Parintele Ion

Members
 • Content count

  95
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Parintele Ion last won the day on January 19

Parintele Ion had the most liked content!

Community Reputation

-5 Dubious

1 Follower

About Parintele Ion

 • Rank
  Junior

Recent Profile Visitors

2,226 profile views
 1. Presupun, că este vorba de restricție de upload, default e setat la 2 mb ,tema avind dimensiuni mai mari. Da ticket la host să îți mărească aceasta,
 2. eu fara vreo intentie rea, doar am concretizat pentru sebastian, ce doreste baiatul cela. caci imaginea de la mine si e luata. si nu am invinuit pe nimeni de plagiat sau ceva de genul. nu noi am inventat acest efect.
 3. Face referire la efectul spiders in header,care e prezent la mine pe forum.
 4. am reinstalat windows ,totul s-a rezolvat,merge.
 5. la fel imi da la fel imi da
 6. am sters acuma isoricul, la fel. alt motor de cautare , la fel. data si ora sunt setate automat, si da sunt corecte
 7. Salut. De 2 zile deja, cind accesez forumul meu, imi arata ca tot se incarca, si e pagina alba. se incarca, se incarca si nu face nimic altceva,doar pagina alba. am ipb. 4.1.8 ip nu este banat la hosting,deoarece cu alt pc din retea merge. problema este doar la pc meu. Am incercat cu 3 browsere diferite. Am sters cockies. Nu cunoasteti cum se poate de rezolvat ?
 8. pai,cred ca ar fi ok direct pe banner
 9. Buna seara, vreau sa rog cunoscatorii in domeniul photoshop sa faca un banner + logo pentru comunitatea BNY.RO bannerul de dimensiuni aproximative cu acesta : http://i.imgur.com/3Avq4Xo.png Va multumesc anticipat.
 10. Stai lin. Administratia a permis acest topic.
 11. Bună seara ! Vreau să vă prezint comunitatea Gaming BNY România. Index: www.bny.ro Forum: www.bny.ro/forum/ Folosim IPB 4.1.18.1. Nu deținem licența.(Pentru a evita posturile adăugătoare pe aceasta temă.) Suntem la început de cale cu acest proiect,dar cu ajutorul staff-ului cred ca vom ajunge departe. Așteptăm păreri/critici/propuneri în privința comunității.
 12. Da poate ,am atacat prea repede,dar am bufnit in ris cind am vazut ce a scris Scrie "o persoana de paroximativ 40 ani" si nu "o persoana aproximativ 40 ani" + din context se subintelege. App,Da-mi si mie link sa vad unde gasesc de 150 E cu asa caracteristici.
 13. Doamne..... Mai citeste odata ce am scris eu si ce ai scris tu ! Cum poti sa te gindesti ca acest laptop a fost folosit 40 ani ???? Cum ???? De 40 ani in urma nustiu daca existau laptopuri...... Aratami si mie unde gasesc cu 150 euro cu aceleasi caracteristici,nou.
 14. Da, ca munca de birou, sa il dau tatalui meu sa se foloseasca Eu pentru jocuri am deja al meu. La asta ma gindeam ,daca e o varianta buna la acest pret. Adica?
 15. Salut. Vreau sa va intreb ,ce parere aveti despre acest laptop si daca merita acest pret. Dell latitude E6420 intel core i5-2410M 4GB ram Intel HD 3000 . Este la mina a doua,a fost folosit de catre o persoana de aprox 40 ani,pentru lucru de oficiu,adica nu a fost fortat. Exterior este in stare buna,fara defecte ceva, acumulatorul tine putin. Merita sa dau pe el 120 EURO ?