Jump to content

Sebastian C.

Ambassadors
 • Content count

  1,401
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  48

Sebastian C. last won the day on August 16

Sebastian C. had the most liked content!

Community Reputation

384 Eminent

About Sebastian C.

 • Rank
  „Buy back the block, it's time to buy back the hood.”
 • Birthday 03/09/1997

Contact Methods

 • Website URL
  http://area-games.ro

Recent Profile Visitors

10,384 profile views
 1. Dar tu ai licență mă breazule, că văd că tot nu te saturi până nu te alegi cu-n avertisment, ce ar fi să lăsați mâncătoria asta între voi și să veniți cu un comentariu constructiv, sau voi nu vă învățați minte decât dacă vă ardeți ? Momentan comunitatea este picată datorită unor probleme tehnice la firma de găzduire însă am apucat să-mi arunc o privire acum câteva ore, forumul este bine construit și tema este un clasică fără prea multe bătăi de cap, axează-te pe mai multe jocuri dacă dorești să evoluezi altfel nu prea vei avea un viitor.
 2. Problema Butoane ipb 4.1

  Există link de acces separat în caz că nu v-ați dat seama mulți dintre voi : http://www.pglstyle.ro/admin/
 3. Problema Butoane ipb 4.1

  Tema se poate schimba și din panoul administratorului dar nu cred că e problemă din platformă, pur și simplu folosiți teme de pe net în loc să le cumpărați, momentan toate temele care se cumpără sunt de 4.2, n-ai să găsești versiune nebuguită pentru 4.1
 4. Ce melodii mai ascultati?

  https://www.youtube.com/watch?v=GzU8KqOY8YA
 5. cum scot aceata linie

  Decât să postezi aiurea mai bine cască ochii în pozele alea. @Stefanel schimbă următorul cod din temă : ul.post_controls { margin: 0; background: #262626; border-top: 1px solid #0080ff; margin-top: 10px; padding: 7px; clear: both; } cu: ul.post_controls { margin: 0; background: #262626; margin-top: 10px; padding: 7px; clear: both; } Și ca să scapi de acel bug închide codurile de la grupuri.
 6. Cum pun avatar ipb

  Scrie și aici acum se face un topic :
 7. De ce nu pot urca avatar no?

  Păi ție-ți arată că acel URL este setat pe domeniul vechi nu pe cel nou, trebuie să treci pe gpz.ro Your profile photo directory is not writable Please check the permissions on the profile photo directory '/home/dgsmgedl/domains/devilct.xyz/public_html/forum/uploads/profile/' and make sure that it is writable.
 8. De ce nu pot urca avatar no?

  Schimbă și poziția lui cu cea de pe noul domeniu.
 9. Cum vi se pare Devilzone România?

  De curiozitate, câte domenii ai de gând să mai cumperi și să le abandonezi după nici măcar 4/5 luni de existență ? M-am plictisit eu la câte topic-uri au fost aici legate de comunități unde apăreai și tu printre deținători, mă rog. Ai un bug de așezare sus la meniul de înregistrare / logare + o temă care deja e identică din multe puncte de vedere cu restul, succes cu domeniul !
 10. CS:GO Panel

  Puteai da doar o căutare pe Sfântul Gogu și vedeai acolo o mulțime de lucruri legate de ceea ce dorești tu, majoritatea fiind gratuite. https://sourceforge.net/projects/csgowebadmin/ https://github.com/deStrO/eBot-CSGO-Web https://www.clanwarz.com/payments/knowledgebase/445/How-To-Update-Your-CSGO-Server-From-Within-Your-Control-Panel.html
 11. Păreri comunitate NEXS.RO

  Dacă nu știți să vă comportați sau să vorbiți cum se cuvine evitați să mai scrieți ceva.
 12. Vand tema ipb 4.1.x elitegames

  Vreți să vă certați? In privat, nu aici, topic închis !
 13. De ce nu pot urca avatar no?

  Trebuie să editezi în platforma setările fișierelor.
 14. Păreri comunitate NEXS.RO

  Eu zic să nu vorbim de copiat că nici tu nu ești mai breaz, dacă n-aveți de gând să lăsați un comentariu constructiv abțineți-vă de la a mai posta ceva ! Tema nu mi se pare ceva deosebit, o altă temă care se aseamănă cu altele iar construcția categoriile e la fel peste tot, dacă dorești să realizezi ceva încearcă să fii cât mai original.
 15. Instalare backup

  Este cam logic că ai o altă parola la baza asta de date față de cea precedentă, încearcă să dai reparare la tabele datei de bază, dacă nu reușești îmi dai un mesaj și te voi asista eu și vom repune amândoi.
×