Jump to content

Sebastian C.

Ambassadors
 • Content Count

  1,670
 • Joined

 • Days Won

  74

Sebastian C. last won the day on January 20

Sebastian C. had the most liked content!

Community Reputation

480 Eminent

About Sebastian C.

 • Rank
  „Vagabond de mic de mic, trăiesc cu strada .”
 • Birthday 03/09/1997

Contact Methods

 • Website URL
  https://burnyourfeelings.ro
 • Yahoo
  burnyourfeelings

Profile Information

 • OS
  Windows
 • Location
  Huddersfield

Recent Profile Visitors

14,110 profile views
 1. În setările aplicației ai o secțiune denumită „fields” sau ceva de genul, de acolo creezi ceea ce ai nevoie după care când creezi departamentul le selectezi pentru completare.
 2. Descarci update pentru windows 8.1 iar driverele ar trebuii să își facă update automat, ia driverul de pe siteul producătorului
 3. Pentru a schimba această limită trebuie să editezi limita din setările găzduirii, te duci în cPanel, cauți php manager și de acolo setezi upload limit, dacă tu n-ai acces trimite un tichet către firma de găzduire.
 4. Din păcate nu, trebuie să o iei de la 0. Nu am văzut nicăieri să se facă așa ceva.
 5. Versiunea de 4.x folosește alte cerințe pentru PHP cât și MySQL ( mai exact alte versiuni față de 3.x ). Faci doar o schimbare a versiunii, dacă tu nu poți iei legătură cu firma de găzduire, mai jos ai un link pentru 4.4.9.1 momentan fiind doar cu o versiune în urmă față de licență ( licența rulează 4.4.9.2 ). https://easyupload.io/l9v61r Topic închis la cererea creatorului ! Pentru alte adăugări îi dați un mesaj privat !
 6. Păi din poza ta nu reiese nici o restricție pe grup, doar o restricție pe utilizator, tot din rubrica aceea faci și restricțiile grupurilor dacă-mi aduc bine aminte din ce ținea de 3.4.x, totuși nu înțeleg de ce n-ai ales 4.4.x fiind mult mai ușor de folosit și cu un suport activ în continuare.
 7. Este diferență între RETAIL și NULLED din cauza asta nu poți trece peste licență. Descarcă o platformă NULLED și încearcă instalarea ei.
 8. Eu unul am vrut să renunț la el, nu văd rostul lui, am vrut să pun o redirecționare către „/forum” dar aparent le place. Tema va fi schimbată odată cu trecerea în 2020. Mulțumesc amândurora de păreri.
 9. Nu e mai simplu să-i dai acces și să-l facă cum trebuie ? Te-ai gândit că poate nu-l face public și îți face ceva diferit ?
 10. Șterge memoria cache din browser.
 11. Selectează domeniul unde vrei să fie aplicată noua versiune setată de către tine.
 12. Postează aici codul care-l ai în postContainer, verifică totuși dacă n-ai pluginul de afișare grup secundar instalat.
 13. Sebastian C.

  Problema tema

  Cod folosit conține elemente care nu-s în echivalare cu noile elemente folosite de platformă.
 14. Opțiunea asta merge doar în anumite cazuri, cel puțin în cazul unei teme modificate nu te poți folosi de așa ceva. Problema asta a mai fost discutată de foarte multe ori, ai mai jos un topic, folosește funcția de căutare data viitoare !
 15. Problema poate fi din mai multe cauze, de multe ori o poți remedia editând tema folosind „designer mod”. Se referă la faptul că problema asta a mai fost făcută publică de multe ori doar că voi nu folosiți funcția de căutare pentru a vă găsi o rezolvare, creați un topic nou.
×
×
 • Create New...