Jump to content

Whiskey Gtv

+Helpers
 • Content count

  322
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by Whiskey Gtv

 1. searchbar

  Cum pot face un searchbar pentru un website html? (cand cineva scrie un cuvant sa ii apara tot ce contine acel cuvant)
 2. Se poate cumpara o cartela (numar de telefon) din alta tara, fiind in Romania? Gen tu, din Romania, sa ai un numar de Germania luat de pe net si cu Skype sau aplicatii de genul sa apelezi de pe acel numar fara sa mergi in Germania sa cumperi.
 3. searchbar

 4. searchbar

  Mersi pentru ce ai oferit insa pe mine ma intereseaza mai mult partea functionala pe care nu stiu sa o fac, pentru searchbar-ul vizual exista zeci de tutoriale pe internet insa pentru a-l face sa mearga nu gasesc.
 5. searchbar

  Eu vreau sa stiu cum o fac, nu ce imi trebuie ca sa o fac. Am venit la 'HTML' pentru ca e vorba de website-uri.
 6. searchbar

  Eu practic o sa fac o pagina cu niste imagini carora le voi atribui o propozitie, de ex. "apus de soare", cand userul cauta una dintre 'apus' 'de' 'soare' 'apus de' 'de soare' 'apus de soare' 'apus soare', lui sa ii apara imaginea cu "apus de soare". In acelasi timp, daca cauta 'masina' sa ii apara TOATE imaginile care contin 'masina' (e doar un exemplu)
 7. searchbar

  Cum o fac, asta e ideea?
 8. Nu stiu ce titlu sa pun

  up
 9. Nu stiu ce titlu sa pun

  http://prntscr.com/j1h4kq Vreau sa fac o pagina html exact ca in partea de sus. Ecranul impartit pe jumatate, jumatatea neagra cu o imagine, cea alba cu alta imagine (atunci cand dai cu mouse-ul peste imagine se va mari imaginea insa fara sa iasa din chenar, adica forma nu se va largi.. Poze: Normal: http://prntscr.com/j1h5oy Mouse peste: http://prntscr.com/j1h5uj insa tranzitia trebuie facuta elegant, incet). O bulina cu cateva texte in interior, doua butoane pe partea stanga si dreapta, cu tot cu text. Cum pot face toate astea? Recapitulare, ce vreau sa obtin (dupa ce ai citit mai sus) Cele doua chenare cu imagini in interior ce au o tranzitie de marire in momentul in care dai cu mouse-ul peste ele. Bulina cu text in mijloc Butoanele cu text in lateralele bulinei Eventual cateva efecte de pus peste, daca aveti linkuri de la asa ceva, ca sa nu para totul atat de static (optional) In principiu stiu sa mai umblu la chestii, insa nu stiu sa fac chenarele si cum sa le pozitionez astfel incat sa se vada okay pe toate rezolutiile.
 10. Nu stiu ce titlu sa pun

  up
 11. Redimensionare rezolutie

  Asta.
 12. Redimensionare rezolutie

  Cum pot face ca un website sa fie redimensionat in functie de rezolutia de pe care este vizitat?
 13. Cerere resursa

  4.ceva, vezi pe http://www.warfield.ro/ ce versiune e.
 14. Carteala cu numar din alta tara?

  Se poate sa iau o cartela din Germania si cand ajung in tara sa pun numarul de Germania pe o cartela de Telekom? (Am tovarasi pe acolo si ar putea sa-mi ia o cartela pentru asa ceva)
 15. Sistem sortare

  up
 16. Sistem sortare

  Vreau sa fac un website de downloads insa cum fac un sistem de sortare, astfel incat utilizatorul daca vrea doar, sa zicem, resurse pentru IPB 4.X, sa apese pe un buton si sa vada downloads-urile ce fac parte din categoria IPB 4.X?
 17. SSD SATA-III pe slot SATA-II

  Am in plan achizitionarea acestui SSD (Kingston A400 120GB SATA-III 2.5 inch). Problema este ca am o placa de baza MSI H61M-P31/W8 (MS-7788) cu cateva porturi SATA-II. Doar SATA-II. Atat. Zero porturi SATA-III. Pot conecta SSD-ul prin acest cablu pe placa de baza sau imi trebuie cabluri speciale? Performanta banuiesc ca o va afecta, insa va exista o diferenta considerabila intre SSD-ul asta si un Hard de 7200 sau ar trebui sa astept pana la o placa de baza pe SATA-III?
 18. Carteala cu numar din alta tara?

  Nu merg in Germania pentru o cartela. Vreau doar un numar de telefon german de pe care pot face apeluri si trimite mesaje prin calculator. De unde fac rost de numarul ala de Germania?
 19. Carteala cu numar din alta tara?

  Online, era logic ca nu gasesc magazine pentru asa ceva in Romania. Ai website-uri de genul bune?
 20. MINDFX - A mind of creativity

  Am dat luminozitatea si contrastul la minim, maxim, mijloc, in toate pozitiile posibile din monitor, acelasi lucru. Nu este placut ochilor combinatia aia. Daca tot vreti verdele ala puneti un shadow sau ceva la text, sa nu-ti strambi ochii incercand sa citesti.
 21. Email form

  Vreau sa fac pe un website o parte in care sa poti trimite e-mailuri catre administratorul websiteului. Acolo sa fie cateva casute in care sa scrii e-mailul tau, numele tau, mesajul si chestii de genul, sa fie cateva drop-down menus din care sa selectezi anumite chestii gen categoria din care face parte e-mailul, niste casete pe care sa le bifezi de ex. daca vrei sa primesti raspuns sau chestii de genul, iar toate lucrurile mentionate mai sus sa apara in e-mailul trimis. Cum pot face asta?
 22. MINDFX - A mind of creativity

  Poate de la gusturile mele, monitorul este okay. Textul 'mindfx' de sus pare firav, gata sa se strice, pixelii nu sunt in regula. Plus, ma dor ochii daca ma uit prea mult la el. https://prnt.sc/izfhev
 23. MINDFX - A mind of creativity

  Verdele e prea aprins si albul de pe el aproape invizibil.
 24. Email form

  pai si partea cu casutele si drop-down menus?
×