Jump to content

Sebastian C.

Ambassadors
 • Content Count

  1,619
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  64

Sebastian C. last won the day on May 5

Sebastian C. had the most liked content!

Community Reputation

460 Eminent

About Sebastian C.

 • Rank
  „Vagabond de mic de mic, trăiesc cu strada .”
 • Birthday 03/09/1997

Contact Methods

 • Website URL
  https://burnyourfeelings.ro
 • Yahoo
  burnyourfeelings

Profile Information

 • OS
  Windows
 • Location
  Huddersfield

Recent Profile Visitors

13,449 profile views
 1. Sebastian C.

  Cum acord moderator pe o anumita sectiune?

  N-are legătură, dacă-i adaugi pe user se anulează permisiile venind din partea grupului. Pentru a adăuga acces doar pe o anumită secțiune trebuie să scoți toate accesele, implicit din platformă ți-l adaugă cu toate accesele per general, apeși pe butonul „debifează totul” după care mergi la forums și îi faci accesele.
 2. Sebastian C.

  Caut Scripter SA:MP

  Aici n-ai să găsești pe nimeni, încearcă-ți norocul pe https://www.sa-mp.ro/forums/
 3. Sebastian C.

  Site server list

  Ceea ce au ei acolo este dezvoltat în decursul anilor ( mă refer la integrarea în platformă și mai multe funcții ), dacă vrei ceva gratuit pe care să lucrezi tu, uite aici ( https://www.greycube.com/site/download.php?list.10 ), dacă vrei ceva plătit discută cu @dOc MFX, @Portocala, @HaLoGeK
 4. Sebastian C.

  Problema afisare avatar

  Iar te bagi și comentezi ca ultimul ingrat obosit care n-are habar absolut deloc despre probleme apărute în cazul platformei, nu înțeleg de ce te mai bagi să postezi când deja ți-am zis că te bagi aiurea și încurci probleme, ca să-ți luminez mintea intelectualule că deja mă apucă nervii când văd mucoși de 16/17 ani care se cred mari zei dacă le atragi atenție și le zici adevăru, PROBLEMA TIPICĂ ACESTEI PLATFORME ÎN CAZUL UNUI AVATAR ESTE CĂ INDIFERENT DACĂ ESTE DEFAULT SAU URCAT DE TINE, TOT NU-L AFIȘEAZĂ ! Dar mă rog, explic subiecte discutate de mine și alții acum o lună sau două unui „inteligent” ca tine.
 5. Sebastian C.

  Problema afisare avatar

  Încurci problemele băiatul meu, ce are el acolo e conceput din temă nu din cauza unui plugin, este problema specifică temelor de 4.3 pe versiunea 4.4
 6. Sebastian C.

  Caut server de CS! Ca admin.

  Din nou, ți se pare asta comunitate pe domeniul jocurilor ? Ți-am oferit răspuns la ce căutai, la tine se potrivește proverbul „cazi pară mălăiață în gura lu nătăfleață”, vrei totu întins pe tavă.
 7. Sebastian C.

  Ce afaceri mai faceti?

  Din punctul meu de vedere fiecare afacere este profitabilă, trebuie doar să te ducă creierul să-ți maximizezi profitul, poți scoate bani și din piatră dacă te duce capul să o prelucrezi sau găsești o piață unde să o vinzi. În momentul de față activez în cadrul unei săli de jocuri dedicate copiilor cu vârste cuprinse între 3/6 ani, 6/12 ani, 12/18 ani și tot așa fiind câte o zonă pentru fiecare vârstă folosind o aparatură diferită de restul locurilor de joacă. Ceea ce te face unicat e modul în care te dezvolți și ceea ce aduci nou față de concurență. Profitul meu este destul de bun, nu pot oferi o cifră pentru că depinde de clienți, planuri de activitate și alte bazaconii însă-mi este suficient să mă întrețin și să duc un mod de viață „luxos” în sensul în care dacă văd ceva ce-mi place mi-l permit.
 8. Sebastian C.

