Jump to content

Portocala

Veteran
 • Content Count

  500
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

Portocala last won the day on February 21

Portocala had the most liked content!

Community Reputation

119 Awesome

About Portocala

 • Rank
  Membru²

Contact Methods

 • Facebook
  http://facebook.com/portoconcepts

Profile Information

 • Location
  https://puffysticks.com

Recent Profile Visitors

8,050 profile views
 1. Portocala

  Problema Shoutbox

  Sau nu prea isi mai bate nimeni capul cu versiunea asta a platformei... Dar e clar o probleme cu permisiunile si nu cu platforma. In caz ca poate se mai intalneste cineva cu asa ceva discutia, oarecum a continuat aici: http://pctroubleshooting.ro/topic/40340-problema-ipb-4-fast/
 2. Portocala

  PROBLEMA IPB 4 - FAST

  Ai ajuns iar de unde am pornit... Sincer pur si simplu contacteaza hostul e pur si simplu o problema de accese si ei sunt platiti sa piarda timpu verificand fiecare fisier in parte.
 3. Portocala

  PROBLEMA IPB 4 - FAST

  Corect, dar mna sincer m-ai cam obosit... Incearca asta, daca nici asa nu merge, nu mai stiu altceva... Contacteaza hostul. Seteaza la tot folderul /forum pe 755, /forum/datastore si /forum/uploads pe 777, la astea bifeaza si optiunea sa apliece la fisierele din ele. Dupa seteaza la folderele /forum/applications si /forum/plugins fara sa mai bifezi sa aplice si fisierelor pe 777.
 4. Portocala

  PROBLEMA IPB 4 - FAST

  Atunci ia si pune tot folderul forum cu permisiuni 777 si aia e n-ar mai trebui sa fie probleme.
 5. Portocala

  PROBLEMA IPB 4 - FAST

  Okey, my bad, trebuia sa ma fi gandit si la asta... Mergi in FTP > public_html > forum si seteaza permisiunile la folderele datastore si uploads pe 777
 6. Portocala

  PROBLEMA IPB 4 - FAST

  Hmmm se pare ca nu sunt bine facute permisiunile, mergi in FTP si seteaza permisiunile folder-ului unde ai instalata platforma 755, si bifeaza optiunea sa aplice si tuturor fisierelor din folder, nu stiu exact pasii din cap, dar... Pentru filezilla: https://www.pipeten.com/support/ssh-vpn-ftp/changing-file-permissions-using-filezilla/ Pentru winscp: https://kb.iu.edu/d/amkz ( dai scroll mai jos ca gasesti )
 7. Portocala

  Userinfopanel forum

  Ai cautat in ureche? Asa si? Care-i treaba cu el?
 8. Portocala

  PROBLEMA IPB 4 - FAST

  Ce ziceam de titlu corespunzator? Continut al topicului adecvat... Mdea, civilizatie... Ah da si asta ti-ar putea folosi... https://www.youtube.com/watch?v=jTTcGIzeJwA Back on topic: Fa rost de log-urile erorilor PHP, daca nu stii cum, cere-le firmei de unde ai hostul. Si fa si o poza consolei din chrome cand ai forumul deschis. ( Ca sa deschizi consola, acceseaza in browser site-ul tau pe pagina unde ai eroarea, apasa CTRL + SHIFT + I si du-te la Console ) Si dupa le postezi aici.
 9. Portocala

  Un CMS alternativ cu WHMCS

  Din research-ul meu nu prea a rezultat ceva. Nici nu a fost foarte indelungat sau ceva dar totusi vreau sa mai comentez ceva legat de subiectu' asta, poate putin off-topic, dar fie... Daca nu iti scoti lunar o licenta pentru WHMCS ce fel de afacere ai tu? Care e planul tau pentru a promova afacerea? Cum crezi ca vei reusi daca nu investesti nici macar un cent in ea? Toate intrebarile astea isi au rostul in care macar te-ai gandit la asta ca la o afacere. Daca nu sincer nu prea cred ca are rost sa-si dai apa la moara ( proiectului pe care vrei sa-l pornesti ). Ai putea incerca sa configurezi cateva servicii manual, sa-ti scoti macar banii pe o licenta, sa vezi daca macar atat se poate face, dupa sa incepi sa te gandesti sa treci la pasul urmator si sa investesti mai departe intr-un site & plaforma care sa ruleze automat ceea ce faci manual.
 10. Portocala

  Intrebare forum

  ACP > General Configuration > Site Name
 11. Portocala

  Nu imi merg hook-urile pe IPS

  Pe langa asta trebuie sa le mai si "activezi" din block manager, uite din postul asta iti poti face o mica idee https://invisioncommunity.com/forums/topic/449145-sidebar-discord-server-steam-group-support-topic/?do=findComment&comment=2765959
 12. Portocala

  Nu imi merg hook-urile pe IPS

  Ai mai avut IPS4 pana acuma? Adica stii cum functioneaza?
 13. Portocala

  Cer alta Parere

  Puteai continua in acelasi topic, nu e nevoie sa deschizi unul nou pentru fiecare build care iti trece prin cap. Daca vrei sa te ajutam pe cat mai bine posibil lasa-ne niste detalii precum: bugetul in care vrei sa te incadrezi, ce vrei sa faci cu acest build (gaming/workstation/multimedia). De fapt, raspunde si tu la setul asta de intrebari: Care este bugetul maxim în care vrei să te încadrezi? Când intenţionezi să faci achiziţia? (se va menționa data, un număr de zile sau un interval de timp) Ai vreo preferință pentru platformă, Intel sau AMD? Ai și un producător/vendor preferat? Ai vreo preferință pentru placa video, nVidia sau AMD? Ai și un producător/vendor preferat? Configuraţia trebuie să aibă monitor inclus? Dacă nu, ce rezoluţie maximă are monitorul pe care-l deţii și cu ce intrări este prevăzut (VGA, DVI, HDMI, DP) eventual dacă intenţionezi să-l schimbi în viitor cu ceva mai mare (Full HD sau peste)? La ce vrei să foloseşti sistemul? Dacă lucrezi în special cu programe specifice de editare foto/video sau profesionale, te rog spune-ne cum se numesc. Vrei să faci overclocking sau nu te pasionează? (Dacă nu ştii ce-i aia overclocking, cel mai probabil nu vrei să faci) Deţii alte componente pe care ai vrea să le foloseşti cu acest sistem? Dacă da, spune-ne câte ceva despre fiecare, ce model sunt, ce tip, etc. Ai nevoie şi de periferice (tastatură, mouse, mousepad, boxe, căşti)?
 14. Portocala

  Cer Parere Va rog!

  Salut, in principiu e totul compatibil, dar in functie de ce buget ai poate se pot face ceva imbunatari. Inca o chestie, poate is eu orb, dar nu vad un HDD in lista ta, ai deja unul? Ca un SSD de 240GB nu o sa faca fata cel mai probabil. Ah da, si sursa aia s-ar putea sa nu ajunga mai bine te duci pe ceva de cel putin 400W sau chiar 500W
 15. Portocala

  UnexpectedValueException

  Ceva nu e bine cu template-ul forums > front > index > index sau tot grupul forums > front > index, nu-mi dau seama exact, am aruncat doar o privire prin codul sursa legat de eroarea asta. Incompatibiltiatea PHP e cam exclusa, ca nu ar putea rula IPB4 at all daca ar fi cazul. Probabil are o versiune mai veche / noua fata de versiunea pe care e facuta tema?
×