Jump to content

Whiskey Gtv

+Helpers
 • Content Count

  327
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by Whiskey Gtv

 1. Whiskey Gtv

  Cum incep sa invat Photoshop?

  Noroc. Am putina experienta in photoshop (stiu sa fac lucruri de baza). Vreau sa ma apuc de design mai serios, in special web design (logo-uri, bannere, butoane, wallpapere) dar si design pentru afaceri (grafica). As dori sa-mi linkuiti cat de multe resurse, tutoriale, trucuri puteti si sa-mi dati niste idei despre cum as putea sa-mi dezvolt imaginatia pentru a-mi veni mai rapid ideile in cazul unor cereri.
 2. Whiskey Gtv

  Cum fac o pagina impartita in doua?

  http://prntscr.com/j1h4kq Vreau sa fac o pagina html exact ca in partea de sus. Ecranul impartit pe jumatate, jumatatea neagra cu o imagine, cea alba cu alta imagine (atunci cand dai cu mouse-ul peste imagine se va mari imaginea insa fara sa iasa din chenar, adica forma nu se va largi.. Poze: Normal: http://prntscr.com/j1h5oy Mouse peste: http://prntscr.com/j1h5uj insa tranzitia trebuie facuta elegant, incet). O bulina cu cateva texte in interior, doua butoane pe partea stanga si dreapta, cu tot cu text. Cum pot face toate astea? Recapitulare, ce vreau sa obtin (dupa ce ai citit mai sus) Cele doua chenare cu imagini in interior ce au o tranzitie de marire in momentul in care dai cu mouse-ul peste ele. Bulina cu text in mijloc Butoanele cu text in lateralele bulinei Eventual cateva efecte de pus peste, daca aveti linkuri de la asa ceva, ca sa nu para totul atat de static (optional) In principiu stiu sa mai umblu la chestii, insa nu stiu sa fac chenarele si cum sa le pozitionez astfel incat sa se vada okay pe toate rezolutiile.
 3. Whiskey Gtv

  Cum creez un searchbar pentru site?

  Cum pot face un searchbar pentru un website html? (cand cineva scrie un cuvant sa ii apara tot ce contine acel cuvant)
 4. Am o placa de baza cu o mufa pentru ventilator (cu 4 pini) si inca o mufa care arata exact la fel insa are doar 3 pini (asa a venit ea, nu pare sa se fi rupt vre-un pin). Care este treaba cu a doua mufa (cea cu 3 pini), pot pune un ventilator pe el si daca da pot pune mai mult de 2 ventilatoare pe calculator? (3,4)
 5. Whiskey Gtv

  MindFX Community

  Well, there was an error. Poate fac eu ceva gresit, poate trebuia sa fie un drop-down in locul unui text box..
 6. Whiskey Gtv

  Schimbare culoare nume consecutiv

  Poti sa explici mai bine, eventual in limba romana?
 7. Whiskey Gtv

  Parere Index

  Daca il bagi la download oricum, degeaba ai lasa copyright-ul acolo. Felicitari! Arata okay.
 8. Whiskey Gtv

  pozitionare elemente pe pagina xyz

  Sa zicem ca vreau sa pun un dreptunghi pe o pagina html, sa il pozitionez intr-un punct si sa ramana acolo pe toate rezolutiile. Cum fac asta?
 9. Whiskey Gtv

  100 litri de vin și 10 șoareci

  Soarecele care bea otrava moare instant?
 10. Se poate cumpara o cartela (numar de telefon) din alta tara, fiind in Romania? Gen tu, din Romania, sa ai un numar de Germania luat de pe net si cu Skype sau aplicatii de genul sa apelezi de pe acel numar fara sa mergi in Germania sa cumperi.
 11. Whiskey Gtv

  Cum creez un searchbar pentru site?

 12. Whiskey Gtv

  Cum creez un searchbar pentru site?

  Mersi pentru ce ai oferit insa pe mine ma intereseaza mai mult partea functionala pe care nu stiu sa o fac, pentru searchbar-ul vizual exista zeci de tutoriale pe internet insa pentru a-l face sa mearga nu gasesc.
 13. Whiskey Gtv

  Cum creez un searchbar pentru site?

  Eu vreau sa stiu cum o fac, nu ce imi trebuie ca sa o fac. Am venit la 'HTML' pentru ca e vorba de website-uri.
 14. Whiskey Gtv

  Cum creez un searchbar pentru site?

  Eu practic o sa fac o pagina cu niste imagini carora le voi atribui o propozitie, de ex. "apus de soare", cand userul cauta una dintre 'apus' 'de' 'soare' 'apus de' 'de soare' 'apus de soare' 'apus soare', lui sa ii apara imaginea cu "apus de soare". In acelasi timp, daca cauta 'masina' sa ii apara TOATE imaginile care contin 'masina' (e doar un exemplu)
 15. Whiskey Gtv

  Cum creez un searchbar pentru site?

  Cum o fac, asta e ideea?
 16. Whiskey Gtv

  Cum fac o pagina impartita in doua?

  up
 17. Whiskey Gtv

  Cum fac o pagina impartita in doua?

  up
 18. Whiskey Gtv

  Redimensionare rezolutie

  Asta.
 19. Whiskey Gtv

  Redimensionare rezolutie

  Cum pot face ca un website sa fie redimensionat in functie de rezolutia de pe care este vizitat?
 20. Whiskey Gtv

  Cerere resursa

  4.ceva, vezi pe http://www.warfield.ro/ ce versiune e.
 21. Whiskey Gtv

  Carteala cu numar din alta tara?

  Se poate sa iau o cartela din Germania si cand ajung in tara sa pun numarul de Germania pe o cartela de Telekom? (Am tovarasi pe acolo si ar putea sa-mi ia o cartela pentru asa ceva)
 22. Whiskey Gtv

  Sistem sortare

  up
 23. Whiskey Gtv

  Sistem sortare

  Vreau sa fac un website de downloads insa cum fac un sistem de sortare, astfel incat utilizatorul daca vrea doar, sa zicem, resurse pentru IPB 4.X, sa apese pe un buton si sa vada downloads-urile ce fac parte din categoria IPB 4.X?
 24. Whiskey Gtv

  SSD SATA-III pe slot SATA-II

  Am in plan achizitionarea acestui SSD (Kingston A400 120GB SATA-III 2.5 inch). Problema este ca am o placa de baza MSI H61M-P31/W8 (MS-7788) cu cateva porturi SATA-II. Doar SATA-II. Atat. Zero porturi SATA-III. Pot conecta SSD-ul prin acest cablu pe placa de baza sau imi trebuie cabluri speciale? Performanta banuiesc ca o va afecta, insa va exista o diferenta considerabila intre SSD-ul asta si un Hard de 7200 sau ar trebui sa astept pana la o placa de baza pe SATA-III?
×