Jump to content

Sebastian C.

Ambassadors
 • Content Count

  1,577
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  61

Sebastian C. last won the day on January 14

Sebastian C. had the most liked content!

Community Reputation

450 Eminent

About Sebastian C.

 • Rank
  „Ai mintea dusă, e clar, n-ai scuză.”
 • Birthday 03/09/1997

Recent Profile Visitors

12,847 profile views
 1. Sebastian C.

  nu mai porneste laptop

  Dacă pui înapoi unitatea HDD și laptopul pornește poate fi din cauză că acea unitate SSD este goală și din cauza asta forțează închiderea automată, o să ai nevoie de o unitate externă pentru a putea copia totul de pe HDD pe SSD. Am mai văzut la multe persoană această problemă prin anul 2014 și era din cauza unității SSD.
 2. Sebastian C.

  Widget Discord

  Un link către forum ?
 3. Sebastian C.

  Cerere logo - text

  https://i.imgur.com/D9XjMe9.png
 4. Sebastian C.

  ipsLayout

 5. Sebastian C.

  Unde pot gasi niste backgrounds pentru forum?

  Google.ro - https://www.google.ro/search?q=gaming+wallpapers&client=opera&hs=P5i&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiEsYLHqt_fAhUHs4sKHXRNCvkQ_AUIDigB&biw=1920&bih=970
 6. Sebastian C.

  Rank Bars

  Salut @DeadworldHd, îmi poți oferi un cont cu acces pe temă ? Și fii mai explicit, dorești afișarea imaginii setată de către tine pentru gradul respectiv sau ?
 7. Sebastian C.

  Acp Error

  Din mesaj reiese că, conexiunea cu baza de date este întreruptă, problema asta îți apare și pe forum sau doar când accesezi panoul administratorului ? Dacă-ți apare și pe forum trimite un tichet firmei de unde ai găzduirea și roagă-i să arunce o privire asupra problemei, oferă-le poza atunci când trimiți tichet.
 8. Sebastian C.

  Cum sa faci bani online, simplu si usor.

  Drăguț că ți-ai trecut acel link care-ți aduce trafic aștept o dovadă privind extragerea banilor într-un cont personal dar luând în considerare acest link lăsat de către presupun că dacă n-ai x oameni aduși de tine nu extragi nimic.
 9. Sebastian C.

  Tema IPB

 10. Sebastian C.

  IPB 3.x [ Nulled ]

  Eu sincer îți recomand să te duci la un control la ochi, cam ai nevoie băiete. Hai să nu începem o polemică din cauza unor neînțelegeri pentru că fără a ști tot ce ține de partea juridică atunci când o firmă vine cu anumite afirmații, este în zadar să vorbiți despre asta. Concluzia este următoarea : poți folosi platforma cu sau fără licență, fiecare firmă își rezervă dreptul de a accepta sau de a respinge fișierele platformei, asta e valabil pentru orice platformă nu doar platforma celor de la IPS, recomandarea noastră este să folosești o licență sau o platformă gratuită, faptul că oferim anumite opinii pe acest subiect este un lucru însă nu încurajăm pirateria.
 11. Sebastian C.

  IPB 3.x [ Nulled ]

  Sancțiunile se aplică pentru orice versiune a platformei, fie ea 3.x sau 4.x, cât despre mesajul primit din partea găzduiri sunt doar simple aberații, sfatul meu este să renunți la firmele apărute peste noapte de tot rahatul, îți recomand TNI , Enix, Krond, Godaddy, unde n-ai să auzi de așa ceva din partea lor, am folosit în trecut găzduirile cu fișiere nulled și n-am avut nici o problemă.
 12. Sebastian C.

  IPB 3.x [ Nulled ]

  Dacă ne luăm după partea teoretică, nu ai voie să folosești nici una dintre versiuni fără a deține o licență. Dacă stăm să ne luăm după partea practică, poți folosi orice versiune, cu toate că folosirea unui NULLED îți poate aduce vulnerabilități. Faza că se dă report iar ei vin și suspendă găzduirea este o făcătură, fiind o firmă americană n-au jurisdicție asupra României, nici nu sunt o firmă guvernamentală, tot ce pot face ei este să suspende licența unui utilizator de-al lor care se folosește de resursele lor ilegal.
 13. Sebastian C.

  Cum instalez certificatul SSL?

  Verifică dacă toate imaginile și link-urile sunt pe conexiune de https
 14. Sebastian C.

  problema forum ips 4.2.8

  Nu există „normal” prietene, nu înțeleg de ce nu vă aruncați ochii prin setările temei ?
 15. Sebastian C.

  Ștergere limbi ipb

×