Jump to content

Sebastian C.

Ambassadors
 • Content Count

  1,789
 • Joined

 • Days Won

  90

Sebastian C. last won the day on July 20

Sebastian C. had the most liked content!

Community Reputation

507 Eminent

About Sebastian C.

 • Rank
  „Vagabond de mic de mic, trăiesc cu strada .”
 • Birthday 03/09/1997

Contact Methods

 • Website URL
  https://burnyourfeelings.ro
 • Yahoo
  burnyourfeelings

Profile Information

 • OS
  Windows
 • Location
  Huddersfield

Recent Profile Visitors

15,508 profile views
 1. Totul e la fel ca pe 4.4.x. Cauți : {{if $forum->hasChildren()}} <ul class="ipsDataItem_subList ipsList_inline"> {{foreach $forum->children() as $subforum}} <li class="{{if \IPS\forums\Topic::containerUnread( $subforum )}}ipsDataItem_unread{{endif}}"> <a href="{$subforum->url()}">{{if \IPS\forums\Topic::containerUnread( $subforum )}}<span class='ipsItemStatus ipsItemStatus_tiny {{if !\IPS\forums\Topic::containerUnread( $subforum ) && !$subforum->redirect_on}}ipsItemStatus_read{{endif}}'><i class="fa fa-circle"></i></span>&nbsp;{{endif}}{$subforum->_title}</a> </li> {{endforeach}} </ul> {{endif}} {{if $forum->description}} {template="richText" group="global" app="core" location="global" params="$forum->description, array('ipsDataItem_meta', 'ipsContained')"} {{endif}} Schimbi cu : {{if $forum->description}} {template="richText" group="global" app="core" location="global" params="$forum->description, array('ipsDataItem_meta', 'ipsContained')"} {{endif}} {{if $forum->hasChildren()}} <ul class="ipsDataItem_subList ipsList_inline"> {{foreach $forum->children() as $subforum}} <li class="{{if \IPS\forums\Topic::containerUnread( $subforum )}}ipsDataItem_unread{{endif}}"> <a href="{$subforum->url()}">{$subforum->_title}</a> </li> {{endforeach}} </ul> {{endif}} Și adaugi în css codul ăsta : .ipsApp .cForumRow .ipsDataItem_subList { padding: 0 !important; background-image: none !important; display: grid; grid-template-columns: repeat(3, 33%); } .ipsApp .cForumRow .ipsDataItem_subList li:before { content: '\f066'; font-family: FontAwesome; } .ipsApp .cForumRow .ipsDataItem_subList li.ipsDataItem_unread:before { content: '\f066'; font-family: FontAwesome; } .ipsDataItem_subList li a:before { content: ''; }
 2. Nu zău, singura „criptare” care o folosește baza de date este pentru parola de la cont nu pentru afișarea unei pagini. Voi gândiți puțin sau scrieți perlele astea pe moment ? Evită să postezi în topic-urile inactive de luni de zile dacă nu vrei să te trezești cu un avertisment.
 3. Te folosești de informațiile de aici : https://invisioncommunity.com/4guides/themes-and-customizations/template-syntax/ifelseifelse-logic-r138/ și îți creezi sintaxa pentru cod după care stilizezi în css aspectul. Editezi în forums - index - forumsRow. Codul necesar este cel de la subforums.
 4. Schimbă : background-size: contain; în background-size: cover; Pentru a se vedea background-ul bine pe toate rezoluțiile.
 5. https://invisioncommunity.com/files/file/7465-bim-chatbox-free/
 6. Se numește member titile, ți-l setezi din ACP sau profilul utilizatorilor. Doamne, încetați să vă mai faceți forumuri când n-aveți o fărâmă de idee despre cum se lucrează cu platforma.
 7. Procesorul este destul de vechi, cât vrei să mai tragi de el ? Mărește-i memoria RAM ca să poată rula totul în condiții optime și pe viitor gândește la niște modificări serioase, în sume de 1200 / 1600 de lei reușești să faci niște diferențe majore, schimbând doar procesorul, placa de bază, plăcuțele de RAM. Încearcă să cureți tot ce ai în „temp, %temp%, prefetch”, intri în fiecare folder și ștergi tot ce e acolo, fă update la toate driverele ( să fie totul la ultima versiunea ) descarcă Driver Booster și folosește opțiunea de Game Boost, am testat pe un procesor de socket 755 și s-au văzut diferențele, configurație mult mai slabă ca a ta.
 8. Era de aștept având în vedere ce idioți avem în conducere. Am avut Italia ca și exemplu care-n prezent ne închid granițele cu toate că au avut o situație mai rea ca noi, dar de, România e țara condusă de toți proștii. România va avea cea mai grea revenire din cauza evenimentelor actuale iar fără susținere de la stat multe afaceri existente-n prezent care-s la limita supraviețuirii se vor închide. Bine că lasă Românii să meargă la lucru în țările unde au contract, măcar așa nu moare toată lumea de foame din cauza prostiei existente la noi.
 9. Când forumu e plin de imagini care se foloseau acum 6/7 ani iar majoritatea care le foloseau aveau între 14 și 16 ani, denotă că-i comunitate de copii. Ba din contră, imaginile sunt oribile, strică toată tema, o temă neagră iar voi adăugați imagini roșii ca descriere a unei categorii, iar la culori, iar, ai tema neagră iar tu adaugi portocaliu cu albastru. ori lași negru cu portocaliu ori negru cu albastru, dar nu curcubeu. O fi comunitate deschisă pentru un joc predominat numai și numai de copii, dar totuși.
 10. Carantina va fi valabilă persoanelor care vin din zona roșie, starea de urgență nu o vor mai aduce deoarece astea-s urmările ei. Odată ce ai ținut milioane de oameni în casă forțat la prima mână de libertate de haos. În schimb ni se interzice accesul în mai multe țări europene ca și turiști.
 11. Unde îți afișează problema asta, în descrierea subforumurilor ?
 12. Nu prea cred că pune cineva ochii la postările de genu. Chiar dacă ar fi adevărat există „termeni și condiții” în cazul oricărei firme.
 13. Sebastian C.

