Jump to content

vbicompany

Members
 • Content Count

  131
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by vbicompany

 1. Salut! Doresc sa va adresez o intrebare: Posibil ca cineva mai are acest telefon (Huawei Ascend Y530), si doresc sa stiu daca ii pot face update la versiunea 4.4 sau chiar 5.0. Am cautat pe internet, am vazut ca exista ROM-uri, insa doresc sa stiu daca cineva a incercat. Va multumesc !
 2. Salut PCTroubleshooting.ro am si eu o intrebare: S-ar putea sa am pe numele meu doua abonamente la doua retele diferite (adica unul la Orange si unul la Cosmote)?
 3. Gata, am rezolvat trebuia sa sterg doua fisiere .htpassword si httacces .. Data viitoare oi fi mai atent
 4. Salut , dintr-o repezeala si din neatentie, am facut o setare prosteasca , si nu mai stiu ce am de facut ca sa o sterg , nici macar unde am intrat nu mai stiu ... Poza : Cand cineva intra pe ACP trebuie sa isi bage acolo numele meu de utlizator si parola ... si dupa ii redirectioneaza spre ACP si atunci se logheaza ei ... sper sa ma puteti ajuta ...
 5. Dar, am incercat cu mai multe telefoane care nu sunt pe android (symbian , etc) ... Insa tot nu merge ... Am observat ca la Acces type imi scrip No internet access ! ... Am incercat sa creez un hotspot si din cmd insa tot acelasi lucru se intampla , mi-l detecteaza telefonul insa nu se conecteaza ... Mai jos aveti o poza .. Uitativa la chenarul din partea dreapta ... Network (presupun ca este adaptorul wi-fi) iar laurentiu (cel care l-am creat prin cmd) ... , observati ca la Network si la laurentiu imi scrie la Acces type : No Internet access ... Si am auzit de ceva driver numit Microsoft Network Adapter Multiplexor Protocol , iar când intru in network connection (la control panel) si dau proprieties pe adaptoru wi-fi si pe hotspot-ul creat prin cmd acea functie imi este debifata ... Asta sa fie problema ? Sper sa ma puteti ajuta !
 6. Salut! Am achizitionat de curând un stick d-link (adaptor wireless) , si am incercat sa fac un hotspot cu diferite programe (MaryFi , Connectifi , Virtual Rooter) ... . Faza este ca se porneste hotspot-ul , telefonul mil detecteaza dar când dau pe conectare imi zice Connection Failed ... ! Care ar putea fi problema ? Cunoasteti dvs un program mai bun ? Va rog frumos sa ma ajutatii .. PS : Am incercat cu mai multe telefoane si tot nu merge ..
 7. Salut Admin CP > Look & Feel Tab > Tema ta (interfata) > Manage Templates & CSS > Global Templates > globalTemplate Cauta (intre liniile 286-288): </if> </foreach> </if> Si adauga mai jos : <li id='nav_linkone' class='left'><a href='link-ul tau'>Nume Buton</a></li> sau <li class='left {parse variable="YOUR_TITLEActive"}'><a href='YOUR URL' title='YOUR_TITLE'>YOUR_TITLE</a></li>
 8. Salut PCTROUBLESHOOTING.COM . As dorii sa va intreb daca se poate pune ip.content pe o pagina www.exemplu.ro . Mie forumul imi este de genul www.forum.exemplu.ro Si daca as putea pune ip.content pe www.exemplu.ro ? Multumesc !
 9. Pai din dorinta de a invata mai multe despre IPB , Css , C++ , C , etc , am cautat un forum / site care are un suport ok pentru acest lucru si asa v-am gasit . Dar si Courage mi-a spus de voi .
 10. Salut ! Stie cineva cum se numeste font-ul de la logo-ul de pe b-zone.ro (nu-i reclama) .. Adica acesta ! Va rog , il caut de prea mult timp dar nu il gasesc !
