Jump to content

Victor2013

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Victor2013

 • Rank
  User Nou
 1. Detin mai multe siteuri in domeniul externalizare it si fac schimb de link cu siteuri din domeniul it (forumuri ,bloguri ,siteuri de prezentare).Daca sunteti interesati de un schimb de link va rog sa ma contactati pe email la office@pyp.ro.Unul dintre siteurile mele este pyp.ro
 2. Compania Psihotronic Protect (http://pyp.ro/servicii-seo/) ofera firmelor intersate servicii seo. Daca doriti ca siteul dvs. sa apara pe prima pagina de rezultate la cuvintele cheie alese puteti face o campanie de promovare.De asemenea optimizarea on page a siteului dumneavoastra este foarte importanta.Oferim atat servicii seo de promovare site cat si de optimizare on page.Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.
 3. Angajam tehnician it cu experienta in domeniul externalizare it .Firma noastra asigura servicii de mentenanta it in Bucuresti.Postul este disponibil numai in orasul Bucuresti.In cadrul serviciului de mentenanta it se executa depanare calculatoare,configurare servere,cablare retea de calculatoare.Daca doriti sa trimiteti cv-ul dumneavoastra il puteti trimite pe email la adresa office@pyp.ro.
 4. Si compania noastra este specializata in externalizare it in municipul Bucuresti.O parte din serviciile it oferite sunt: depanare computere service laptopuri configurare servere mentenanta servere cablare retea calculatoare Pentru mai multe detalii va rog sa ne sunati la numarul de telefon 0734564527.
 5. Compania noastra (pyp.ro) este specializata in externalizare IT.Serviciile de mentenanta it sunt oferite pentru firme din municipiul Bucuresti.Prin serviciile de mentenanta calculatoare compania dumneavoastra va beneficia de o echipa de specialisti it.Beneficiati acum de mentenanta computere la cel mai bun pret.Pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati siteul nostru.
 6. Si firma noastra este specializata in service calculatoare doar in municipiul Bucuresti.Pentru mai multe informatii va rog sa vizitati siteul nostru: http://pyp.ro
 7. Firma Psihotronic Protect efectueaza pentru companiile interesate servicii it direct la sediul acestoara.Deplasarea personalului calificat la sediul dumneavoastra se face foarte rapid.De asemenea majoritatea reparatiilor se fac foarte rapid.Pentru mai multe informatii vizitati pagina noastra: http://pyp.ro/servicii-it/ Principalele servicii it oferite de firma noastra sunt: mentenanta calculatoare devirusare calculatoare service calculatoare la sediul dumneavoastra
 8. Buna seara ,ce parare aveti de viteza de incarcare a siteului de prezentare prestari servicii it pyp.ro se incarca repede la dumneavoastra?Ar trebui optimizat pentru o incarcare mai rapida?
×
×
 • Create New...