Jump to content

th3#afk

+Helpers
 • Content Count

  215
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

th3#afk last won the day on January 22 2013

th3#afk had the most liked content!

Community Reputation

18 Good

1 Follower

About th3#afk

 • Rank
  Senior
 • Birthday 08/18/1990

Contact Methods

 • Website URL
  www.csbest.ro
 • Yahoo
  cs16_th3
 • Skype
  th31990
 • Facebook
  th3afk

Profile Information

 • OS
  linux
 • Location
  Denmark
 • Interests
  Living

Recent Profile Visitors

6,263 profile views
 1. th3#afk

  Pareri MyTune.ro?

  Aveti o problema la logarea cu facebook , dupa ce dau autentificare , ramane text Logging in cam o jumatate de ora .
 2. th3#afk

  Am bagat no-avatar si nu-mi apare

  Salut , In codul de pe forum , nu stiu sigur ce ai modificat dar ai facut o rau . Sa incepem pas cu pas : ACP -> Customization -> click pe meniul drop-down din dreptul temei folosite -> manage resources -> default photo -> inlocuieste avatarul default (prima metoda ) Dupa care intri in : public/style_images/tema-ta/profile/default_large.png si vezi daca a mers . Daca nu a functionat , seteaza la grupuri gravatars pe no . (Admin CP -> System Settings -> Members -> Allow users to use Gravatars (no) ) Pe langa asta vezi ca terminatia imaginii sa fie corecta , nu am avut timp sa vad exact dar cred ca tu ai ori .jpg , ori .png.png (de 2 ori ) . Verifica toate aceste lucruri . O zi frumoasa !
 3. th3#afk

  OutOfRangeException - Clubs - IPB 4.1

  Salut , Tu incerci cumva sa instalezi Clubs pe 4.1?
 4. Pune link la forumul respectiv ca e cam greu de crezut ca toate gradele au acces deplin pe sidebar . Asta ar insemna ca au acces full la customization . Pe langa aceasta verifica si STAFF - Moderators - Gradul Respectiv - General - Can manage sidebar ? .
 5. th3#afk

  Cum se instaleaza (GS) Server List pe IPB?

  Ar fi usor sa ne zici si noua : unde ai uploadat imaginile ? Pentru ca e logic ca imaginile la acel server de ts3 nu sunt citite . Forumul tau este pe versiunea 4.2 ? pentru ca pe multe site uri versiunea 4.2 inca nu e updatata . Ce versiune a aplicatiei o ai instalata si ce versiune are forumul tau ? Asa o mica explicatie : o sa ai 2 fisiere: unul cu imagini de il bagi in : public-styles_images- folder cu imagini + o aplicatie care sa o bagi in : admin - applications-addons - other - folderul cu aplicatia (ceva gen in mare ). Dar cum am zis ar fi mai usor sa oferi niste detalii inainte de a posta problema .
 6. th3#afk

  Sugestii nume comunitate servicii si jocuri?

  Nu ti lua cu sgame etc , poate in viitor vei depasi faza cu gaming si totusi poate ai succes cu hostingul si te vei baza si pe alt plan , dedicate , webdev. , webdesigner etc . Gandeste te la un nume care sa implice mai multe idei ca sa poti indrepta daca nu ai succes cu una . Si nicidecum sa se numeasca pro sau sgame. Incearca ceva cu hosting sau host.com etc.
 7. th3#afk

  Păreri forum CSBEST Romania

  Nici in viata reala nu ii poti multumi pe toti , dar intr o lume a gaming ului in care oricine are 15 ron + 20 ron wb isi face comunitate? Noi incercam sa ne populam usurel iar cu timpul cine stie? Oricum pentru noi aceasta comunitate e o simpla eliberare de stres din viata de zi cu zi , un simplu hobby care ne ajuta sa scapam de diverse probleme . Va multumim pentru pareri ,
 8. th3#afk

  Păreri forum CSBEST Romania

  Nu inteleg , de ce tot se posteaza despre : de ce am plecat de pe gamelife ? chiar vreti sa stiti ? pentru ca sa ii arat fondatorului de pe gamelife ca acolo este munca noastra si nu a lui si fiindca toate donatiile din ultimii 2 ani , inclusiv banii nostri depusi catre host/forum/aplicatii au fost bagate in buzunar . Esti multumit? As ruga pe un moderator daca se poate in caz ca se va mai face off-topic sa se dea un warn , multumesc . Iti multumim pentru critica , bineinteles, sper ca in viitor sa facem o tema care sa arate mai bine ca aceasta .
 9. th3#afk

  Nulled - retail + licenta

  pai asta incerc sa fac courage dar daca uploadez fisierele de la retail peste nulled , se mai vad posturile? asta e intrebarea .
 10. th3#afk

  Nulled - retail + licenta

  Salut , Am cautat acest raspuns si nu prea am gasit nimic . In acest moment folosesc 3.4.8 nulled , desi am licenta . Unii oameni mai curiosi din fire au inceput cu reclamatiile ca nu avem licenta si as vrea sa se termine cu aceste zvonuri . Intrebarea mea : care e sansa sa pot trece de pe nulled pe retail fara sa stric nimic la forum si sa nu pierd nimic? Exista posibilitatea de a face cateva buguri cand voi trece pe retail . Care sunt pasii care trebuie urmati ? Vreau sa trec pe 3.4.9 , nu pe 4.1.x PS: am vizualizat topicul 3.1.4- 3.2.3 dar nu am inteles totul . Va multumesc pentru orice raspuns .
 11. th3#afk

  Solutie largire spatiu dintre categorii

  aceea e pentru marire spatiu tema , largire totala . Eu caut acel spatiu . @gaby @Courage stiti cumva cum se numeste acel spatiu? Multumesc pentru orice raspuns ! ( am cautat dar nu gasesc acest spatiu si stiu ca te-am ajutat odata courage cu asta , peace )
 12. Buna seara , Am si eu nevoie de putin ajutor , cum nu am mai lucrat demult in ipb , am uitat cum sa maresc acest spatiu dintre categorii . Va multumesc , o seara frumoasa !
 13. th3#afk

  Porblema Ticket System

  ACP--->Look & Feel ---> Look & Feel--->Template Tools Vezi acolo jos "Rebuild Master Skin Data" , selectezi hook-ul si bifezi toate cele 3 casute de langa Rebuild HTML Rebuild CSS Rebuild Replacements Apoi "Template Tools" selectezi tema si done .
 14. th3#afk

  Porblema Ticket System

  reuploadeaza din nou toate fisierele .
×