Sebastian C.

Ambassadors
 • Content count

  1,331
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  45

Sebastian C. last won the day on June 14

Sebastian C. had the most liked content!

Community Reputation

364 Eminent

About Sebastian C.

 • Rank
  Programator
 • Birthday 03/09/1997

Contact Methods

 • Website URL
  http://area-games.ro

Recent Profile Visitors

9,848 profile views
 1. Sunt foarte curios de ce calitate poți oferii pentru că-mi închipui că nu ai un dedicat peste 200 de euro ci ceva între 5 euro și 70 de euro, dă-mi un server pe care să-l testez
 2. Nu sunt sigur dacă va merge deoarece nu am pe ce testa însă încearcă să ștergi acest cod din „shoutbox_global” : <h3 id='category_shoutbox' class='maintitle'><a class='toggle right' href='#' title='{$this->lang->words['toggle_shoutbox']}'>{$this->lang->words['toggle_shoutbox']}</a> <a href="{parse url="app=shoutbox" base="public"}" title='View Main Shoutbox'>{$this->settings['shoutbox_title']}</a></h3>
 3. Se vede cât de mult te duce capul, cum adică ce treabă are hostul cu ce ai pus tu pe el ? Păi în primul rând prietene datorită acelui host ție-ți rulează ce ai pe el, dacă nu e destul de „performant” vei primi erori mereu, pune mână și trimite un tichet către firma de găzduire și explică-le problema. Revino cu un răspuns când vei primi o confirmare cu problema de la firma de găzduire nu mai posta doar pentru a face +1.
 4. Și nu te duce capu să formulezi un tichet în limba engleză ? O singură întrebare am, de ce nu te-ai uitat prin miile de subiecte făcute pe aceeași tematică ?
 5. Ai funcția de a șterge formatul unui text care automat elimină orice modificare ( font, culoare, mărime ), este prezentă și aici pe forum : Pentru a o activa urmează pașii din imaginile de mai jos :
 6. Refacem categoria, să fie nud un regulament nou și aplicat peste toate cererile care nu-l respectă și am terminat bâlciu cu ei
 7. După ce termin cu examenele de BAC aș fi interesat eu să refac întreaga categorie de cereri
 8. Citim și noi ce ni se dă doar acționăm ca turcu ?
 9. https://webflake.sx/topic/9205-tut-rainbow-username/ https://webflake.sx/topic/5529-how-to-cycle-rainbow-username/
 10. Intră în temă și caută locația fiecărei imagini după care schimbă cu una care o dorești. Intră în setări și oferă grupurilor acces de a oferit realizări.
 11. Reinstalează iar platformă, și eu am întâmpinat această problemă când am instalat prima dată însă după ce am refăcut instalarea totul a mers perfect însă încercați să faceți upgrade de la versiunea 3.4.9 nu mai joase.
 12. Tovarășe tu ești cel care a și oferit răspunsul în acel topic iar acum vii cu o astfel de întrebare ? Să revenim la acest topic, este cam improbabil să facem acest lucru deoarece nu va veni un subiect spre exemplu „Doresc efectul x văzut pe forumul c”, poate cere doar niște informații despre acel efect și altă persoană să-i ofere codul folosit de către tine sau de către altă persoană. Ideea este bună însă nu știu cât de mult va ajuta rezolvarea problemei.