Jump to content

ombrados

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ombrados

 • Rank
  User Nou
 1. Am un HDD extern WD 1T de vreo doua luni.L-am partitionat in 2 partitii (65o Gb si 350)Gb aproximativ..O partitie o folosesc la inregistrare de pe TV Samsung (partitia cu 350Gb),iar cealalta partitie la arhiva (filme,documentare,poze,muzica,tot felul...) Intr-una din zile HDD-ul l-am verificat cu programul "CrystalDiskInfo" si m-a atentionat ca ceva nu este in regula..."Atentie C[5] numarul curent de sectoare instabile:4" (am atasat imagine). Va rog sa-mi spuna cineva daca este vreo mare problema,ce sa fac,ce inseamna si la ce sa ma astept.... HDD-ul,fireste este 3 ani in garantie. PS: HDD-ul merge bine,inregistreaza,copieaza,reda,nu face zgomote ciudate in el....
 2. Da,asa este! Ati avut dreptate cu ce mi-ati scris.Nu am avut semnal suficient,o liniuta este prea putin pt a ma putea conecta...M-am apropiat mai aproape de hot-spot si am avut vreo 3 liniute semnal..si am reusit sa ma conectez,dar se tot intrerupea...Este destul de slab semnalul! Oricum m-am lamurit cum este! Mersi pt sfaturi!!!
 3. Username si parola pentru internet prin fibra este una,iar ce spun eu este altceva si anume,cei de la RDS au creat aceasta retea Wireless (localhosturi,mai multe locuri prin oras )unde te poti conecta la ele prin DIGI WIFI (aici am alt cont ca sa pot intra)....Problema ca sunt langa un astfel de loc si ati vazut prin imagini ca nu ma pot conecta prin usename si parola,ca nu imi apare sa ceva...Ma gandeam ca nu am configurt ceva cum trebuie!!!
 4. Am un laptop MSI CR630 si ma conectez la RDS prin stick.In zona mea este un "localhost" de la RDS (cam 100 metri) si as dori sa ma conectez prin wireless (DIGI WIFI 2,4 Web Login)....dar nu reusesc! Ar trebui la conectare sa se deschida o mica pagina unde sa ma loghez (am username si parola) dar la cei de la RDS apare altceva...(vezi imagini...) PS:daca vreau sa ma conectez la alte retele care imi apar in dr jos al paginii,la toate imi apare acea fereastra pt logare...doar la RDS nu! Astept sugestii,pareri...va rog!!!
 5. La RDS am 5 Gb trafic pe luna in retea mobila (cu stick).Normal ca nu-mi ajunge! As dori sa-mi spuneti cu ce program as putea contoriza traficul ca sa stiu cat mai am si cat am consumat.Ar fi bine sa se poata reseta ca sa pot urmari luna de luna aceasta contorizare a traficului... Multumesc!
 6. Am facut cont Microsoft (identic cu ID-ul pe care îl utilizez pentru a ma conecta la Messenger,m-am logat la Skype prin cont Microsoft si totul OK mai putin faptul ca contactele din Messenger nu apar in Skype la messenger! Nu stiu cum sa fac!
 7. Mersi! Asa am facut si merge! L-am urcat si pe host,m-am documentat putin...
 8. Imi spui te rog cum ,sau cu ce deschid cest script? Pt.ca nu stiu!
×
×
 • Create New...