Jump to content

Portocala

Veteran
 • Content Count

  551
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  42

Everything posted by Portocala

 1. Portocala

  Setup PC + Monitoare + Periferice

  Hello there. Vand setup complet format din: - PC: -- MOBO: Asus Z170 PRO Gaming -- CPU: i7 6700K Quad-Core -- Cooler CPU: Corsair Hydro H115i 280mm -- GPU: Gigabyte GTX 1050 2GB -- RAM: HyperX 16GB 2400MHz -- HDD: WD Blue 1TB -- SSD: HyperX Savagae 240GB -- PSU: SuperFlow 550W 80+ Silver -- CARCASA: Segotep Gank II Black - Monitoare *: -- DELL 25" IPS 2K 6ms -- BenQ 24" IPS 1080p -- Suport dual monitor - Periferice: -- Mouse Steelseries Rival 300 -- Tastatura mecanica Logitech G610 Orion - switch-uri Cherry MX Brown -- Casti Gaming Tesoro Olivant PRO Stereo * La monitoare detin si standurile originale ** PC-ul va veni montat in carcasa, exceptie facand placa video, pentru a evita riscuri ( nu e asa greu de montat, cred eu. ) Cer 5500 pe el dar sunt deschis la sugestii As prefera sa vand tot odata, sa nu vad pe aici prin casa componente care stau degeaba ( it breaks my heart ), dar presupun ca daca sunteti interesati se pot vinde separat PC-ul de monitoare / restul perifericelor. Pret PC: 3500 Pret Monitoare si stand: 1500 Mouse, tastatura si casti: 500 Contact: PM aici sau https://m.me/portoconcepts
 2. Portocala

  Setup PC + Monitoare + Periferice

  Perifericele nu mai sunt disponibile.
 3. Portocala

  Shop puffysticks.

  Pentru ca credeam ca am postat si aici dar aparent nu ( daca da si eu de fapt n-am fost in stare sa-l gasesc moderatori... scuze ), aici va las o lista cu bunuri selectate cu atentie pentru degustatori . Teme: crankychips: https://invisioncommunity.com/files/file/9131-crankychips/ or mai fi si d'alea si vor fi █▬█ █ ▀█▀-uri 2019 Plugin-uri: sidebar steam group : https://invisioncommunity.com/files/file/8914-sidebar-steam-group/ automatic social promotion : https://invisioncommunity.com/files/file/9250-automatic-social-promotion/ forum custom reactions : https://invisioncommunity.com/files/file/9221-forum-custom-reactions/ sidebar discord server : https://invisioncommunity.com/files/file/8915-sidebar-discord-server/ sidebar profile : https://invisioncommunity.com/files/file/9228-sidebar-profile/ sliding posts: https://invisioncommunity.com/files/file/9232-sliding-posts/ Aplicatii: nici una, dar or fi candva. Daca vreti sa cumparati direct la noi si nu aveti cont pe IPS ( din diverse motive ) ne gasiti pe: https://www.fb.com/puffysticks/ https://www.instagram.com/puffystickscom/ https://twitter.com/puffysticks Ah da, si va mai reamintesc ca tot acolo sus ⤴⤴⤴ ne putati scrie si pentru diferite elemente legate de design precum logo-uri, bannere, etc... sau teme.
 4. Portocala

  Shop puffysticks.

  Update time. Dupa cum ati observat unii deja daca ati avut resurse cumparate de pe marketplace, am renuntat la ele (se vor ocupa altii de ele, nu sunt moarte, clam down 🌶) pentru a avea timp de alte proiecte. Intre timp vom mai face in continuare la cerere aplicatii / plugin-uri / teme pentru ipb. In legatura cu temele, de acuma vom practica o politica mai transparenta cu preturile, aveti aici o lista cu cat va poate costa o tema IPB.Cea mai basic tema va costa 90€ (ETA ~5zile) si de acolo se adauga costuri (si zile la ETA) precum: De asemenea, in continuare vom crea si elemente de design la cerere, nu avem un pret stabilit decat pentru logo-uri momentan: Logo de tip sigla - 40€ (exemple: https://imgur.com/a/XBvriR5) Logo de tip mascota - 70€ (exemple: https://imgur.com/a/8yZcFWG) In rest, stiti unde sa ne gasiti
 5. Portocala

