Jump to content

Portocala

+Helpers
 • Content count

  418
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Everything posted by Portocala

 1. Portocala

  Cum pui logo pentru ips 4.3

  ACP > Themes > Tema ta default pe front end > Edit > Logos > Site Logo, dai upload, si cam aia ar fi
 2. Portocala

  Merita linux (in special fedora )

  Dupa parerea mea da, merita daca esti axat strict pe work-flow. E un environment mult mai placut, mult mai controlat, partea proasta, Adobe Official support => 0. Dar daca simti ca te poti desparti de suita lor not such a problem. De asemenea ai mult mai mult control asupra... tot, just an image worth 1000000000000000 of words. Acuma in materie de resurse... Depinde, sincer o parere "experimentata" nu-ti pot da. In teorie da, acuma depinde si de distributie, comparand windows cu distributia mentionata de tine, cerintele de sistem sunt cam aceleasi. In orice caz, daca ai ceva partitie goala, poti instala linux-ul separat fara sa-ti stergi ce ai momentan pe windows. Cum a zis si Courage in timp ce eu scriam aici... Tot la windows am ajuns. Dar inca am instalat Ubuntu pentru cand mi se face dor
 3. Daca ai laptop se cam complica treaba Din cate vad in poza aia ai o placa de baza din seria de procesoare cu "-U" la sfarsit ceea ce inseamna ultra low voltage, ceea inseamna ca s-ar putea sa fie direct atasat pe placa de baza ( lipit ), ceea ce inseamna ca nu se poate schimba.
 4. Portocala

  Problema buton save (ipb nulled) pe localhost.

  Mde, asa se pare, incearca sa dai un reinstall la platforma, eventula ia-o din alta parte.
 5. Portocala

  Problema buton save (ipb nulled) pe localhost.

  Incearca sa creezi un forum, apasa pe butonul de save, foloseste xombinatia de taste ctrl + shift + i, dupa dute la tabul console din fereastra deschisa si da un ss, sa vedem daca nu e o eroare js.
 6. Portocala

  Problema IPB

  Mno atunci vezi daca gasesti vre-un error_log prin FTP
 7. Portocala

  Problema IPB

  Este o eroare la servers. Suspectez ca ai o versiune PHP sub 7.0, vezi daca poti seta din control panel de la host o versiune de php 7, oricare ar trebui sa-ti fie bine. Daca nu poti tu sa o faci, da un ticket celor de la host si zile sa o faca ei. De preferat cat mai noua, cu atat mai bine ( sa fie si stabila, nu ceva beta avand in vedere ca e host free or fi in stare sa-ti bage )
 8. Portocala

  LOGO

  Daca vrei ceva constracost, astept un mesaj aici: https://www.facebook.com/puffysticks/
 9. Portocala

  Problema ultimele actiuni

  Ar fi prea multa bataie de cap, ar trebui sa ma uit peste tot codul sursa sa vad de unde incepe totul... Cine a facut platforma? Nu ofera suport?
 10. Portocala

  Problema ultimele actiuni

  Din codul sursa ce l-ai dat nu prea...
 11. Portocala

  Problema ultimele actiuni

  Presupun ca avatarele si link-ul catre profil sunt create dupa nume fara tag iar script-ul tau le genereaza cu tag.
 12. Portocala

  Problema Topic

  .ipbfs_titlebox { background-color: #000; } In loc de #000 pui tu ce culoare vrei.
 13. Portocala

  Problema Topic

  Ce manie aveti sa cenzurati link-ul unde se regaseste problema, ca trebuie sa ghicim din poze ce clase / id-uri au elementele Lasa si tu link.
 14. Portocala

  Chatbox

  Aici gasesti orice resursa IPB 4.x daca ai licenta https://invisioncommunity.com/files/. In caz contrar gasesti pe https://webflake.sx/files/ sau http://invision-virus.com/forum/index.php/files/. Si fi dragut si nu mai folosi nici texte colorate nici font mai marit, e destul ca e forumul alb, mai vi si tu cu adausurile tale artistice imi simt ochii ca doi bolovani. Pe langa asta mai ai si categorii separate pentru a adresa astfel de intrebari ai subcategorii in functie de platforma, cazul de fata http://pctroubleshooting.ro/forum/169-ipboard/, si subcategorii in functie de versiune, din nou, cazul de fata http://pctroubleshooting.ro/forum/178-ipboard-4x/, incearca sa te folosesti ca sa fie forumul cat mai ordonat iar ceilalti membrii care vin in urma ta sa poata gasii cat mai usor solutie la problemele lor.
 15. Portocala

  Ips 4 ( Eligius Project )

  Misto 5 posturi, din care 2 facute off-topic. Nu stiu ce nu va e clar. Nu aveti nici un drept sa suferiti pe aici cu parerea voastra isignifianta despre cum e executat produsul care il vinde. Daca omul vine si vine un html care contine: <h1> Hello world! </h1> E problema lui. Devine a ta cand devi prostul care da banii pe asa ceva, ca vezi doamne si altu' putea face asa ceva. Daca cumva detii copyright pe ceva elemente prezente in imaginile de mai sus n-ai decat sa-i dai un mesaj privat si sa va rezolvati treburile, in rest aici e pentru a-si expune omul ce are de vandut.
 16. Portocala

  Forum management

  In descriere scrie clar ca merge doar pentru cei cu acces la ACP.
 17. Vand cont de steam cu jocurile mentionate in titlu, plus altele, ar mai fi de mentionat si Mafia III, Lords Of The Fallen si SUPERHOT, in rest vedeti voi ce jocuri interesante mai sunt pe acolo. Lista cu toate jocurile https://steamcommunity.com/id/portocala-din-ardeal/games/?tab=all. Astept oferte
 18. Portocala

  Nu ma pot conecta in AdminCP

  E o eroare de sintaxa MySQL, probabil ai o versiune mai noua de MySQL pe webhost care nu mai intelege sintaxa veche. Singura solutie e sa o schimibi tu ca sa fie la zi sau sa treci pe IPB 4.
 19. Portocala

  Intrebare licenta IPB

  Da, normal, primesti platforma cu aplicatiile pentru care platesti. Apropo, acuma am vazut ca topiv asta e facut la categoria IPB 3.x, pentru versiunea asta nu poti cumpara licenta.
 20. Portocala

  Intrebare licenta IPB

  Raspunsul "legal' ar fi nu. Singura modalitate legala de a testa platforma e prin serviciul lor de demo-uri https://invisioncommunity.com/demo. Practic, da, o poti face, gasesti asa numitele versiuni "retail" sau "nulled" ( sau ce se mai practica in zilele de azi ), dar nu-ti recomandat sa pui o licenta oficiala furnizata de cei de la Invision Community pe o astfel de platforma, deoarece are unele modificari la codul sursa. Ti-am cam raspuns mai sus la asta. Cumpara, licenta, instaleaza platforma folosind key-ul furnizat dupa ce ai cumparat-o. Nu imperechea ce gasesti pe net cu ce ti se serveste de la furnizor. Mai ales daca in "testul" tau folosesti mai multe aplicatii decat ai de gand sa cumperi de la ei. Exista riscul sa-ti anuleze licenta pentru ca ai piratat o aplicatie fara licenta.
 21. Portocala

  Nu pot sa dau Lock / Unlock

  Deja iti largesti prea mult plapuma prietene. Sau cum era zicala aia...
×