Jump to content

alexandrusav93

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by alexandrusav93

 1. Nu e de la drivere ... am cautat pe alte forumuri si se pare ca si altii au mai intalnit ... Trebuie sa incerc sa fac o friptura la cuptor din placa aceasta .. Stiti la ce ma refer .. Acum trebuie sa ma documentez bine bine , ca sa nu o stric ... mai am una de 512 care face tot cam la fel ... Problema la aceea era mai grava .. Dungi pe ecran , nu puteam sa intru in nici un joc , iar dupa cateva minute imi dadea bluescreen . Din doua poate reusesc sa salvez una . De preferat pe cea de 512 . Asa ca , ma pregatesc sa devin BUCATAR. O sa va anunt daca am reusit sau nu .
 2. Am verificat placa si la un prieten in PC . Am instalat driverul si am zis sa fac proba intr-un joc . Nu avea FIFA ONLINE 2 ci GTA SA . Am intrat in joc , totul merge perfect , mai putin OAMENII !!! se vad exact ca in imagini . Atat playerul cat si ceilalti de pe strada . In rest nu merge sacadat , nu sunt alte probleme . Problema este la oameni , playeri . Grafica , textura ce e folosita la oameni nu e acceptata de placa
 3. Acestea sunt imagini in timp ce jocul era deschis . Prima iamgine este facuta inainte de meci (vezi temperaturile) Iar a doua este facuta dupa meci (vezi temperaturile)
 4. Cand stateam pe Mozilla cu 3 site-uri deschise + instalarea softului placii video (desi mai era odata ) Revin cu imaginea !
 5. cu placa de 512 (imprumutata) imi merge perfect . cu placa integrata de 64 merge , dar cam in reluare .
 6. Salutare tuturor ! Va prezint din start problema : Unde e amestecatura aceea de culori trebuia sa fie un jucator . Imaginile sunt din FIFA ONLINE 2 . Doar aici am aceasta problema . Am testat si pe un joc cu cerinte mult mai mari : FARMING SIMULATOR 2013 iar aici totul merge perfect , la fel de bine cum mergea si cu placa de 512 imprumutata. Configuratie PC : Procesor : 3.00 Video : Nvidia GeForce 8400 GS 256 mb RAM 2.5 gb Sunt convins ca de la placa e problema, insa nu stiu de ce in acest joc face aceasta problema . Driverul este cel actualizat nu e de la driver . Ce pot face sa rezolv aceasta problema ??
×
×
 • Create New...