Jump to content

adi25

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About adi25

 • Rank
  User Nou
 1. Multumesc frumos. Am gasit si eu intre timp aici https://www.facebook.com/cupamondiala/app_659736500749082 si au si aplicatie de mobil, daca mai sunt printre voi care cauta, asa, pe final.
 2. Sunt fan al fotbalului nemtesc si brazilian, stie cineva un program de meciuri si rezultate pe net, undeva?? Sper sa fie pe aici cineva care se pricepe si urmareste campionatul mondial 2014.
 3. Da, am si eu o cunostinta, e exact in aceeasi situatie, dar e foarte draguta, a terminat poli si foarte carismatica si stie foarte bine sa conduca o discutie cu oricine si in orice moment, cred ca avantajul asta a contat foarte mult. In rest, nu stiam ca asa sta treaba, totusi, e foarte interesant de stiut. Exista marci romanesti care nu depind de acestea internationale si sunt foarte bune. Nu contin atat de multe chimicale, substante cancerigene, e drept nu au atata reclama, si tocmai de aia, pentru ca sunt de pe vremea bunicii, le consider cele mai bune.
 4. L-am folosit desrtul de mult, dar consuma multe resurse. W Media Player sau VLC au fostr de baza, dupa a venit youtube si le-a surclasat mult. Probabil ca tot ce tine de softuri de genul isi gasesc sfarsitul la un moment dat.
 5. http://www.clausweb.ro/ - mi-am facut contract cu ei pe 1 an si inca n-am avut probleme. *mai am 4 luni de contract
×
×
 • Create New...