Jump to content

TodirelPetrisor

Members
 • Content count

  42
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

TodirelPetrisor last won the day on February 19

TodirelPetrisor had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About TodirelPetrisor

 • Rank
  Ucenic
 • Birthday 06/23/1998

Profile Information

 • OS
  Linux / Windows

Recent Profile Visitors

1,207 profile views
 1. KINGERS ROMÂNIA

  Nu vad nimic diferit de celelalte comunitatii ! Numele ce semnifica ? "Designed by snok3 for Kingers" , tema e luata de pe net, ai schimbat doar culoarea !
 2. Pareri comunitate worldgaming

  "Design Vulpe Cosmin" Pls, scoate .. Nu cred ca e facuta de tine tema .. Daca schimbi 2-3 imagini, asta nu inseama ca e tema facuta de tine .. ON: Arata bine, tema simpla, categorii ok !
 3. Pareri csblack.ro

  "Aceasta tema a fost creata de catre l o a n d", really ? E deflection simplu cu f_icon si un banner ... de cand e creata de el ?
 4. Ce parere aveti de goldskill.ro?

  Multumesc @Daniel H. ! Activitatea e slaba, nu am terminat inca serverul de cs:go, cam pe vineri seara o sa fie gata si o sa fie cumparata reclama ! La categorii am ales sa fac mai putine si mai diferite
 5. Ce parere aveti de goldskill.ro?

  Pai daca postezi pentru +1, cum vrei sa ma port ? Ti-am spus, topicul este pentru parerea despre forum !
 6. Ce parere aveti de goldskill.ro?

  [...] Daca nu ai nici o parere, nu mai fa +1 ! ~ reported !
 7. Idei nume site gazduire si webdesign

  cpweb.ro , p-solutins.ro
 8. Ce parere aveti de goldskill.ro?

  Ba , eu am cerut pareri ! Nu te-am intrebat cum se intretine o comunitate, ok ? Si cand am spus ca iau reclama, nu ma refeream la forum ci la server ! Si nu e o comunitate, e un forum pentru un server !
 9. Ce parere aveti de goldskill.ro?

  Chiorete .. "In prim plan, o sa pornim cu 2 servere ( cs 1.6 , cs:go ) pentru care vom achizitiona reclama pe YouTube la 2-3 canale ! ( serverul de cs 1.6 urmeaza sa fie deschis saptamana viitoare )" Am deschis strict pentru serverele mele !
 10. Ce parere aveti de goldskill.ro?

  Eram la munca si nu aveam filezilla ca sa pot urca pe webhostul nou... Acum e on, astept pareri !
 11. Ajutor hover !!!

  UP ?
 12. Ce parere aveti de goldskill.ro?

  Am schimbat ns-urile acum 2 ore, o sa fie ON acusi !
 13. Ce parere aveti de goldskill.ro?

  Validarea va ramane, daca scoatem validare se vor face conturi cu mailuri inexistente ! SuperModerator, nu isi are rostul ajunge doar Moderator ! Culorile la grade raman asa, am incercat sa pun alte culorii pentru ca pe majoritatea forumurilor is aceleasi grade si aceleasi culori !
 14. Salut, Am decis să deschid acest topic cu scopul de a afla părerile voastre despre comunitatea GoldSkill. Momentan nu pot spune ca suntem online, debea am terminat ajustarile la tema si creearea categoriilor si tocmai de asta am facut acest topic, pentru a afla ce ar trebuii adaugat/modificat ! In prim plan, o sa pornim cu 2 servere ( cs 1.6 , cs:go ) pentru care vom achizitiona reclama pe YouTube la 2-3 canale ! ( serverul de cs 1.6 urmeaza sa fie deschis saptamana viitoare ) În mare parte, aș dori să aflu părerile voastre referitoare la design, dar și la structura forumului: ce vă place, ce nu vă place, ce ați vrea să schimbăm etc. Tema nu este cumparata, este luata de pe internet, orice sugestie pentru modificare este bine venita Sunt binevenite atât părerile pozitive, cât și cele negative. Link : http://goldskill.ro Host oferit de : EnixServers
 15. Ajutor hover !!!

  Salut, cum as putea face hover-ul din imaginea de mai jos de pe ipb 4 pe ipb 3.4.9 ?
×