  Un windows?...

  A fost lansat în anul 2009 nu există o altă versiune ieșită-n alt an, s-au oferit doar mici actualizări de sistem privind securitatea și / sau actualizări de programe în rest n-ai alt an pentru această versiunea. Încearcă să rulezi o versiune licențiată în locul uneia piratate.
 9. Sebastian C.

  Caut server de CS! Ca admin.

  Există astfel de zone special create pe categorii dedicate domeniului de jocuri, cu o singură căutare pe google ai fi găsit, asta e o comunitate dedicată mai mult zonei IT. https://csblackdevil.com/forums/forum/8-offers-for-admins/ https://www.indungi.ro/forum/forum/515-cereri-admin/ https://playarena.ro/forum/forum/21-offers-admin/ https://ev1ct.ro/forum/index.php?/forum/178-oferte-admin/ Și lista poate continua dar ți-am oferit link către comunitățile mai populate în momentul actual și cu un staff administrativ capabil.
 10. Sebastian C.

  GreenStone ( www.g-stone.ro )

  Aparent tu n-ai habar de termenul „părere” nu-i așa ? Poți cere o părere în legătură cu tot conținutul prea mărețule original care-i acuzi de conținut plagiat dar nu te-a dus neuronul să citești „nu o iau de la 0, ci o sa continui cu backupul de la comunitatea precedenta.” Modele sunt din 2014, nu prea ai cum să-i acuzi că au copiat de pe alte comunități când majoritatea comunităților existente-n prezent conduse de toți inapții au copiat de la ei. Ei sunt fosta echipă de la https://www.limitcs.ro, mă rog, o parte dintre ei. @Ezel.LCS aspectul este unul simplist care nu-ți distruge retina când vrei să-ți arunci o privire, cu toate că-s de părere că mai bine începeai de la 0 decât să continui cu sute de membrii inactivi total, tot dracul ăla era. Succes cu noul proiect. Dă-mi -1 la toate că nu-mi pasă puștan mediocru
 11. Sebastian C.

  Script Php

  https://www.phptpoint.com/projects/online-examination/
 12. Sebastian C.

  Intrebare mysql

  Ceea ce ai oferit tu merge doar în cazul în care lucrează pe local, el nu se folosește de „xampp” pentru a lucra la el în calculator. Bănuiesc că încerci să te conectezi folosind o bază de date creată din găzduirea web aferentă domeniului tău, de ce nu te folosești de phpmyadmin-ul oferit de către găzduire, sau vrei să te conectezi la baza de date altei găzduiri ? La server trebuie să treci adresa IP aferentă dedicatului în cadrul căruia încerci să te conectezi.
 13. Sebastian C.

  Stergere icons subforumuri

  Toată problema se datora codului „<i class="fa fa-folder"></i>”, @shadyfx a avut dreptate, doar nu ți-a spus locația corectă unde trebuia căutat. @Kapahala ai grijă data viitoare mai copiezi codurile de pe net să nu mai ai astfel de probleme. @Kapahala ți-am rezolvat, trebuia să cauți în „boardindextemplate”.
 14. Sebastian C.

  Stergere icons subforumuri

  Ce ? Ce-i cu acel „PS” ? Prescurtarea „IPS” vine de la „Invision Power Services” iar „IPB” vine de la „Invision Power Board” fiind „produsul” lor. Și ce să caute el în „GlobalTemplate”? codurile de aranjare pentru 3/4/5 coloane se regăsesc în „boardindextemplate”. Aici vorbim de versiunea 3.4.x nu de o versiunea 4.x și totuși nici măcar în versiunile 4.x nu adaugi nimic în „GlobalTemplate” pentru coloane. @Kapahala cum ai vrea să vedem ce-ai făcut tu greșit fără a ne oferii codurile adăugate de tine ?
 15. Sebastian C.

  Problema Bannere IPS 4 4.1

  Mai multe informații, nu putem ghici în stele forumul tău, oferă-ne o poză.
×