Jump to content

Sebastian C.

Ambassadors
 • Content Count

  1,625
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  65

Sebastian C. last won the day on June 26

Sebastian C. had the most liked content!

Community Reputation

461 Eminent

About Sebastian C.

 • Rank
  „Vagabond de mic de mic, trăiesc cu strada .”
 • Birthday 03/09/1997

Contact Methods

 • Website URL
  https://burnyourfeelings.ro
 • Yahoo
  burnyourfeelings

Profile Information

 • OS
  Windows
 • Location
  Huddersfield

Recent Profile Visitors

13,725 profile views
 1. Sebastian C.

  Problema forum I.P.B

  Te loghezi în baza de date, cauți tabelul „groups” și de acolo editezi grupul pe care l-ai greșit.
 2. Sebastian C.

  Portofoliu Photoshop Sebastian C.

  # i
 3. Sebastian C.

  Cum fac sa se poata acorda grade din forum?

  Trebuie să achiziționezi următoarea extensie : https://invisioncommunity.com/files/file/7915-change-group-in-moderator-panel/
 4. Sebastian C.

  Modificare tema IPB 4.3.6

  O variantă gratuită nu există, există doar una plătită : https://invisioncommunity.com/files/file/8144-forum-name-colored/ Să mor, utilizați și voi magazinul lor, există soluții dar îs pe plată.
 5. Sebastian C.

  Problema Index

  N-am să înțeleg de ce vă cumpărați domenii și găzduire dacă n-aveți pic de idee despre cum se mănâncă, prietene, ce fișier de INDEX vrei tu să găsești ? Ăla e un text setat predefinit, dacă vrei INDEX crează-ți unu. Cum vrei tu să-ți bage un INDEX dacă tu n-ai nici unul urcat ? Mai nou găzduirile vin cu un magician ascuns care să-ți facă o magie să ai tu INDEX urcat ? Când vă văd pe unii îmi vine să-mi închid abonamentul la internet.
 6. Sebastian C.

  Cum acord moderator pe o anumita sectiune?

  N-are legătură, dacă-i adaugi pe user se anulează permisiile venind din partea grupului. Pentru a adăuga acces doar pe o anumită secțiune trebuie să scoți toate accesele, implicit din platformă ți-l adaugă cu toate accesele per general, apeși pe butonul „debifează totul” după care mergi la forums și îi faci accesele.
 7. Sebastian C.

  Caut Scripter SA:MP

  Aici n-ai să găsești pe nimeni, încearcă-ți norocul pe https://www.sa-mp.ro/forums/
 8. Sebastian C.

  Site server list

  Ceea ce au ei acolo este dezvoltat în decursul anilor ( mă refer la integrarea în platformă și mai multe funcții ), dacă vrei ceva gratuit pe care să lucrezi tu, uite aici ( https://www.greycube.com/site/download.php?list.10 ), dacă vrei ceva plătit discută cu @dOc MFX, @Portocala, @HaLoGeK
 9. Sebastian C.

  Problema afisare avatar

  Iar te bagi și comentezi ca ultimul ingrat obosit care n-are habar absolut deloc despre probleme apărute în cazul platformei, nu înțeleg de ce te mai bagi să postezi când deja ți-am zis că te bagi aiurea și încurci probleme, ca să-ți luminez mintea intelectualule că deja mă apucă nervii când văd mucoși de 16/17 ani care se cred mari zei dacă le atragi atenție și le zici adevăru, PROBLEMA TIPICĂ ACESTEI PLATFORME ÎN CAZUL UNUI AVATAR ESTE CĂ INDIFERENT DACĂ ESTE DEFAULT SAU URCAT DE TINE, TOT NU-L AFIȘEAZĂ ! Dar mă rog, explic subiecte discutate de mine și alții acum o lună sau două unui „inteligent” ca tine.
 10. Sebastian C.

  Problema afisare avatar

  Încurci problemele băiatul meu, ce are el acolo e conceput din temă nu din cauza unui plugin, este problema specifică temelor de 4.3 pe versiunea 4.4
 11. Sebastian C.

  Caut server de CS! Ca admin.

  Din nou, ți se pare asta comunitate pe domeniul jocurilor ? Ți-am oferit răspuns la ce căutai, la tine se potrivește proverbul „cazi pară mălăiață în gura lu nătăfleață”, vrei totu întins pe tavă.
 12. Sebastian C.

  Ce afaceri mai faceti?

  Din punctul meu de vedere fiecare afacere este profitabilă, trebuie doar să te ducă creierul să-ți maximizezi profitul, poți scoate bani și din piatră dacă te duce capul să o prelucrezi sau găsești o piață unde să o vinzi. În momentul de față activez în cadrul unei săli de jocuri dedicate copiilor cu vârste cuprinse între 3/6 ani, 6/12 ani, 12/18 ani și tot așa fiind câte o zonă pentru fiecare vârstă folosind o aparatură diferită de restul locurilor de joacă. Ceea ce te face unicat e modul în care te dezvolți și ceea ce aduci nou față de concurență. Profitul meu este destul de bun, nu pot oferi o cifră pentru că depinde de clienți, planuri de activitate și alte bazaconii însă-mi este suficient să mă întrețin și să duc un mod de viață „luxos” în sensul în care dacă văd ceva ce-mi place mi-l permit.
 13. Sebastian C.

  Un windows?...

  A fost lansat în anul 2009 nu există o altă versiune ieșită-n alt an, s-au oferit doar mici actualizări de sistem privind securitatea și / sau actualizări de programe în rest n-ai alt an pentru această versiunea. Încearcă să rulezi o versiune licențiată în locul uneia piratate.
 14. Sebastian C.

  Caut server de CS! Ca admin.

  Există astfel de zone special create pe categorii dedicate domeniului de jocuri, cu o singură căutare pe google ai fi găsit, asta e o comunitate dedicată mai mult zonei IT. https://csblackdevil.com/forums/forum/8-offers-for-admins/ https://www.indungi.ro/forum/forum/515-cereri-admin/ https://playarena.ro/forum/forum/21-offers-admin/ https://ev1ct.ro/forum/index.php?/forum/178-oferte-admin/ Și lista poate continua dar ți-am oferit link către comunitățile mai populate în momentul actual și cu un staff administrativ capabil.
×