Jump to content

th3#afk

+Helpers
 • Content Count

  224
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

th3#afk last won the day on January 22 2013

th3#afk had the most liked content!

Community Reputation

19 Good

1 Follower

About th3#afk

 • Rank
  Senior
 • Birthday 08/18/1990

Contact Methods

 • Website URL
  www.gamelife.ro
 • Yahoo
  cs16_th3
 • Skype
  th31990
 • Facebook
  th3afk

Profile Information

 • OS
  linux , win10
 • Location
  Denmark
 • Interests
  Living

Recent Profile Visitors

7,526 profile views
 1. In 2021 oricine are acces la alocatie , deci vor exista n comunitati care nu vor cumpara nimic decat sa downloadeze ! El face vizitatori , cu timpul poate o reclama si asa face sa aiba banuti profit pe comunitate in acest an ! Sincer , tema mi se pare super urata ! Majoritatea site urilor care sunt pentru download etc , folosesc teme putin mai usor de lucrat cu ele ! Ceva care nu mi place : beculetele , dai de n ori pana ajungi la finalul forumului si acolo vezi un simplu footer ! Nu crezi ca ar da mai bine daca ti ai prezenta proiectul cu cateva cuvinte?
 2. th3#afk

  Problema cache

  Am rezolvat intre timp , problema e de la un hook luat prin alt site , partener cu ipb . Smecheriile lor se pare
 3. th3#afk

  Problema cache

  Am incercat , sunt aceleasi ! Nu functioneaza butoanele revert , era superb sa mearga asa simplu !
 4. th3#afk

  Problema cache

  Salut , Intampin si eu de ceva timp o problema cu forumul , cred eu ca e de la memoria cache dar nu sunt sigur ! Am tot cautat dar nu am gasit nici un post cu aceeasi eroare ! Raspunsul celor de la suport pe ips : Tema este updatata pe 4.5.4.2 ,am dezactivat toate pluginurile si aplicatiile dar nu am gasit vreo solutie , dar am observat ca daca intru pe alt browser problema dispare ! A intampinat careva acest tip de eroare ? Multumesc !
 5. Nu pot da edit la post se pare : https://imgur.com/Zwtxgay
 6. In meniul de jos , ai scris ul impecabil fara greseli de ortografie , aici si in portal , ai greseli : oare ai dat copy paste ? Fa ceva mai unic , tema este frumoasa , portal destul de accesibil , categoriile prea banale ! Activitate si apoi o sa ai pareri mai putin critice !
 7. Mi se pare ca arata mai bine pe mov , parea mai diferita decat restul comunitatiilor ! Keep working !
 8. Vad ca proiectul a disparut ! Nici nu ma asteptam sa tina prea mult la ce renume are ecila in lumea gamerilor !
 9. Ai putea modifica putin imaginile din fata la categorii . Iar fontul da putina durere de ochi la 10 minute de vizionare ! keep working
 10. Aveti o problema la logarea cu facebook , dupa ce dau autentificare , ramane text Logging in cam o jumatate de ora .
 11. Salut , In codul de pe forum , nu stiu sigur ce ai modificat dar ai facut o rau . Sa incepem pas cu pas : ACP -> Customization -> click pe meniul drop-down din dreptul temei folosite -> manage resources -> default photo -> inlocuieste avatarul default (prima metoda ) Dupa care intri in : public/style_images/tema-ta/profile/default_large.png si vezi daca a mers . Daca nu a functionat , seteaza la grupuri gravatars pe no . (Admin CP -> System Settings -> Members -> Allow users to use Gravatars (no) ) Pe langa asta vezi ca terminatia imaginii sa fie corecta , nu am avut timp sa vad exact dar cred ca tu ai ori .jpg , ori .png.png (de 2 ori ) . Verifica toate aceste lucruri . O zi frumoasa !
 12. Salut , Tu incerci cumva sa instalezi Clubs pe 4.1?
 13. Pune link la forumul respectiv ca e cam greu de crezut ca toate gradele au acces deplin pe sidebar . Asta ar insemna ca au acces full la customization . Pe langa aceasta verifica si STAFF - Moderators - Gradul Respectiv - General - Can manage sidebar ? .
 14. Ar fi usor sa ne zici si noua : unde ai uploadat imaginile ? Pentru ca e logic ca imaginile la acel server de ts3 nu sunt citite . Forumul tau este pe versiunea 4.2 ? pentru ca pe multe site uri versiunea 4.2 inca nu e updatata . Ce versiune a aplicatiei o ai instalata si ce versiune are forumul tau ? Asa o mica explicatie : o sa ai 2 fisiere: unul cu imagini de il bagi in : public-styles_images- folder cu imagini + o aplicatie care sa o bagi in : admin - applications-addons - other - folderul cu aplicatia (ceva gen in mare ). Dar cum am zis ar fi mai usor sa oferi niste detalii inainte de a posta problema .
 15. Nu ti lua cu sgame etc , poate in viitor vei depasi faza cu gaming si totusi poate ai succes cu hostingul si te vei baza si pe alt plan , dedicate , webdev. , webdesigner etc . Gandeste te la un nume care sa implice mai multe idei ca sa poti indrepta daca nu ai succes cu una . Si nicidecum sa se numeasca pro sau sgame. Incearca ceva cu hosting sau host.com etc.
×
×
 • Create New...