Parintele Ion

Members
 • Content count

  87
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Parintele Ion last won the day on January 19

Parintele Ion had the most liked content!

Community Reputation

-5 Dubious

1 Follower

About Parintele Ion

 • Rank
  Junior
 • Birthday

Recent Profile Visitors

1,941 profile views
 1. pai,cred ca ar fi ok direct pe banner
 2. Buna seara, vreau sa rog cunoscatorii in domeniul photoshop sa faca un banner + logo pentru comunitatea BNY.RO bannerul de dimensiuni aproximative cu acesta : http://i.imgur.com/3Avq4Xo.png Va multumesc anticipat.
 3. Stai lin. Administratia a permis acest topic.
 4. Bună seara ! Vreau să vă prezint comunitatea Gaming BNY România. Index: www.bny.ro Forum: www.bny.ro/forum/ Folosim IPB 4.1.18.1. Nu deținem licența.(Pentru a evita posturile adăugătoare pe aceasta temă.) Suntem la început de cale cu acest proiect,dar cu ajutorul staff-ului cred ca vom ajunge departe. Așteptăm păreri/critici/propuneri în privința comunității.
 5. Da poate ,am atacat prea repede,dar am bufnit in ris cind am vazut ce a scris Scrie "o persoana de paroximativ 40 ani" si nu "o persoana aproximativ 40 ani" + din context se subintelege. App,Da-mi si mie link sa vad unde gasesc de 150 E cu asa caracteristici.
 6. Doamne..... Mai citeste odata ce am scris eu si ce ai scris tu ! Cum poti sa te gindesti ca acest laptop a fost folosit 40 ani ???? Cum ???? De 40 ani in urma nustiu daca existau laptopuri...... Aratami si mie unde gasesc cu 150 euro cu aceleasi caracteristici,nou.
 7. Da, ca munca de birou, sa il dau tatalui meu sa se foloseasca Eu pentru jocuri am deja al meu. La asta ma gindeam ,daca e o varianta buna la acest pret. Adica?
 8. Salut. Vreau sa va intreb ,ce parere aveti despre acest laptop si daca merita acest pret. Dell latitude E6420 intel core i5-2410M 4GB ram Intel HD 3000 . Este la mina a doua,a fost folosit de catre o persoana de aprox 40 ani,pentru lucru de oficiu,adica nu a fost fortat. Exterior este in stare buna,fara defecte ceva, acumulatorul tine putin. Merita sa dau pe el 120 EURO ?
 9. Am facut cum a zis gadeas. A functionat. Va trebui sa citesti ce scrie Rewrite URLs? Si downloadezi sa uploadezi fisierul .htaccess in directorul forumului.
 10. Si unde ai vazut tu ofensa ? Eu doar am mentionat un adevar,pe care tu l-ai luat aproape de inima. Dar asta e realitatea. Si de ce crezi ,ca eu departe nu voi ajunge ?
 11. Cum a zis si Alexandru C, daca nu ai bani de domen.ro , atunci unde te pornesti tu sa faci comunitate,sa o dezvolti,sa o ridici ?? Dupa cum majoritatea cunosc,cel putin ,cei mai experimentati in domeniu ,pentru a ridica o comunitate ,a o popula, in primul rind ai nevoie de finante si nu putine lunar, trebuie o baza financiara pentru a face citeva server bune ,clasic,zm,mix,ts,cu host bun ,(care costa ceva bani)+ unde sunt servere goale,nimeni practic nu vine,toti se duc unde este lume,deci serverele trebuie boostate,ceea ce necesita iar bani, si nu putini. In concluzie,maninca un pateu ca de pizza nu cred ca ajunge, daca nu ai sa adaugi pentru un domen.ro ps. Sincer nu inteleg mentalitatea la astfel de oameni,care cred ca au cumparat un server,un forum si gata, totul vine de la sine.
 12. Pai el e un copil,care umbla sa iti linga curu,sa pui o vorba pentru el,ca sa obtina moderator, si pe urma o sa vezi tu .cel putin asa mie mi-a zis. (asa e firea lui,il cunosc binisor,ii place sa linga) Cit despre discutia de ieri,pentru care am primit suspend 24 ore. nu cred ca ,afirmatia de incompetent,merita asa ceva. Na astept pe gaby sa zica ceva deacu. nu cred ca se merita sa imi pierd timpul,rezultatul fiind 0.
 13. Se vede ca discutam aici degeaba. Nu am cu cine vorbi.Eu iti dau o intrebare clara,tu nu poti raspunde la ea,la actiunile tale, la fel clar. Degeaba ma enervez aici. De cacao esti tu deacuma,un moderator incompetent. Si nu te-am amenintat cu nimic,vorbesti aiurea. Fii bun si raspunde clar motivul ca ai inchis acel topic,tot te-ai rotit imprejur, fara sa dai un raspuns normal,intemeiat
 14. Din cite inteleg sistemul acesta de reputatie, dai + daca iti place ,gasesti ce constructiv,ceva bun. iar - daca e contrariul. Pai eu am gasit contrariul,de aceea si ti-am dat - . daca esti obisnuit numai cu + ,nu e problema mea.Gindestete ca nu intodeauna ce gindesti/faci e obligator bine,poti sa te mai gresesti.si mai este si alt contingent de persoane care dau + (ling cu**) pentru a se pune bine pe linga numite persoane ,pentru a obtine foloase din astea mai tirziu. Si cit tine de greseala mea,da este, pentru topicurile ulterioare facute,dar astea au un motiv. Greseala ta ,este ca ai dat LOCK la acel topic,din acest motiv eu am deschis altele,ceea ce este evident. Ce tine de banare, sincer eu nu vad unde sunt motivele pentru a ma bana pe mine. Da tu in genere ce te bagi in seama aici ?Ce ai pierdut .? Ti-ai facut lectiile pe maine ? Reputatia pozitiva o dam in primul rind pentru ca ambii suntem implicati aici,si avem aceeasi parere
 15. 1.Reputatia am dreptul sa o folosesc,pentru aceasta si este pusa,sa fie folosita ! 2.Referitor la bunul simt ,primul ai fost care ai sarit pea sus.Eu nu permit nimanui aceasta. 3.De cind sunt inregistrat aici,mi-a placut,totul a fost bine aici,am avut unde sa cer un suport,un ajutor,pina a veni tu cu niste chestii aiurea. 4.Nu avem voie,bine. Totusi sper ca ,Gaby va interveni aici, si va zice o parere echidistanta. 5.Prin ceea ce ai facut dai dovada,ca ai ceva personal cu mine si comunitatea mea. Deoarece ai inchis unicul topic care era la comunitate,iar altul nu ai permis sa fie deschis. 6.Nu am avut gindul de a face reclama la comunitate,doar dorinta de a primi niste pareri referitor la aspect,ceea ce tu nu mi-ai permis.Deoarece ai inchis unicul topic ,fara un motiv plauzibil, care era la comunitate,iar altul nu ai permis sa fie deschis. Totul este clar.Raspuns concret nu am primit la intrebarile mele.Numai eschivari,si alte argumente care nu sunt la locul lor.Totul sunat ceva de genul : "Asa vreau eu si gata "