Jump to content

robotboy

Veteran
 • Content count

  733
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

robotboy last won the day on April 11 2016

robotboy had the most liked content!

Community Reputation

23 Good

1 Follower

About robotboy

 • Rank
  Depanator

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.pctroubleshooting.ro
 1. Astfel, plata comisioanelor poate fi intarziata cu aproximativ 2 luni?
 2. Mouse-ul se blocheaza in timp ce folosesc tastatura

  Tind si eu sa cred ca problema ta e de natura software (driver-windows).
 3. Tehnologia hyper-threading permite executia simultana, pe un singur nucleu a doua fire de executie diferite, dand impresia ca se comporta ca 2 nuclee CPU distincte. In cazul procesorului 1, ai doua duclee fizice, deci eu as opta pentru acesta.
 4. Ecran negru dupa instalare driver

  S-ar putea sa fie o problema fizica cu placa video.
 5. Problema video? Black screen laptop...

  Nu vedem eroarea.
 6. Temperatura mare la procesor?

  Greu de crezut ca va fi cooler-ul rece, dar poti verifica, cu grija sa nu te frigi .
 7. Pe alte browsere functioneaza? Incearca sa resetezi setarile Internet Explorer-ului. Daca tot nu merge, vezi si pasii de aici: https://answers.microsoft.com/en-us/ie/forum/ie8-windows_other/cannot-connect-to-internet-cannot-find-server-or/e753cc3c-281a-49f1-9bea-ba5c15ee61f2?auth=1
 8. Instalare Windows 8.1 pe Skylake

  Sistemul de operare actual de pe laptop functioneaza? Daca da, in Windows este vazut stick-ul? Incearca sa rulezi setup-ul din My Computer (de pe stick).
 9. Cadere de cadre placa video RX 560

  E foarte probabil sa fie de la driver. Daca tot ai Windows 8, ai putea face un update la 10, poate se va remedia.
 10. Incepand de anul trecut, site-urile/magazinele online chinezesti de gadget-uri au devenit populare si la noi in tara, tot mai multi internauti folosindu-le. Avem pe forum persoane care comanda de pe aceste site-uri? Imi puteti face cateva recomandari? Care sunt cele mai de incredere? In cazul in care plasez o comanda pentru un anumit produs, as vrea sa o primesc (chiar daca timpul de asteptare e mare) si produsul sa fie conform specificatiilor de pe site. Multumesc!
 11. Problema FPS dupa update Windows

  Update-urile la Windows din ultima perioada sunt usor dubioase (exemplu: problema contrast fall creators update). Ideea e, simti ca jocul se misca cu adevarat mai greu, sau sunt doar cifrele care au scazut?
 12. Poate sursa pe care o ai tu nu e suficient de puternica pentru componentele din PC. Alta solutie decat incercarea unei noi surse care sa aibe pinii doriti, dar si putearea necesara, nu prea vad.
 13. 440.21$ pe an? Adica 1672 lei pe an? Adica 140 de lei pe luna? Ma bag.
 14. Salut, am observat ca S Pen-ul pentru Note 8 se gaseste de cumparat separat. Daca il cumpar, functioneaza si pe S8 sau S8+? Ma astept sa nu aibe toate functiile pe care le are pe Note, dar macar merge sa desenez sau sa notez chestii cu el? Multumesc!
×