 11. Mersii . Cei mai tari . Apropo Gaby ... avataru tau ma intimideaza:)))
 12. Salut, ma tot chinui sa adaug un background pe tema orginala IPB (cea default) .... dar nu reusesc .. am bagat de sute de mii de ori codul: background { background: url("{style_images_url}/content.jpg"); } dar nu merge deloc .... nici o alta schimbare tot alb ramane .... . Sper sa ma puteti ajuta. 2 . Cum as putea ca background-ul de la categorii (row 1 , row2 , etc) sa il fac transparent ? Adica sa se vada si acolo background-ul?
 13. Mersii ... am rezolvat-o .. I-am dat rebuild la template-uri
 14. Salut all ! Imi apar aceste erori la IP.DOWNLOADS .. cum dau click pe meniul DOWNLOADS imi si apare asta Error: Could not load template 'downloadsPortal' from group 'downloads' Error: Could not load template 'pageEnd' from group 'downloads' Sper sa ma puteti ajuta sa rezolv aceste probleme !
 15. Salut pctroubleshooting.ro , mi-am bagat o tema de 3.3.4 si eu am de 3.4.6 , am stiut ca vor avea ceva buguri dar nu m-am gandit chiar la acest lucru . Imi place foarte mult aceasta tema cum as putea sa fac sa imi apare normal ca mie imi apare asa ? Poza : http://i42.tinypic.com/33u37eg.png Nu as vrea sa schimb tema deoarece imi place foarte mult . La fel cum ii acolo imi arata si cand vreau sa dau sa scriu un nou subiect . Courage a avut aceiasi tema si am vazut ca el a putut sa scrie subiecte . Multumesc sper sa ma puteti ajuta .
 16. Cand au vazut ca pierd multii clienti cu prostiile lor (cu mana lor si-au facuto) , acuma incearca sa-i recastige .
 17. Salut pctroubleshooting.ro , poate ca nu este topic-ul cel bun pentru un acest gen de anunt , dar caut un designer minim 1 - 2 ani experienta , care sa ma ajute la forumul www.rraptor.com/forum (eu sunt developer-ul acelui forum) . Pentru mai multe detalii imi puteti da add la adresa varga_laurentiu25@yahoo.com
 18. Salut PCTROUBLESHOOTING.RO ,as dorii si eu sa stiu de unde se schimba acea culoarea (negru) , care se afla in interiorul chenarului unde sunt categoriile . . Sper ca ati inteles ce am vrut sa spun . Va multumesc si sper ca ma puteti ajuta sa imi spuneti de unde se schimba acea culoare .
 19. Salut Pctroubleshooting.com as dorii si eu sa imi fac forumul unpic mai frumos . Cum as putea si eu sa modific meniul ca sa imi arate asa : ? Sper sa ma puteti ajuta , va rog am mare nevoie de asa ceva . Mie imi arata asa : www.rraptor.com/forum (nu este reclama) . Va multumesc . 2 . Si daca imi puteti spune cum as putea modifica marimea de la avatare ? . Am modificat la toate grupurile in parte la 160x300 si tot asa mi le afiseaza ca si la inceput , oare de ce ? . Va rog ajutatima
 20. Era oricum de asteptat pentru ca de la aparitia Youtubu-lui , multii au lasat winamp pentru YB sau pentru Windows Media Player .
 21. Gaby , am vazut si eu acel videoclip dar eu la Advanced (pentru ca dupa un timp acolo te trimite) , la MIC PROPRIETES , nu pot face nimic la prima bara , ii blocata "intrarita"
 22. Salut PCTROUBLESHOOTING.RO , mi-am cumparat un microfon , si nu imi merge (inainte am mai incercat cu inca 3 microfoane si nu a mers nici alea , insa pe alte windowsuri merg) , si am auzit ca trebuie cumva activate . Am intrat in Proprietes la Mic Properties , dar nu reusesc . Sper sa ma puteti ajuta
×
×
 • Create New...