Jump to content

test

Moderators
 • Content Count

  5,925
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  274

test last won the day on November 7

test had the most liked content!

Community Reputation

1,591 Eminent

About test

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 08/14/1997

Profile Information

 • OS
  Win 10 x64
 • Location
  Cluj-Napoca

Recent Profile Visitors

35,733 profile views
 1. Salut. Fisierul index.php cum arata?
 2. test

  spam conturi

  Nu recomand masuri de genul, din cauza faptului ca multi provideri nu ofera ip static.
 3. Answer is 42. Convertesti din binar in ascii. Ex de tool in acest sens: https://www.rapidtables.com/convert/number/binary-to-ascii.html
 4. Pai te folosesti de caracterul din mijloc impartind lungimea sirului la 2. Poti lua cateva cazuri concrete sa vezi ce si cum. Dar aici depinde cum vrei sa tratezi sirurile care au numar par de caractere. Daca are un numar impar de caractere, gen abcde si vrei sa afisezi c, lungimea e 5, se afla pe pozitia 2, deci e suficient sa afisezi sir[sir.Length / 2] La numar par de caractere, metoda gen sirul abcd, metoda de mai sus iti fa afisa caracterul c. Aici depinde daca vrei sa afisezi b sau c. (sau ambele .. sau niciunul )
 5. Personal as scoate optiunea de a putea lasa reply daca nu sunt autentificat.
 6. test

  Instalare ipb

  Ce versiune de MySQL ai? Ar trebui sa apara in phpMyAdmin:
 7. test

  Instalare ipb

  IPB3 e destul de vechi .. cu alta versiune (retail de preferabil) face la fel?
 8. Pe wetransfer la files preview sunt 3 poze din BIOS. Postarea imi pare facuta cu google translate .. weird.
 9. Ceva mi se pare broken acolo la numarul total de subiecte/mesaje
 10. Cu o istorie lunga de inchideri si redeschideri .
 11. IPB 3.4 este EOL din 1 aprilie 2017. Dpdv al securitatii clar nu e recomandat sa mai folosesti asa ceva. In rest, cam ce s-a mai zis si pe aici. Nu vad rostul sa imi fie plin ecranul de categoriile de servere daca is ... goale toate. Ca tot vorbim de incarcat cu lucruri inutile, am dat la nimereala pe un topic (http://thunders.ro/forum/index.php?/topic/5-evidenta-reclame-facebook/), si tot ecranul era ocupat de un reply de 2-3 randuri. Devine obositor cand vrei sa urmaresti un topic si mai mult dai scroll prin spatii empty. Mai inteleg de avatar, dar cel putin ce-i la user info cu Contact / mention / i'm currently offline mi se pare ca ocupa spatiu inutil. Also, personal as scoate posibilitatea utilizatorilor care nu sunt inregistrati de a putea crea content pe forum. Sau de a raporta mesaje.
 12. Inainte era anuntul asta pe site: Acum au postat atlul:
 13. test

  Iconite Gif

  Salut. Nu pot vedea continutul de pe forum (imi trebuie cont). Poti lasa un screenshot cum ar trebui sa arate, impreuna cu codurile de le-ai pus la grade cand ai incercat?
 14. Depinde de persoana. 1. Dpdv al calitatii hardware / software (excluzand accesoriile), apple nu face produse proaste Combinat cu pretul ridicat, unii merg pe ideea ca e scump pt ca e de calitate. 2. Mai sunt care au si alt hardware apple (macbook de ex, sau iMac, iPad, etc) si vor sa mearga pe linia asta. 3. (Aici intra marea majoritate), din moment ce apple ii asociat cu fitzele, si unii vor sa para ceea ce nu sunt + ca nu le pasa deloc de specificatiile hardware, isi iau iphone ca sa dea bine. Altfel nu-mi dau seama cine ar da $800 pe un telefon cu ecran hd lcd in 2019 sau cat costa iphone xr.
×
×
 • Create New...