Jump to content

Sebastian C.

Ambassadors
 • Content Count

  1,582
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  61

Sebastian C. last won the day on January 14

Sebastian C. had the most liked content!

Community Reputation

451 Eminent

About Sebastian C.

 • Rank
  „Ai mintea dusă, e clar, n-ai scuză.”
 • Birthday 03/09/1997

Recent Profile Visitors

12,942 profile views
 1. Sebastian C.

  Problema benere servere html

  Ai scris asta ca să nu adormi așa-i ? Ești cam paralel cu ceea ce a scris el mai sus Salut, în momentul în care dorești să adaugi un cod ( care nu se încadrează în termenul „bbcode” ) în descrierea unei categorii trebuie să activezi partea de „sursă” ca să mă explic așa pentru ați rula codurile.
 2. Sebastian C.

  Problema https forum

  Prolema nu este legată de platformă este legată de imaginile pe care le folosești, dacă tu ai la o imagine setată un link care începe cu „http” în loc de „https” nu-ți va afișa certificatul.
 3. Sebastian C.

  Mărire dimensiune avatar - IP.Board 4.x

  Nu, platforma vine cu avatar rotund și dimensiune mică, nu ai să vezi nicăieri o temă venită din „fabrică” cu așa ceva. El se referea că deja vin temele cu mărimea deja setată.
 4. Sebastian C.

  Cum pot modifica?

  Când editezi grupul adaugi în codul de culoare sintaxa „font-weight: bold;”, uite un model „<span style="color: red;font-weight: bold;">”. A doua problemă ține de editarea în temă a pluginului, îl găsești în temă sub forma de „gni”. Ai voie să postezi așa ceva odată la 24 de ore, nu e nimeni obligat să-ți răspundă când ai tu chef.
 5. Sebastian C.

  Ajutor userInfoPanel

  Mulțumim și ție de grandioasa rezolvare @Roberto Luigi aruncă te rog o privire peste următoarele subiecte poate vei găsi o rezolvare-n ele, problema ta a mai fost discutată și de alte persoane.
 6. Sebastian C.

  nu mai porneste laptop

  Dacă pui înapoi unitatea HDD și laptopul pornește poate fi din cauză că acea unitate SSD este goală și din cauza asta forțează închiderea automată, o să ai nevoie de o unitate externă pentru a putea copia totul de pe HDD pe SSD. Am mai văzut la multe persoană această problemă prin anul 2014 și era din cauza unității SSD.
 7. Sebastian C.

  Widget Discord

  Un link către forum ?
 8. Sebastian C.

  Cerere logo - text

  https://i.imgur.com/D9XjMe9.png
 9. Sebastian C.

  ipsLayout

 10. Sebastian C.

  Unde pot gasi niste backgrounds pentru forum?

  Google.ro - https://www.google.ro/search?q=gaming+wallpapers&amp;client=opera&amp;hs=P5i&amp;source=lnms&amp;tbm=isch&amp;sa=X&amp;ved=0ahUKEwiEsYLHqt_fAhUHs4sKHXRNCvkQ_AUIDigB&amp;biw=1920&amp;bih=970
 11. Sebastian C.

  Rank Bars

  Salut @DeadworldHd, îmi poți oferi un cont cu acces pe temă ? Și fii mai explicit, dorești afișarea imaginii setată de către tine pentru gradul respectiv sau ?
 12. Sebastian C.

  Acp Error

  Din mesaj reiese că, conexiunea cu baza de date este întreruptă, problema asta îți apare și pe forum sau doar când accesezi panoul administratorului ? Dacă-ți apare și pe forum trimite un tichet firmei de unde ai găzduirea și roagă-i să arunce o privire asupra problemei, oferă-le poza atunci când trimiți tichet.
 13. Sebastian C.

  Cum sa faci bani online, simplu si usor.

  Drăguț că ți-ai trecut acel link care-ți aduce trafic aștept o dovadă privind extragerea banilor într-un cont personal dar luând în considerare acest link lăsat de către presupun că dacă n-ai x oameni aduși de tine nu extragi nimic.
 14. Sebastian C.

  Tema IPB

 15. Sebastian C.

  IPB 3.x [ Nulled ]

  Eu sincer îți recomand să te duci la un control la ochi, cam ai nevoie băiete. Hai să nu începem o polemică din cauza unor neînțelegeri pentru că fără a ști tot ce ține de partea juridică atunci când o firmă vine cu anumite afirmații, este în zadar să vorbiți despre asta. Concluzia este următoarea : poți folosi platforma cu sau fără licență, fiecare firmă își rezervă dreptul de a accepta sau de a respinge fișierele platformei, asta e valabil pentru orice platformă nu doar platforma celor de la IPS, recomandarea noastră este să folosești o licență sau o platformă gratuită, faptul că oferim anumite opinii pe acest subiect este un lucru însă nu încurajăm pirateria.
×