  Rank

  Ai vorbit ca să-ți faci lucru sau ? Prima oară exclude toate opțiunile valabile până să lași un comentariu de genul, având în vedere că imagine pentru grad se adaugă din mai multe locuri, nu doar codul de temă. Schimbă : <ul class='cAuthorPane_info ipsList_reset'> {{if $comment->author()->member_title && $comment->author()->member_id}} <li class='ipsType_break'>{$comment->author()->member_title}</li> {{elseif $comment->author()->rank['title'] && $comment->author()->member_id}} <li class='ipsType_break'>{$comment->author()->rank['title']}</li> {{endif}} {{if $comment->author()->rank['image'] && $comment->author()->member_id}} <li class='ipsType_break'>{$comment->author()->rank['image']|raw}</li> {{endif}} <li class='cAuthorPane_photo ipsType_break'> <img src='{{if $comment->author()->pp_thumb_photo}}{file="$comment->author()->pp_main_photo"}{{else}}{resource="puffysticks/images/default_avatar.png" location="front" app="core"}{{endif}}'> </li> {{if \IPS\Member\Group::load( $comment->author()->member_group_id )->g_icon }} <li><img src='{file="$comment->author()->group['g_icon']" extension="core_Theme"}' alt='' class='cAuthorGroupIcon'></li> {{endif}} cu : <ul class='cAuthorPane_info ipsList_reset'> {{if $comment->author()->member_title && $comment->author()->member_id}} <li class='ipsType_break'>{$comment->author()->member_title}</li> {{elseif $comment->author()->rank['title'] && $comment->author()->member_id}} <li class='ipsType_break'>{$comment->author()->rank['title']}</li> {{endif}} {{if $comment->author()->rank['image'] && $comment->author()->member_id}} <li class='ipsType_break'>{$comment->author()->rank['image']|raw}</li> {{endif}} {{if \IPS\Member\Group::load( $comment->author()->member_group_id )->g_icon }} <li><img src='{file="$comment->author()->group['g_icon']" extension="core_Theme"}' alt='' class='cAuthorGroupIcon'></li> {{endif}} <li class='cAuthorPane_photo'> {{if $comment->author()->pp_main_photo AND $comment->author()->pp_thumb_photo}} <img src="{url="" base=""}/uploads/{$comment->author()->pp_main_photo}"> {{else}} <img src="{$comment->author()->photo}"> {{endif}} </li> Data viitoare atașează și codul care-l ai în postContainer.
 14. Oferă-ne mai multe informații numele companiei durata de lucru tipul contractului orașul în care se află compania criteriile de alegere ale candidaților Astea sunt cam printre principalele informații care trebuie să ni le oferi în dorința de a găsi pe cineva.
×
×
 • Create New...