Jump to content

Portocala

+Helpers
 • Content count

  418
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Portocala last won the day on November 13

Portocala had the most liked content!

Community Reputation

96 Awesome

About Portocala

 • Rank
  Membru

Contact Methods

 • Facebook
  http://facebook.com/portoconcepts

Profile Information

 • Location
  https://puffysticks.com

Recent Profile Visitors

7,467 profile views
 1. Portocala

  Cum pui logo pentru ips 4.3

  ACP > Themes > Tema ta default pe front end > Edit > Logos > Site Logo, dai upload, si cam aia ar fi
 2. Portocala

  Merita linux (in special fedora )

  Dupa parerea mea da, merita daca esti axat strict pe work-flow. E un environment mult mai placut, mult mai controlat, partea proasta, Adobe Official support => 0. Dar daca simti ca te poti desparti de suita lor not such a problem. De asemenea ai mult mai mult control asupra... tot, just an image worth 1000000000000000 of words. Acuma in materie de resurse... Depinde, sincer o parere "experimentata" nu-ti pot da. In teorie da, acuma depinde si de distributie, comparand windows cu distributia mentionata de tine, cerintele de sistem sunt cam aceleasi. In orice caz, daca ai ceva partitie goala, poti instala linux-ul separat fara sa-ti stergi ce ai momentan pe windows. Cum a zis si Courage in timp ce eu scriam aici... Tot la windows am ajuns. Dar inca am instalat Ubuntu pentru cand mi se face dor
 3. Daca ai laptop se cam complica treaba Din cate vad in poza aia ai o placa de baza din seria de procesoare cu "-U" la sfarsit ceea ce inseamna ultra low voltage, ceea inseamna ca s-ar putea sa fie direct atasat pe placa de baza ( lipit ), ceea ce inseamna ca nu se poate schimba.
 4. Portocala

  Problema buton save (ipb nulled) pe localhost.

  Mde, asa se pare, incearca sa dai un reinstall la platforma, eventula ia-o din alta parte.
 5. Portocala

  Problema buton save (ipb nulled) pe localhost.

  Incearca sa creezi un forum, apasa pe butonul de save, foloseste xombinatia de taste ctrl + shift + i, dupa dute la tabul console din fereastra deschisa si da un ss, sa vedem daca nu e o eroare js.
 6. Portocala

  Problema IPB

  Mno atunci vezi daca gasesti vre-un error_log prin FTP
 7. Portocala

  Problema IPB

  Este o eroare la servers. Suspectez ca ai o versiune PHP sub 7.0, vezi daca poti seta din control panel de la host o versiune de php 7, oricare ar trebui sa-ti fie bine. Daca nu poti tu sa o faci, da un ticket celor de la host si zile sa o faca ei. De preferat cat mai noua, cu atat mai bine ( sa fie si stabila, nu ceva beta avand in vedere ca e host free or fi in stare sa-ti bage )
 8. Portocala

  LOGO

  Daca vrei ceva constracost, astept un mesaj aici: https://www.facebook.com/puffysticks/
 9. Portocala

  Problema ultimele actiuni

  Ar fi prea multa bataie de cap, ar trebui sa ma uit peste tot codul sursa sa vad de unde incepe totul... Cine a facut platforma? Nu ofera suport?
 10. Portocala

  Problema ultimele actiuni

  Din codul sursa ce l-ai dat nu prea...
 11. Portocala

  Problema ultimele actiuni

  Presupun ca avatarele si link-ul catre profil sunt create dupa nume fara tag iar script-ul tau le genereaza cu tag.
 12. Portocala

  Problema Topic

  .ipbfs_titlebox { background-color: #000; } In loc de #000 pui tu ce culoare vrei.
 13. Portocala

  Problema Topic

  Ce manie aveti sa cenzurati link-ul unde se regaseste problema, ca trebuie sa ghicim din poze ce clase / id-uri au elementele Lasa si tu link.
 14. Portocala

  Chatbox

  Aici gasesti orice resursa IPB 4.x daca ai licenta https://invisioncommunity.com/files/. In caz contrar gasesti pe https://webflake.sx/files/ sau http://invision-virus.com/forum/index.php/files/. Si fi dragut si nu mai folosi nici texte colorate nici font mai marit, e destul ca e forumul alb, mai vi si tu cu adausurile tale artistice imi simt ochii ca doi bolovani. Pe langa asta mai ai si categorii separate pentru a adresa astfel de intrebari ai subcategorii in functie de platforma, cazul de fata http://pctroubleshooting.ro/forum/169-ipboard/, si subcategorii in functie de versiune, din nou, cazul de fata http://pctroubleshooting.ro/forum/178-ipboard-4x/, incearca sa te folosesti ca sa fie forumul cat mai ordonat iar ceilalti membrii care vin in urma ta sa poata gasii cat mai usor solutie la problemele lor.
×