Jump to content

Portocala

Veteran
 • Content Count

  553
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  43

Portocala last won the day on January 9

Portocala had the most liked content!

Community Reputation

145 Awesome

About Portocala

 • Rank
  Membru²

Contact Methods

 • Facebook
  http://facebook.com/portoconcepts

Profile Information

 • Location
  https://puffysticks.com

Recent Profile Visitors

9,359 profile views
 1. Portocala

  IPB 4.4.X Retail?

  In primul rand, sa clarificam niste chestii... Nulled -> versiune piratata, modificata pentru ca platforma sa nu verifice ca ai licenta. Retail -> tot versiune piratata, nemodificata, pur si simplu descarcata de pe invisioncommunity.com si urcata pe alte site-uri. (teoretic) De ce "nu se recomanda" nulled? Probabil ca au fost si alte modificari prin ea care pot pune in pericol securitatea. Dar la fel de bine... Cine ii opreste sa modifice versiunea "retail" si fara sa observi si sa fie listata ca si retail? Ideea e... umblati cu versiuni ilegale, fie retail sau nulled, tot acelasi cacat, nesigur si ilegal. Iar in ceea ce priveste subiectul: "cu nulled imi pot da site-ul usor jos", tocmai am constatat ca ambele versiuni is ilegale deci cu oricare iti pot da site-ul jos la fel de usor. Fiecare licenta e pe domeniu, ai IPB instalat pe domeniu si nu ai licenta, se poate lua actiune legala, simplu. Problema e ca nimanui nu-i pasa destul in cat sa se strofoace sa opreasca site-uri care nu produc destul cat sa-si plateasca nici macar webhostul de pe o luna pe alta.
 2. Portocala

  Problemă link dinamic

  Folosesti Apache? Ai un .htaccess?
 3. Perifericele nu mai sunt disponibile.
 4. Update time. Dupa cum ati observat unii deja daca ati avut resurse cumparate de pe marketplace, am renuntat la ele (se vor ocupa altii de ele, nu sunt moarte, clam down 🌶) pentru a avea timp de alte proiecte. Intre timp vom mai face in continuare la cerere aplicatii / plugin-uri / teme pentru ipb. In legatura cu temele, de acuma vom practica o politica mai transparenta cu preturile, aveti aici o lista cu cat va poate costa o tema IPB.Cea mai basic tema va costa 90€ (ETA ~5zile) si de acolo se adauga costuri (si zile la ETA) precum: De asemenea, in continuare vom crea si elemente de design la cerere, nu avem un pret stabilit decat pentru logo-uri momentan: Logo de tip sigla - 40€ (exemple: https://imgur.com/a/XBvriR5) Logo de tip mascota - 70€ (exemple: https://imgur.com/a/8yZcFWG) In rest, stiti unde sa ne gasiti
 5. <li class='cAuthorPane_photo ipsType_break'> <img src='{{if $comment->author()->pp_thumb_photo}}{file="$comment->author()->pp_main_photo"}{{else}}{$comment->author()->photo}{{endif}}'> </li> O varianta mai scurta/simplificata a partii HTML cu care sa inlocuiti ce aveti acolo deja daca vreti (teoretic merge pe orice versiune 4.x)
 6. Portocala

  Backup membrii

  Asta e pe sistemu PSD, si mortii au drept la vot, sau cum?
 7. Pai presupun ca ai reusit sa intrii la Members > Administrators. Ca sa nu aiba acces la ACP, trebuie ca el sau grupul in care e sa nu apara in lista aia.
 8. Portocala

  Cum fac asta?

  Presupun ca e un grad, cel mai usor faci o imagine in photoshop si o pui grupului care vrei.
 9. Contacteaza pe cei de la host, iti zice clar acolo.
 10. Portocala

  IPSTABBAR

  Trebuie sa treci in Designer's mode si dupa o sa ai o optiune la fiecare tema sa editezi setarile. Sa nu faci asta direct pe forum, pot aparea bug-uri in cazuri rare.
 11. Ce cauti tu e o platforma de e-commerce, iti recomand sa cauti pe google si sa alegi ceea ce iti serveste cel mai bine.
 12. Ai o rezolutie prea mica. E o chestie legata de partea de responsive.
 13. Chiar in link-ul forumului De exemplu la forumul IP.Board 4.x id-ul este 178
 14. La ce valoare are placa respectiva si cat s-ar putea sa-ti ia la service pentru depanare si reparare, nu prea cred ca ai ce face cu ea.
 15. Portocala

  Switch Color

  Ai nevoie de cookie-uri in care sa salvezi culoarea in care ai "skimbat" iar dupa cand reincarci pagina trebuie sa verifici daca acel cookie exist, daca da afisezi culoarea care e in el, daca nu pe cea default.
×
×
 • Create New...