robotboy

Veteran
 • Content count

  613
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

robotboy last won the day on April 11 2016

robotboy had the most liked content!

Community Reputation

19 Good

1 Follower

About robotboy

 • Rank
  Membru²

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.pctroubleshooting.ro
 1. Salut, am o problema cu in iPhone 5. Nu se aude niciun sunet, ca si cum at fi dat pe silentios, iar cand folosesc butonul lateral responsabil de modul sunet/silentios, imi este afisata pictograma cu difuzorul si volumul tonului de apel, dar in loc sa scrie Suna scrie Sonerie - Casti. Desigur, iPhone-ul nu are conectate niciun fel de casti. Exista vreo setare in acest sens? Ma poate ajuta cineva sa rezolv aceasta problema sau trebuie dus intr-un service? Multumesc!
 2. Salutari, exista vreo modalitate sa transfer contactele dintr-un iPhone 4 intr-un iPhone 6 fara utilizarea unui PC (iTunes)? Stiu ca pe Android se pot transfera fara probleme prin Bluetooth, insa pe iOS nu merge. Ma gandesc ca trebuie sa existe si in acest caz o solutie... P.S: Daca tot a venit vorba, de pe Android pe iOS se pot transfera contactele fara utilizarea unui PC/iTunes? Multumesc anticipat!
 3. Am avut recent o discutie despre 4G+, si din vorba in vorba am ajuns la telefoane compatibile; mai exact un coleg a intrebat daca exista deja telefoane cu 4G+, si niciunul dintre participantii la discutie nu a avut siguranta oferirii unui raspuns 100% corect. Asadar, telefoanele compatibile cu 4G/LTE sunt automat compatibile si cu 4G+ sau trebuie sa mai indeplineasca si alte conditi? Multumesc!
 4. Am citit recent cateva articole SEO in care se tot mentiona de articol(e) evergreen (mereu verzi). Nu stiu daca am inteles bine, dar aceste articole ar trebui sa fie acelea care aduc trafic constant pe un site? Imi puteti spune mai exact ce este un astfel de articol si cum se poate compune? Multumesc!
 5. Sa inteleg ca de acum pot ridica comenzi din Titan?
 6. Salutari, sunt interesat sa cumpar un produs de pe shop.computergames.ro cu plata prin SMS, insa observ ca aceasta nu mai este disponibila. Este o eroare sau nu se mai poate cumpara prin SMS? Multumesc!
 7. Am reusit. Thank you!
 8. Nu ti-a detectat-o. Incearca cu alt program.
 9. Ce placa de baza ai? Daca nu stii, vezi: http://pctroubleshooting.ro/topic/8196-cum-fac-sa-vad-configuratia-calculatorului/
 10. O placa video precum SAPPHIRE Radeon™ R7 250, 1GB GDDR5, 128-bit ar trebui sa te ajute in acest sens.
 11. Are cineva idee cum se poate potrivi data unui ceas Fossil Tailor ES3713 ? Am observat ca merge din cheita dupa modelul 24 de ore, trece la ziua urmatoare, insa trebuie sa rotesc de cheita pana fac batatura la deget . Asta este singura modalitate de reglare, sau exista vreun secret? Multumesc anticipat!
 12. Salutari, sunt pe cale sa achizitionez o cartela prepay Telekom, doar ca nu imi este clar care este incarcarea minima pentru activarea acesteia. Am vazut ca la aparatele de tip PayPoint incarcarea minima este de 3Euro. Este suficienta aceasta valoare pentru activarea cartelei? Multumesc!
 13. Salut, folosesc Firefox si tocmai ce am inchis un tab cu un site a carui adresa nu am retinut-o unde aveam o informatie utila. Nu mai stiu nici macar in urma caror cuvinte cheie/cautari am ajuns pe respectivul site. Stiu ca mai demult, pe Internet Explorer aveam o functie "reopen closed tabs" de unde puteam deschide site-urile inchise accidental. Exista o astfel de optiune si pe Firefox? Multumesc!
 14. Salut, stie cineva ce dimensiuni au curelele optionale pentru Samsung Galaxy Gear S2 Sport? In pachetul cu ceasul se gasesc 2 perechi de curele, o pereche marimea L si o pereche marimea S. Am gasiti aici (http://mediagalaxy.ro/curea-pentru-smartwatch-gear-s2-sports-blue-black-design-edt) o pereche care mi-ar placea dar nu scrie pe nicaieri ce dimensiune e. Nu as vrea sa o iau si sa fie S de exemplu. Multumesc!
 15. Salut, are cineva idee daca telefoanele Dual-Sim de la Orange (achizitionate la abonament si/sau prelungire de contract) sunt codate? Stiu ca cele single-sim sunt codate si nu poate fi folosita o alta cartela SIM decat cea de la Orange, decat in urma decodarii. Totusi, acelasi lucru este valabil si pentru telefoanele dual-sim? Multumesc!