrăm și domeniul flro.org. În concluzie, domeniile noastre sunt https://filelist.io și https://flro.org. Tratați orice alt domeniu ca și scam.
  În cazul în care va fi nevoie și de alte domenii le vom anunța din timp.

  De asemenea, odată cu luarea deciziei de păstrare a domeniului .org, începând din acest moment, toate torrente-le descărcate vor utiliza specificația BEP12.
  Pe scurt:
   În lista de trackere de la fiecare torrent descărcat din acest moment vor apărea: https://reactor.filelist.io și https://reactor.flro.org;
   În momentul în care clientul de torrent eșuează să facă announce pe adresa principală, acesta va comuta pe adresa cealaltă (lucru valabil și invers).

   


 4. Salut.

  Nu pot vedea continutul de pe forum (imi trebuie cont).

  Poti lasa un screenshot cum ar trebui sa arate, impreuna cu codurile de le-ai pus la grade cand ai incercat?


 5. Depinde de persoana.

  1. Dpdv al calitatii hardware / software (excluzand accesoriile), apple nu face produse proaste Combinat cu pretul ridicat, unii merg pe ideea ca e scump pt ca e de calitate.

  2. Mai sunt care au si alt hardware apple (macbook de ex, sau iMac, iPad, etc) si vor sa mearga pe linia asta.

  3. (Aici intra marea majoritate), din moment ce apple ii asociat cu fitzele, si unii vor sa para ceea ce nu sunt + ca nu le pasa deloc de specificatiile hardware, isi iau iphone ca sa dea bine. Altfel nu-mi dau seama cine ar da $800 pe un telefon cu ecran hd lcd in 2019 sau cat costa iphone xr.

  • Like 1

 6. Nu stiu cati ai sa gasesti pe aici care au avut tangenta cu acel IDF .. : ))

  Personal cand e vorba de certificari pe un anumit domeniu / produs X, am mai multa incredere in cele oferite direct de catre dezvoltator (gen certificate Oracle pentru Java).

  Cat despre

  Quote

  Doresc ca in urmatorul an sa fac niste cursuri de UX design,fiind convins,din experienta altora ,ca in acest domeniu iti trebuie macar o certificare si un portofoliu cu cat mai multe proiecte.

  De obicei cand aplici pentru un job ai acolo si cam care ar fi cerintele minimale de eligibilitate (la ce fel de cunostinte se asteapta de la tine, daca e cazul de diploma de licenta intr-un anumit domeniu etc).

  Probabil in domenii de genul se asteapta sa vada creativitate din partea ta + portofolii, si ca iti place sa inveti lucruri noi.

  • Like 1
×
×
 • Create New...