Jump to content

SINEKT

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About SINEKT

 • Rank
  User Nou

Contact Methods

 • Yahoo
  sinekt
 • Skype
  sinekt
 1. SINEKT

  Vand Switch 3Com Superstack 3 4226T

  PRET 200 RON, UP
 2. SINEKT

  Vand Switch 3Com Superstack 3 4226T

  PRET 200 RON, UP
 3. SINEKT

  Vand Switch 3Com Superstack 3 4226T

  PRET 200 RON
 4. Salutari, Am nevoie de PHP cu GD cu suport Freetype, pentru un site care genereaza grafice in timp real. Cel putin asta CRED ca e problema. In logul de erori al Apache primesc: PHP Fatal error: Call to undefined function imageftbbox() in <fisier> Webserverul este in totalitate al meu (adica nu pe host) si este tinut pe un sistem cu CentOS 5.5. Apache, MySQL si PHP sunt toate configurate si compilate de mine, nu sunt versiunile luate cu Yum. Acuma, care e problema: phpinfo() zice ca am GD instalat, zice ca are suport Freetype, dar daca fac var_dump(gd_info()); intr-un PHP de info, vad asa: array(11) { ["GD Version"]=> string(27) "bundled (2.0.34 compatible)" ["FreeType Support"]=> bool(false) etc.etc. Am reusit cu succes sa descarc si sa instalez atat GD-ul, cat si freetype, si sa compilez GD-ul cu suport Freetype, insa nu prea ma descurc sa il bag in PHP. In momentul in care configurez PHP-ul si dau calea catre GD acolo unde l-am instalat eu, imi zice ca nu gaseste niste fisiere. Comanda de configure este: ./configure --with-apxs2=/SERVER/Apache/bin/apxs --with-mysql --prefix=/SERVER/PHP --exec-prefix=/SERVER/PHP --with-gd=/usr/local/bin --with-freetype-dir=/usr/include/freetype2 Am cautat pe net de am obosit, si nu gasesc nimic. Are cineva idee cum includ GD cu suport Freetype in PHP?
 5. SINEKT

  Vand Switch 3Com Superstack 3 4226T

  Hopaaaa!
 6. SINEKT

  Vand Switch 3Com Superstack 3 4226T

  Sus cu el.
 7. SINEKT

  Vand Switch 3Com Superstack 3 4226T

  Hopa sus!
 8. Vand switch 3Com SuperStack 3 4226T (3C17300). Stare perfecta de functionare, aspect excelent. PRET - 400 RON. Telefon 0771.631.865 sau (021) 460.43.83 Caracteristici: Key Features OSI Layer - Layer 2 Managed Device Interfaces Ports - 24 x 10Base-T/100Base-TX (RJ-45) Console Port Type - Serial (9-pin) Uplink/Additional Port(s) - 2 x 1000Base-T (RJ-45) Performance Layer 2 Forwarding Rate - 6.6 Mpps Switch Fabric Capacity - 8.8 Gbps MAC Address Entries - 8000 Standards and Protocols LAN Standards: IEEE 802.1d Spanning Tree Bridge • IEEE 802.1p LAN Layer 2 QoS/CoS Protocol for Traffic Prioritization • IEEE 802.1Q Virtual LANs (VLAN) • IEEE 802.3 CSMA/CD or Ethernet • IEEE 802.3u 100 Mbps (Fast Ethernet) • IEEE 802.3ab 1000 Mbps (Gigabit Ethernet) • IEEE 802.3ad Link aggregation • IEEE 802.3z Gigabit Ethernet over fiber standard (1000BaseX) • IEEE 802.1w Rapid Spanning Tree Protocol (RSTP) • IEEE 802.3x Flow Control • IEEE 802.3i Remote Management Protocol - SNMP • RMON Protocols - DiffServ Other Features LED Indicators - Link / Status • Power Dimensions Weight - 2.39 Kg Depth - 27.43 cm Height - 4.39 cm Width - 44.04 cm
 9. SINEKT

  Skype - Cpu 50%, Probleme Conectare Si Apel

  O sa incerc sa folosesc si alti antivirusi. Ma enerveaza ca multi imi anihileaza crackurile, si nu inghit asa ceva... Iar Avira era de-a dreptul tampit. Are lista de exclude degeaba, ca tot mi se baga si peste ce pun in exclude. MS Security Essentials mi s-a parut cel mai tare de pana acum, nu ma deranjeaza cu nimic, nu tu mesaje, prostii, reclame, si l-am folosit si la munca acum ceva vreme. Toate hardurile sunt recent formatate, deci nu cred ca e cazul de defragmentare. Oricum, o sa las una in curand, poate cine stie.... Se intampla dupa ce initiez prima conversatie,indiferent de directia de apel sau ca e video sau audio. Dupa ce inchid conversatia, tot ramane in 50% CPU. Cu altceva nu am probleme, totul merge brici, netul e brici (RDS). Pingul in Bucuresti RDS 10ms.
 10. SINEKT

  Skype - Cpu 50%, Probleme Conectare Si Apel

  MS Security Essentials nu are firewall. Lus, multumesc pentru ajutor, dar Google sunt si eu in stare sa folosesc si nu am gasit absolut nimic, tocmai de aceea am inceput sa intreb in stanga si-n dreapta. Primul link este total inutil in cazul meu.
 11. SINEKT

  Skype - Cpu 50%, Probleme Conectare Si Apel

  Inclusiv in alta locatie. Windows firewall e inactiv.
 12. De ceva timp am o problema tampita: Pornesc Skype, totul OK, in momentul in care am initiat o convorbire, fie ca o initiez eu, fie ca primesc apel de la cineva, CPU sare in 50% si convorbirea se aude cu intreruperi periodice si o intarziere care creste in timp, pana ajung sa nu ma mai pot intelege cu nimeni. Ce am incercat pana acum: - Scanare antivirus, spyware, malware: mi-a gasit o porcarie care se dadea drept Windows Media Center Diagnostic Tool si manca RAM in prostie. Asta a venit indirect, incercam sa scap de procesul respectiv, care manca mult RAM. Dar cu toate astea, am realizat 3 scanari complete: MS Security Essentials, Spybot Search & Destroy si Combofix. - N-shpe versiuni Skype, mai noi, mai vechi. Toate fac la fel. - Mentenanta clasica: verificare temperaturi, praf, Disk Cleanup, sters temporare, verificare spatiu HDD, procese, servicii, utilizare RAM & CPU... totul e in regula. Momentan rulez ca antivirus MS Security Essentials. Are cineva idee ce se intampla ? Nu gasesc problema pe net, cu exceptia catorva cazuri in care upgrade-ul la ultima versiune a rezolvat problema. Ma dispera, nu mai pot vorbi cu nimeni...
 13. SINEKT

  Problema Periferice Pe Usb (Hub Usb)

  Da, dar ultimul este un hub usb identic cu primul, adica nealimentat separat. Alimentator are doar cel de pe portul 1.
×