Jump to content

LorDLeThaL

Members
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

LorDLeThaL last won the day on June 23 2013

LorDLeThaL had the most liked content!

Community Reputation

-1 Dubious

About LorDLeThaL

 • Rank
  Ucenic
 • Birthday 05/15/1997

Profile Information

 • OS
  Windows XP

Recent Profile Visitors

1,502 profile views
 1. LorDLeThaL

  Cerere Tutorial Timp Petrecut In Topic View

  I-ai făcut şi configurările ?
 2. LorDLeThaL

  Cerere Tema Ipb: Carbon Blue?

  Tema este personalizata. Din cate vad culorile si maintitle-ul au fost modificate. Nu cred ca o poti gasi pe net, cel mai probabil este o tema simpla careia i-au fost aduse mici modificari. In caz ca vrei sa-ti modifici si tu tema dupa bunul plac, ai aici cateva tutoriale de skinning (facute de catre Courage):
 3. Uite aici: Folosesti acelasi Hook pentru Top x useri online (poti alege tu cati sa afiseze, adica ce numar sa aiba topul) Iar in legatura cu culoarea rank-ului ai aici un Hook. Se numeste Group Color on User Link, daca nu ai cont sa lasi reply o sa-l descarc eu.
 4. LorDLeThaL

  Cerere Tutorial Timp Petrecut In Topic View

  Acela este un Hook. (SOS33) Total Time Spent On Forums 3.1.0 Ai link catre pagina de unde il poti descarca aici. Uite ce poti gasi daca dai search:
 5. Verifica dimensiunile la avatar de la fiecare grup. Asigura-te ca au setata dimensiunea dimensiunea pe care o doresti tu.
 6. LorDLeThaL

  Problema Aranjare Buton In Ipb Cu Promenu

  Aceeasi problema am avuto si eu la Fusion Menu. Pur si simplu nu pot sa-l pun dupa Forum, Members etc. Vezi subiectul .
 7. LorDLeThaL

  Cerere Hook Ipb: (P33) Server List

  Hook-ul functioneaza perfect, l-am instalat si eu si am adaugat servere (doar sa de test). Daca ai primit eroare, asa cum a spus si gaby este problema de la gazduire.
 8. LorDLeThaL

  Cerere Hook Ipb: (P33) Server List

  Uite aici link-ul de download.
 9. LorDLeThaL

  Cerere Hook Ipb: (P33) Server List

  Mic tutorial de instalare: Dai la System -> Applications & Modules -> Manage Applications & Modules . In dreapta ai denumirea modului (tin sa te anunt ca este alta limba, probabil rusa) si butonul de instalare (INSTALL). Dai Install, astepti sa se instaleze apoi iti poti adauga serverele. Cum le adaugi ? Dai la Other Apps iar acolo o sa ai modul instalat (cu denumirea in alta limba). Cred ca aceasta este denumirea lui Информация
 10. LorDLeThaL

  Pozitionare Buton Cu Fusion Menu Pentru Ipb

  Problema este ca FORUMS si MEMBERS sunt din tema si nu cred ca le pot scoate sau reface, iar din cate am vazut tot ce creez cu Fusion Menu mi se pozitioneaza langa FORUMS
 11. Buna ziua, de curand mi-am instalat Fusion Menu si am pus un nou meniu in Header si anume BANLIST, dar acesta s-a pozitionat in partea stanga. Exista vreo cale sa-l pot pozitiona in dreapta langa celalalte ?
 12. LorDLeThaL

  Cerere Hook Server List Pentru Ipb

  Il gasisem si eu pe acesta, dar nu merge descarcat. Probabil a fost sters.
 13. Buna seara, as dori sa stiu de unde pot face rost de acest Hook IPB pentru server list: Am gasit ceva pe forum sa pun din Header dar nu este ceea ce doream, am gasit si un hook dar nu este ca acesta.
 14. LorDLeThaL

  Cum Se Numeste Acest Mod Ipb: Moods?

  Bun, multumesc amandurora pentru efortul depus (v-am dat cate un like). De Icon-urile de la Custom Profile Fields ce spuneti ? Aveti vreo idee cum le pot pune sau este si ala tot mod ?
×