  Tutorial Marire Avatare IPS 4.4

  <li class='cAuthorPane_photo ipsType_break'> <img src='{{if $comment->author()->pp_thumb_photo}}{file="$comment->author()->pp_main_photo"}{{else}}{$comment->author()->photo}{{endif}}'> </li> O varianta mai scurta/simplificata a partii HTML cu care sa inlocuiti ce aveti acolo deja daca vreti (teoretic merge pe orice versiune 4.x)
 6. Portocala

  Backup membrii

  Asta e pe sistemu PSD, si mortii au drept la vot, sau cum?
 7. Portocala

  Cum scot unui grad accesul de la ACP?

  Pai presupun ca ai reusit sa intrii la Members > Administrators. Ca sa nu aiba acces la ACP, trebuie ca el sau grupul in care e sa nu apara in lista aia.
 8. Portocala

  Cum fac asta?

  Presupun ca e un grad, cel mai usor faci o imagine in photoshop si o pui grupului care vrei.
 9. Portocala

  Update IPB 4.3.6 to 4.4.3

  Contacteaza pe cei de la host, iti zice clar acolo.
 10. Portocala

  IPSTABBAR

  Trebuie sa treci in Designer's mode si dupa o sa ai o optiune la fiecare tema sa editezi setarile. Sa nu faci asta direct pe forum, pot aparea bug-uri in cazuri rare.
 11. Portocala

  script html magazin online

  Ce cauti tu e o platforma de e-commerce, iti recomand sa cauti pe google si sa alegi ceea ce iti serveste cel mai bine.
 12. Portocala

  Nu mai apare avatarul la categorii

  Ai o rezolutie prea mica. E o chestie legata de partea de responsive.
 13. Portocala

  Cum schimb iconitele categoriilor din IPB 4?

  Chiar in link-ul forumului De exemplu la forumul IP.Board 4.x id-ul este 178
 14. Portocala

  Gforce Gt730 2gb

  La ce valoare are placa respectiva si cat s-ar putea sa-ti ia la service pentru depanare si reparare, nu prea cred ca ai ce face cu ea.
 15. Portocala

  Switch Color

  Ai nevoie de cookie-uri in care sa salvezi culoarea in care ai "skimbat" iar dupa cand reincarci pagina trebuie sa verifici daca acel cookie exist, daca da afisezi culoarea care e in el, daca nu pe cea default.
 16. Portocala

  Editare tema

  Poti sa le dai mesaj celor de la care ai cumparat tema
 17. Portocala

  Site server list

  Daca esti interesat iti pot face eu ceva in 100-150 de euro
 18. Portocala

  Problemă afișare Board Life Status

  Nu e widget? Ai vre-un template legat de el prin tema? Nu prea pare sa poti face ceva direct din css, daca gasesti template-ul plugin-ului lasa-l aici.
 19. Portocala

  Problemă afișare Board Life Status

  Nu se vede ca si guest plugin-ul sau l-ai dezactivat?
 20. Portocala

  Shop puffysticks.

  https://puffysticks.com/ Goodies up for sale, let us know if you want 'em!
 21. Portocala

  Adugare actiune la buton

  Posteaza si tu continutul fisierelor aici, nu stau sa le descarc pe telefon, ca sa vad ce nu merge. Si nu, nu ofer suport inafara forumului. PS. nu mai da quote la reply-ul imediat anterior ca e clar ca vorbesti cu respectivul.
 22. Portocala

  Adugare actiune la buton

  <a href="https://puffysticks" target="_blank">PuffySticks</a> Pai un redirect intr-un tab nou il faci fara javascript, e html pur.
 23. Portocala

  Adugare actiune la buton

  Eu personal nu inteleg, nimic, din ce vrei, cu notificari, redirect... Lasa de o parte toate detaliile estetice cu giftbox de iphone si blah blah blah, si incearca sa dai o explicatie mai ca lumea la ceea ce vrei sa faci de exemplu: Vreau un buton care sa ma redirectioneze la pagina X
 24. Portocala

  Shop puffysticks.

  Marfa noua pe raft https://invisioncommunity.com/files/file/9341-hidden-attachments/
 25. Portocala

  Shop puffysticks.

  Multam, imsonia o fost mai puternica ca mine
×