Jump to content

TodirelPetrisor

Members
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

TodirelPetrisor last won the day on October 18

TodirelPetrisor had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About TodirelPetrisor

 • Rank
  User Nou
 1. Cerere logo GoldSkill

  Nume: Pinu Text principal: GOLDSKILL Text secundar: www.goldskill.ro Style: Ce va vine in minte. Dimensiune: 300 x 100 Culoare : #ffd700
 2. Salut! Am o problema sau o neintelegere cu MyBB-ul, cand editez ceva din CSS, nu imi arata c-ar fi ceva modificat! Daca editez in templates, se vede modificarea! Deci? Ce are ?
 3. Recomandare platforma forum server CS:GO?!

  Mersi @ShoczCD o sa incerc si Wotlab
 4. Recomandare platforma forum server CS:GO?!

  Cred ca o sa merg pe MyBB, vad ca sunt o gramada de skin-uri si chiar arata bine. Acum nu stiu cat de buna este securitatea, dar voi vedea pe parcurs. Multumesc mult @gaby pentru ajutor! Se poate inchide acest subiect.
 5. Recomandare platforma forum server CS:GO?!

  Mersi Andrei, dar am spus ceva fara licenta! La MyBB ma gandeam si eu @gaby dar e si varianta phpBB, de asta e mai grea alegerea Mai astept sugestii.
 6. Vreau sa deschid un forum strict pentru un server de CS:GO si nu sunt hotarat ce platforma sa instalez. Vreau ceva fara licenta, ceva simplu! Momentan ma gandeam la phpBB 3.2 dar am zis sa postez sa mai primesc niste recomandari, sunt dispus sa incerc si alte platforme! Astept raspunsurii, Multumesc!
 7. Pareri Elite Gaming Zone

  " staff matur de la 20 de ani in sus " , wadafak???!! Macar taci! Iei un avatar de pe net, pui un text si te dai mare designer ( design by SnooKer ) si zici ca esti matur ? Cam multii online in 24 de ore, scoate traffic generator...
 8. Părere Kript România

  Kript, nu o sa mai fie niciodata, ceea ce a fost pe vremuri (cand il detineam eu)! A avut 2 perioade de glorie, daca pot spune asa! Acum a ajuns pe mana unor copii. Daca ai un domeniu, un webhost, si o tema de pe net, asta nu inseama ca ai comunitate! O comunitate necesita, timp, banii, maturitate si experienta ! Si nu vad ceva de viitor in Kript, maxim 2 luni ii dau, mai mult nu ! Ia-l ca pe un up "justcosty" (cu "Y")
 9. Problemă Afişare Temă

  Am rezolvat , acum merge pe orice browser , mersi de ajutor oricum !
 10. Problemă Afişare Temă

  Salut , am modificat o temă acum 4 zile , totul bine frumos , acum 2 zile am mai modificat ceva la ea în ipb_csstyle.css şi când am dat save deodată a inceput să se vadă urât si dezordonată , dar numai pe browser-ul Mozilla , pe Google Chrome şi alte browsere merge perfect şi este afişată bine ! HELLLP ! AŞA este afişată pe mozilla ! AŞA este afişată pe chrome ( este afişată bine )
 11. Cum Scot Avatarele De La O Categorie Ipb?

  da e bun dar imi scoate doar replies / topics , eu vreau să scoată şi avatarul si ultimul post !
 12. Cum Scot Avatarele De La O Categorie Ipb?

  Păi şi id-ul categorieie cum il aflu ? Şi mai e o problemă eu nu am in boardindextemplate <td class='col_c_stats ipsType_small'>
 13. Cum Scot Avatarele De La O Categorie Ipb?

  Salut, cum aş putea scoate avatarele de la o categorie IPB? De la o singura categorie! De exemplu cum e aici: http://legendz.ro/forum/ la categoria Servere Publice Online ! Vă rog mult ajutati-mă !
×