Jump to content

Whiskey Gtv

Members
 • Content count

  134
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Whiskey Gtv

 1. Părere proiect Desprefotbal.eu

  Nu sunt eu in fotbal insa design-ul este foarte frumos, toate lucrurile sunt bine structurate insa ma gandesc ca e o durere in fund sa bagi o stire noua sau n-am dreptate?
 2. Firma de hosting?

  Recomandati-mi si mie o firma de hosting, firma ce vi se pare cea mai buna. Banii nu prea sunt o problema, adica atata timp cat nu sunt sume ireale de la companii fantoma accept sa dau niscai bani in plus pentru beneficii in plus. Website-ul va fi unul mare, unul ce va include cateva forumuri diferite, blog-uri, index-uri samd.
 3. Firma de hosting?

  up
 4. Părere proiect Desprefotbal.eu

  http://prntscr.com/hcggar
 5. Cont Facebook Dezactivat

  Facebook-ul ti-o da mura in gura, CONTACT US
 6. Siders MultiGaming Community

  Doar mi s-a parut haios cum astazi pe la ora 19-20 dl. Jah era sub rangul de 'Membru', iar dupa ce a spus tuturor membrilor ca 'Comunitatea se muta pe siders' dintr-o data a aparut rosu pe numele lui. Atat timp cat un fondator al unei comunitati face asemenea magarii, distruge munca unor oameni doar dintr-o cearta si atrage membrii respectivei comunitati unde vrea el sincer nu dau nici un ban pe comunitatea noua. Din primul contact mi s-a parut extrem de dobitoc dl. Jah, de cand mi-am facut cont pe devilzone si vedeam numai injurii pe shoutbox (adica fratele meu, esti fondator, esti o persoana acolo, comporta-te adecvat, nu vorbi ca la fundul oii pe shoutbox) pana cand am primit ban pe ts3 si forum ca am intrat pe canalul lui si era nervos. Dupa mine v-ati distrus comunitatea cu el, insa faceti ce vreti.
 7. Sectionare cuvinte foarte lungi IPB3

  Pe tema default exista problema asta?
 8. Siders MultiGaming Community

  https://imgur.com/hA43lX9
 9. Pareri creare firma de gazduire web

  Redenumeste numele pachetelor din SMALL, MEDIUM si LARGE in ceva mai atragator, mai suculent. Pana la urma in viata nu conteaza sa te placa lumea de pe internet ci sa o ai bine cu familia si sa faci bani, nu? Poti pune ceva gen pachete 'baby' 'normal' 'pro' or smth like that. Cat despre preturi mi s-ar parea mai ok 1 euro, 3 euro si 5 euro.
 10. WebHost Free

  000webhost cred ca e cea mai buna. Eu sincer inainte am avut extrem de multe site-uri prin hostinger si inca le mai am (atunci cand lucrez la un website si sunt aproape de finalizare il pun pe cate un webhost d-asta de acum cativa ani sa vad cum se comporta). Daca nu stiai 000webhost apartine hostinger, insa este normal sa nu mearga bine. este GRATUIT! Nu poti sa compari un host de 200-300 euro cu unul de 0 euro.
 11. Parere comunitate Worldgame

  Arata okay. Prea putina lume. Dupa mine ati avea nevoie de servere dar daca comunitatea se bazeaza numai si numai pe resurse (adica fara servere) incercati sa va promovati prin alte moduri. Faceti-va reclama.
 12. Legare 2 routere in aceeasi casa?

  Eu am reusit sa fac ceva de genul cu 2 routere TP-Link insa nu a durat mult. Dupa cateva zile de functionare perfect a aparut o problema imensa: Daca al doilea router mergea, calculatorul imi lua router-ul ala ca router principal, nu cel principal, si nu mergea nimic cum trebuia (e greu sa-ti explic, efectiv pe PC nu mai aveam net si, de asemenea, al doilea router nu dadea deloc internet prin wireless). Intr-un final am luat un range extender de la Altex cu 60 lei si isi face treaba foarte bine. Daca tot vrei sa faci asta sunt cateva tutoriale pe internet, trebuie doar sa dai un search pe google cu "Transform a router in a range extender / repeater / acces point / bridge" or smth like that. Uite cateva linkuri ce s-ar putea sa te ajute: https://www.cnet.com/how-to/how-to-turn-an-old-wi-fi-router-into-an-access-point/ https://www.youtube.com/watch?v=REiL6r00GC8 http://www.practicallynetworked.com/networking/convert_wifi_router_to_access_point.htm
 13. Siders MultiGaming Community

  Foarte urat ca a trebuit sa distrugeti o comunitate, ma asteptam la mai mult din partea voastra.
 14. Unde găsesc și eu un index ca ăsta

  Ce e ala 'borowser'? :/
 15. Buton 'back to top' - fade?

  Alte solutii?
 16. Buton 'back to top' - fade?

  Am bagat un buton de 'back to top' insa vreau ca atunci cand scrollezi butonul sa aiba un efect fade (adica sa apara incet, nu dintr-o data) <button onclick="topFunction()" id="myBtn" title="Go to top">Top</button> #myBtn { display: none; position: fixed; bottom: 20px; right: 30px; z-index: 99; border: none; outline: none; background-color: #ae00ff; color: black; cursor: pointer; padding: 15px; border-radius: 10px; } #myBtn:hover { background-color: #555; } window.onscroll = function() {scrollFunction()}; function scrollFunction() { if (document.body.scrollTop > 20 || document.documentElement.scrollTop > 20) { document.getElementById("myBtn").style.display = "block"; } else { document.getElementById("myBtn").style.display = "none"; } } function topFunction() { document.body.scrollTop = 0; document.documentElement.scrollTop = 0; }
 17. Buton 'back to top' - fade?

  Sta non-stop pe ecran (chiar si cand scroll-ul este la maxim sus) si nu actioneaza nimic cand apesi pe el. (Are vreo importanta daca mentionez ca fac website-ul in PC si nu pe un webhost?)
 18. Caut partener IT

  cezar.ique - skype.
 19. Buton 'back to top' - fade?

  Ajutor?
 20. Buton 'back to top' - fade?

  UP?
 21. Editare Form App

  Ofera si tu un cod.
 22. Buton 'back to top' - fade?

  Nu folosesc jQuery. Anteriorul mi-a dat solutia aia dar nu merge, daca ai alta o poti lasa aici. Folosesc orice atat timp cat merge.
 23. Buton 'back to top' - fade?

  La fel ca inainte dacat ca acum din patrat s-a lungit (height)
×