Jump to content

Ronaldo.7

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ronaldo.7

 1. Pe orice site imi apar reclamele astea. Vad ca multi imi dau rezolvari pentru un anume browser. Nu exista asa ceva,adica asta nu e treaba rezolvata. Asta e o treaba generala care vad ca este pe toate browserele. Ar trebuii sa fie o rezolvare pentru toate,nu ptr un browser de exemplu. Am luat acum ad-aware dar degeaba..tot imi apar
 2. Va salut, de foarte multa vreme am si eu o problema... pe Windows Xp nu aveam aceasta problema dar o am de foarte mult timp pe Windows 7. Ce se intampla mai exact? Imi apar reclame Adsense si nu-mi mai merge deloc pc-ul. Imi blocheaza toate browserele si nu pot sa mai fac nimic. Acum imi intrara iar, ce pot sa scap de ele ? Eu folosesc in principal Opera, degeaba instalez ad-block ptr ca imi blocheaza dar foarte putine si nu ma ajuta cu nimic. Eu doresc sa scap de reclame definitiv. Tot timpul instalez, sau am instalat windows-ul sa scap de ele, dar nu ma tine mult si imi intra iar. Ce pot sa fac? Sper sa ma ajutati. Multumesc!
 3. Am incercat`o de N ori,dar nu merge Trebuie serial-ul !Adica numele si parola,dar de unde....
 4. Ma scuzati de dublu - post dar n`a mers butonul edit Deci sa va explic ! Eu am downloadat dupa google ca acesta n`a fost bun de aici Am downloadat ardamax 2.8 ! Si mie nu`mi ramane instalat keylogger-ul Tot timpu` trebuie sa`l instalez si sa fac pasii din tutorialul de aici de l`a postat Hell ! De ce?
 5. Cam cat ar trebuii sa ocupe? Ptr ca eu cand termin tot de facut , nu`mi apare link-ul care sa`l dau la altii Adica ma da acolo dupa ce dau finish dar ocupa doar 3 kb
 6. Salutare ! Am urmat tot acest tutorial Am facut la fel ! Ei bine ceea ce vreau sa va intreb. Eu ce link trimit la persoana respectiva ca sa-l acceseze?
×
×
 • Create New...