Jump to content

Portocala

Veteran
 • Content Count

  551
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  42

Portocala last won the day on September 8

Portocala had the most liked content!

Community Reputation

143 Awesome

About Portocala

 • Rank
  Membru²

Contact Methods

 • Facebook
  http://facebook.com/portoconcepts

Profile Information

 • Location
  https://puffysticks.com

Recent Profile Visitors

9,253 profile views
 1. Perifericele nu mai sunt disponibile.
 2. Update time. Dupa cum ati observat unii deja daca ati avut resurse cumparate de pe marketplace, am renuntat la ele (se vor ocupa altii de ele, nu sunt moarte, clam down 🌶) pentru a avea timp de alte proiecte. Intre timp vom mai face in continuare la cerere aplicatii / plugin-uri / teme pentru ipb. In legatura cu temele, de acuma vom practica o politica mai transparenta cu preturile, aveti aici o lista cu cat va poate costa o tema IPB.Cea mai basic tema va costa 90€ (ETA ~5zile) si de acolo se adauga costuri (si zile la ETA) precum: De asemenea, in continuare vom crea si elemente de design la cerere, nu avem un pret stabilit decat pentru logo-uri momentan: Logo de tip sigla - 40€ (exemple: https://imgur.com/a/XBvriR5) Logo de tip mascota - 70€ (exemple: https://imgur.com/a/8yZcFWG) In rest, stiti unde sa ne gasiti
 3. <li class='cAuthorPane_photo ipsType_break'> <img src='{{if $comment->author()->pp_thumb_photo}}{file="$comment->author()->pp_main_photo"}{{else}}{$comment->author()->photo}{{endif}}'> </li> O varianta mai scurta/simplificata a partii HTML cu care sa inlocuiti ce aveti acolo deja daca vreti (teoretic merge pe orice versiune 4.x)
 4. Portocala

  Backup membrii

  Asta e pe sistemu PSD, si mortii au drept la vot, sau cum?
 5. Pai presupun ca ai reusit sa intrii la Members > Administrators. Ca sa nu aiba acces la ACP, trebuie ca el sau grupul in care e sa nu apara in lista aia.
 6. Portocala

  Cum fac asta?

  Presupun ca e un grad, cel mai usor faci o imagine in photoshop si o pui grupului care vrei.
 7. Contacteaza pe cei de la host, iti zice clar acolo.
 8. Portocala

  IPSTABBAR

  Trebuie sa treci in Designer's mode si dupa o sa ai o optiune la fiecare tema sa editezi setarile. Sa nu faci asta direct pe forum, pot aparea bug-uri in cazuri rare.
 9. Ce cauti tu e o platforma de e-commerce, iti recomand sa cauti pe google si sa alegi ceea ce iti serveste cel mai bine.
 10. Ai o rezolutie prea mica. E o chestie legata de partea de responsive.
 11. Chiar in link-ul forumului De exemplu la forumul IP.Board 4.x id-ul este 178
 12. La ce valoare are placa respectiva si cat s-ar putea sa-ti ia la service pentru depanare si reparare, nu prea cred ca ai ce face cu ea.
 13. Portocala

  Switch Color

  Ai nevoie de cookie-uri in care sa salvezi culoarea in care ai "skimbat" iar dupa cand reincarci pagina trebuie sa verifici daca acel cookie exist, daca da afisezi culoarea care e in el, daca nu pe cea default.
 14. Portocala

  Editare tema

  Poti sa le dai mesaj celor de la care ai cumparat tema
 15. Portocala

  Site server list

  Daca esti interesat iti pot face eu ceva in 100-150 de euro
×
×
 • Create New...