Jump to content

Portocala

Veteran
 • Content Count

  542
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  36

Everything posted by Portocala

 1. Portocala

  Nu mai apare avatarul la categorii

  Ai o rezolutie prea mica. E o chestie legata de partea de responsive.
 2. Portocala

  Cum schimb iconitele categoriilor din IPB 4?

  Chiar in link-ul forumului De exemplu la forumul IP.Board 4.x id-ul este 178
 3. Portocala

  Gforce Gt730 2gb

  La ce valoare are placa respectiva si cat s-ar putea sa-ti ia la service pentru depanare si reparare, nu prea cred ca ai ce face cu ea.
 4. Portocala

  Switch Color

  Ai nevoie de cookie-uri in care sa salvezi culoarea in care ai "skimbat" iar dupa cand reincarci pagina trebuie sa verifici daca acel cookie exist, daca da afisezi culoarea care e in el, daca nu pe cea default.
 5. Portocala

  Editare tema

  Poti sa le dai mesaj celor de la care ai cumparat tema
 6. Portocala

  Site server list

  Daca esti interesat iti pot face eu ceva in 100-150 de euro
 7. Portocala

  Problemă afișare Board Life Status

  Nu e widget? Ai vre-un template legat de el prin tema? Nu prea pare sa poti face ceva direct din css, daca gasesti template-ul plugin-ului lasa-l aici.
 8. Portocala

  Problemă afișare Board Life Status

  Nu se vede ca si guest plugin-ul sau l-ai dezactivat?
 9. Portocala

  Shop puffysticks.

  Pentru ca credeam ca am postat si aici dar aparent nu ( daca da si eu de fapt n-am fost in stare sa-l gasesc moderatori... scuze ), aici va las o lista cu bunuri selectate cu atentie pentru degustatori . Teme: crankychips: https://invisioncommunity.com/files/file/9131-crankychips/ or mai fi si d'alea si vor fi █▬█ █ ▀█▀-uri 2019 Plugin-uri: sidebar steam group : https://invisioncommunity.com/files/file/8914-sidebar-steam-group/ automatic social promotion : https://invisioncommunity.com/files/file/9250-automatic-social-promotion/ forum custom reactions : https://invisioncommunity.com/files/file/9221-forum-custom-reactions/ sidebar discord server : https://invisioncommunity.com/files/file/8915-sidebar-discord-server/ sidebar profile : https://invisioncommunity.com/files/file/9228-sidebar-profile/ sliding posts: https://invisioncommunity.com/files/file/9232-sliding-posts/ Aplicatii: nici una, dar or fi candva. Daca vreti sa cumparati direct la noi si nu aveti cont pe IPS ( din diverse motive ) ne gasiti pe: https://www.fb.com/puffysticks/ https://www.instagram.com/puffystickscom/ https://twitter.com/puffysticks Ah da, si va mai reamintesc ca tot acolo sus ⤴⤴⤴ ne putati scrie si pentru diferite elemente legate de design precum logo-uri, bannere, etc... sau teme.
 10. Portocala

  Shop puffysticks.

  https://puffysticks.com/ Goodies up for sale, let us know if you want 'em!
 11. Portocala

  Adugare actiune la buton

  Posteaza si tu continutul fisierelor aici, nu stau sa le descarc pe telefon, ca sa vad ce nu merge. Si nu, nu ofer suport inafara forumului. PS. nu mai da quote la reply-ul imediat anterior ca e clar ca vorbesti cu respectivul.
 12. Portocala

  Adugare actiune la buton

  <a href="https://puffysticks" target="_blank">PuffySticks</a> Pai un redirect intr-un tab nou il faci fara javascript, e html pur.
 13. Portocala

  Adugare actiune la buton

  Eu personal nu inteleg, nimic, din ce vrei, cu notificari, redirect... Lasa de o parte toate detaliile estetice cu giftbox de iphone si blah blah blah, si incearca sa dai o explicatie mai ca lumea la ceea ce vrei sa faci de exemplu: Vreau un buton care sa ma redirectioneze la pagina X
 14. Portocala

  Shop puffysticks.

  Marfa noua pe raft https://invisioncommunity.com/files/file/9341-hidden-attachments/
 15. Portocala

  Shop puffysticks.

  Multam, imsonia o fost mai puternica ca mine
 16. Portocala

  Copy paste forum

  Foloseste ctrl + shift + v cand dai paste
 17. Portocala

  Script Php

  Daca esti interesat te pot ajuta eu contra cost Imi zici ce buget ai si rezolvam
 18. Portocala

  Intrebare mysql

  Probabil nu accepta conexiuni externe
 19. Portocala

  Intrebare mysql

  Domeniul presupun ca ar fi de ajuns
 20. Portocala

  Parere tema

  Interesant concept dar cam sec. Descriere aia in maintitle nu da bine. Imaginile nu se potrivesc cu tema, e prea "soft" iar imaginile is "agresive", sa nu mai zic de aia din top ca nu se intelege nimic din ea avand in vede cum "e taiata".
 21. Portocala

  Problema Design

  You are totally not on subject. If you don't understand the topic why do you even bother to post?
 22. Portocala

  Node.js || PhP ?

  Nu ma pot pronunta prea tare, dar ce pot sa zic e ca la fel de bine maine poti gasi un articol care zice "Go e viitorul si NodeJS e mort". Ce pot sa zic din experienta proprie e ca PHP e mult mai accesibil ( mai usor de invatat / inteles ), acuma poate pentru tine nu e. Daca nu ai nici o graba sa termini proiectul pe care l-ai inceput in PHP, poti sa incerci sa o iei de la 0 in NodeJS, dar inca nu e timpul sa stergi PHP-ul si citatul ala as indrazni sa-l numesc chiar aberatie.
 23. Lasa si o poza cu rezultatul.
 24. Daca il folosesti direct in postContainer inloc de $member foloseste $comment->author()
 25. Ce nu merge bine? Unde l-ai folosit?
×