Parintele Ion

Members
 • Content count

  91
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Parintele Ion last won the day on January 19

Parintele Ion had the most liked content!

Community Reputation

-5 Dubious

1 Follower

About Parintele Ion

 • Rank
  Junior

Recent Profile Visitors

2,035 profile views
 1. am reinstalat windows ,totul s-a rezolvat,merge.
 2. la fel imi da la fel imi da
 3. am sters acuma isoricul, la fel. alt motor de cautare , la fel. data si ora sunt setate automat, si da sunt corecte
 4. Salut. De 2 zile deja, cind accesez forumul meu, imi arata ca tot se incarca, si e pagina alba. se incarca, se incarca si nu face nimic altceva,doar pagina alba. am ipb. 4.1.8 ip nu este banat la hosting,deoarece cu alt pc din retea merge. problema este doar la pc meu. Am incercat cu 3 browsere diferite. Am sters cockies. Nu cunoasteti cum se poate de rezolvat ?
 5. pai,cred ca ar fi ok direct pe banner
 6. Buna seara, vreau sa rog cunoscatorii in domeniul photoshop sa faca un banner + logo pentru comunitatea BNY.RO bannerul de dimensiuni aproximative cu acesta : http://i.imgur.com/3Avq4Xo.png Va multumesc anticipat.
 7. Stai lin. Administratia a permis acest topic.
 8. Bună seara ! Vreau să vă prezint comunitatea Gaming BNY România. Index: www.bny.ro Forum: www.bny.ro/forum/ Folosim IPB 4.1.18.1. Nu deținem licența.(Pentru a evita posturile adăugătoare pe aceasta temă.) Suntem la început de cale cu acest proiect,dar cu ajutorul staff-ului cred ca vom ajunge departe. Așteptăm păreri/critici/propuneri în privința comunității.
 9. Da poate ,am atacat prea repede,dar am bufnit in ris cind am vazut ce a scris Scrie "o persoana de paroximativ 40 ani" si nu "o persoana aproximativ 40 ani" + din context se subintelege. App,Da-mi si mie link sa vad unde gasesc de 150 E cu asa caracteristici.
 10. Doamne..... Mai citeste odata ce am scris eu si ce ai scris tu ! Cum poti sa te gindesti ca acest laptop a fost folosit 40 ani ???? Cum ???? De 40 ani in urma nustiu daca existau laptopuri...... Aratami si mie unde gasesc cu 150 euro cu aceleasi caracteristici,nou.
 11. Da, ca munca de birou, sa il dau tatalui meu sa se foloseasca Eu pentru jocuri am deja al meu. La asta ma gindeam ,daca e o varianta buna la acest pret. Adica?
 12. Salut. Vreau sa va intreb ,ce parere aveti despre acest laptop si daca merita acest pret. Dell latitude E6420 intel core i5-2410M 4GB ram Intel HD 3000 . Este la mina a doua,a fost folosit de catre o persoana de aprox 40 ani,pentru lucru de oficiu,adica nu a fost fortat. Exterior este in stare buna,fara defecte ceva, acumulatorul tine putin. Merita sa dau pe el 120 EURO ?
 13. Am facut cum a zis gadeas. A functionat. Va trebui sa citesti ce scrie Rewrite URLs? Si downloadezi sa uploadezi fisierul .htaccess in directorul forumului.
 14. Si unde ai vazut tu ofensa ? Eu doar am mentionat un adevar,pe care tu l-ai luat aproape de inima. Dar asta e realitatea. Si de ce crezi ,ca eu departe nu voi ajunge ?
 15. Cum a zis si Alexandru C, daca nu ai bani de domen.ro , atunci unde te pornesti tu sa faci comunitate,sa o dezvolti,sa o ridici ?? Dupa cum majoritatea cunosc,cel putin ,cei mai experimentati in domeniu ,pentru a ridica o comunitate ,a o popula, in primul rind ai nevoie de finante si nu putine lunar, trebuie o baza financiara pentru a face citeva server bune ,clasic,zm,mix,ts,cu host bun ,(care costa ceva bani)+ unde sunt servere goale,nimeni practic nu vine,toti se duc unde este lume,deci serverele trebuie boostate,ceea ce necesita iar bani, si nu putini. In concluzie,maninca un pateu ca de pizza nu cred ca ajunge, daca nu ai sa adaugi pentru un domen.ro ps. Sincer nu inteleg mentalitatea la astfel de oameni,care cred ca au cumparat un server,un forum si gata, totul vine de la sine.