Jump to content

Price Nick

Members
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Price Nick

 1. nu sunt in situatia aceea si am instalat driverele corect, poate are alt tip de securitate ca la cea de la facultate se conecteaza
 2. unable To Connect si ii dau troubleshooting dar problema ramane nerezolvata,nu se conecteaza pur si simplu
 3. Salut am un Acer Aspire 5520g cu ur configuratie: procesor: AMD Turion 64x2 (2.0 GHz) rami: 3 gb placa video: nVIDIA gf 8600gs 1 gb ram Wlan: 802.11b/g Problema este ca nu ma pot conecta la retelele de Wireless neparolate, imi apare cu semnul "!", tin sa precizez ca am instalat w7, initial am avut un windows sp3, si nu avea probleme la conexiune, se putea conecta la acele retele fara probleme,nu imi aparea cu nici un semn ci doar fara lacat(parola). Care este problema si ce trebuie facut?
 4. da, m-am gandit la asta si am gasit unul, l-am deschis in notepad si am modificat de acolo rezolutia!
 5. am incercat toate driverele posibile, nici nu imi gaseste sonorul in device manager!
 6. "NO Audio Output Device is installed" aceasta este eroare pe care o am de de 2-3 zile! Am un Acer Aspire 5520g, i-am instalat w7, si nu reusesc sa rezolv problema sunetului! Precizez ca l-am primit de la varul meu, el avea instalat W SP3 si tot nu avea sunet! Ce pot face?
 7. Am luat un joc de la un prieten si este deja instalat, nu am imaginea jocului, insa la pornire imi da out of range, datorita faptului ca el l-a setat pe o anumita rezolutie sau refresh rate diferit de ceea ce am eu. Ce pot face sa il fac sa mearga sau nu am ce sa ii fac?
 8. da dar este pt gta san andreas eu vreau pt gta 4 liberty center
 9. Salutare. Cum adaug kilometrajul in gta IV. Multumesc!
 10. Salutare! Stiti daca se poate modifica kilometrajul din driver san francisco din m/ph in km/h , pentru ca nu gasesc in meniu de unde se face modificarea!!!
 11. va multumesc! am reusit, instaland in alta partitie!
 12. am avut aceasi problema acum 2 sapt cu acest joc, am zis ca poate windows-ul ca il am de prea mult timp , insa aseara l-am instalat si acum nu vrea sa mearga, in tutorial el sterge acel setings.yml la mine nu il gaseste.
 13. poi asta e problema ca nu am la ce sa fac print pt ca nu imi apare absolut nimic, gen eroare sau lipsa dll sau ceva...pur si simplu nu se intampla nimic. Am urmat si un tutorial si tot nimic.
 14. Ok. Deci nu reusesc sa instalez acest joc. Am copiat din Skidrow imaginea insa tot nu imi functioneaza.Ce trebuie sa fac, multi spun ca ar trebui sters settings.yml, insa nu il gasesc, ii dau cautare in C dar nimic. Unde gresesc?
 15. Salut, Am urmatoarea problema : PC windows 7 + 9800gtx, nu reusesc sa scot semnal s-video pe iesirea tv-out intr-un tv Panasonic mai vechi, cu tub. Atunci cand pornesc PC imi da imiagine insa nu foarte clara apoi nimic... Este adevarat ca daca folosesc Tv-ul stric placa video? Daca cineva cunoaste problema il rog sa ma ajute.
 16. Problema vine de la frame-uri, hardul se misca prea incet iar viteza lui este sub cerintele de rurale a placi plus rezolutie si consum. Apesi pe S si se regleaza frame-urile.
 17. Ok nu stiu care este problema insa eu va multumesc pt indrumari si sfaturi. Am sa instalez windows-ul si apoi si drivere-le sper sa nu mai am prob.
 18. Da ala l-am instalat, le am cu pc-urile inca foarte bine, insa aceasta eraore imi este inregistrata de acel program. Stiu ca toate au rami insa ma gandesc ca biosul nu ii recunoaste pe ai ei nu stiu! Aste ma depaseste.
 19. Am avut probleme cu ea la inceput nu o recunostea pc, Windows 7 pe 32 de biti, apoi DVD original nu avea instal pentru w7, am descarcat driverul -310.90-desktop-win8-win7-winvista-32bit-english-whql- si se pare ca am probleme. Stiu ca placa este un DDR3 si are si rami integrati insa nu vad sa fie instalati. Folosesc un SIW pt a vedea performante temperatura si alte ale si imi arata o eroare la rami.
 20. nu nu kiar asa, de sus in jos dar nu foarte tare , pare sa se fragmeneteze ca la jocuri!
×
×
 • Create New...