Jump to content

petru98

Members
 • Content count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About petru98

 • Rank
  Ucenic
 1. Salut! Am reusit, problema era dupa cum am crezut, in registrii. Am intrat la registrii de desktop iar acolo lipsea functia "New". Am cautat pe net codul pentru a nu lasa functia pe Default si am reusit. Multumesc oricum! Se poate da T/C!
 2. Va salut! De curand am instalat aproape toate produsele de la Iobit (driver booster, systemcare, uninstaller si smart defrag) si am constatat ca nu mai am optiunile de la click dreapta oriunde l-as folosi. Apare doar sa sortez iconurile, marimea si proprietati. Celalalte optiuni au disparut, nu mai pot crea nimic in niciun loc. M-am gandit initial ca s-a sters vreun registru scanand cu system care (ce-i drept, de cand le folosesc calculatorul merge mai bine) si din aceasta cauza sa nu mai am acele optiuni. Ma puteti ajuta? Nu pot crea niciun folder, nicaieri.. :/ Va multumesc si va salut!
 3. Am o problema la avatare. Sunt designer (nu ma ocup doar de avatare si semnaturi) si mi-am facut un avatar. Avatarul respectiv l-am folosit si pe alte comunitati dar acolo se vedea la calitatea normala, dar la mine pe forum are o calitate proasta. Calitatea normala -> http://i.imgur.com/3TJRxWv.png Calitatea care se vede la mine pe forum -> http://i.imgur.com/lCRxU7j.jpg Va puteti uita la text sa deosebiti si mai bine diferentele. La Show users full photo in topic view; maximum width am setat 150x250, dimensiunile corespunzatoare dar calitatea avatarului nu se vede bine.. Ce sa fac? Folosesc IPB 3.4.6.
 4. Iar acel CD Cu HirensBootCD sau UltimateBootCD le fac bootabile ca pe un CD cu windows?
 5. Procesor i5 2.4, 4GB ram, placa video de la nVidia de 2GB. Te-ai referit la configuratiile din bios?
 6. Salut! Ieri am incercat sa instalez Windows 8 dar am o problema. Introduc DVD-ul in laptop, instalarea porneste, dar cand sa se instaleze si mai exact la Expanding Windows File merge extraordinar de greu, se incarca foarte greu acele procente.. L-am tinut asa vreo 9-10 ore si tot nu se terminase. Si tot asa face si la Windows 7, nu e prima oara cand instalez windows-ul dar nu am mai patit asa pana acum. Care sa fie problema? Sa fie de la RAM? Hard Disk-ul nu scoate niciun sunet ciudat.
 7. petru98

  Problema avatar

  Raspunde la PM-uri te rog.
 8. petru98

  Problema avatar

  Eu inainte aveam 700x300, poate asta a afectat?
 9. petru98

  Setare permisiuni

  Sigur, iti trimit imediat PM.
 10. petru98

  Problema avatar

  Salut! Cum fac sa rezolv aceasta problema? http://i.imgur.com/DxNBKFF.png Acea linie intre avatar si post, e prea indepartata, cum o fac sa fie normala?
 11. petru98

  Setare permisiuni

  Problema e ca eu mai am si alte grupuri, se exemplu "V.I.P" si acolo cum mi-ai arat tu poza, nu am sa selectez si pentru acel grup.
 12. petru98

  Setare permisiuni

  Si cum fac asta?
 13. petru98

  Setare permisiuni

  Salut! Deci am facut o categorie si vreau sa fie vazuta doar de Administratori, Fondatori, Designeri, Moderatori si Super Moderatori, doar de acestia. Cum fac sa setez accesele? Am vazut si in celalalte topicuri, dar nu e ceea ce caut si nu m-au ajutat la nimic. Nu vreau sa fie cu parola, vreau DOAR sa apara acel forum cand un membru are Designer, Administrator, Fondator, Moderator si Super Moderator.
 14. Salut! Am si eu nevoie de acel hook sa dai +1, acela cu sagetile verzi si rosii. L-am cautat peste tot, dar nu-l gasesc. Si am nevoie si de un tutorial de instalare la el. Va multumesc!
×