Jump to content

Sebastian C.

Ambassadors
 • Content count

  1,554
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  58

Sebastian C. last won the day on October 16

Sebastian C. had the most liked content!

Community Reputation

442 Eminent

About Sebastian C.

 • Rank
  „Ai mintea dusă, e clar, n-ai scuză.”
 • Birthday 03/09/1997

Recent Profile Visitors

12,598 profile views
 1. Sebastian C.

  Forum management

  Aia e și prostia care se folosea și pe vechea platforma de 3.x doar că ai de editat în ea ca să o faci cum au cei de la indungi.
 2. Sebastian C.

  Forum management

  https://invisioncommunity.com/files/file/8090-quick-manage-forums/
 3. Sebastian C.

  Problema Tema v4.2

  Verifică setările temei, în locul unde editezi și textele din acel slider.
 4. Sebastian C.

  Nu pot sa dau Lock / Unlock

  „nu te întinde mai mult decât ți-e plapuma” cred că la ăsta te referi iar cât despre problema ta, a mai fost postată deja.
 5. Sebastian C.

  Ce are!

  Din câte observ forumul merge, mai sunt probleme cu el ?
 6. Sebastian C.

  Problema archive topic

  Aruncă o privire prin : https://invisioncommunity.com/forums/topic/151864-auto-closing-topics/ , n-am apucat să mă uit încă prin el să văd dacă explică și problema ta.
 7. Sebastian C.

  Killa Fonic - Scrum 2

 8. Sebastian C.

  Problemă CSS Avatar

  Lasă te rog rezolvarea.
 9. Sebastian C.

  Problema topicuri forum

  Problema vine de la găzduirea gratuită pe care o folosești. Achiziționează o găzduire care să suporte cerințele platformei.
 10. Sebastian C.

  Păreri despre DarkHost.Ro

  Hai să te învăț câteva lucruri despre vânzarea de produse pentru că observ că ești total paralel și mai ai și-un tupeu fantastic de a comenta mult, prost și inutil. Odată ce tu pui în descrierea unui produs că oferi ceva, tu vinzi acel ceva, ai înțeles ? ( click ) Să trecem la capitolul „bot de muzică”, o firmă care se respectă nu ia un script piratat de pe net și plătește achiziționarea lui de la adevăratul creator, scriptul tău pentru fiecare bot e luat de la ei ( click ) . Evită să mai vii cu câte un răspuns arogant și impertinent la orice recenzie îți este lăsată, tu ai cerut asta, tu suporți, dacă nu-ți place că unu zice părerea lui despre firmă asta e, e strict problema ta cum tratezi dar n-avem nevoie să-ți vedem frustrarea aici. Vreau și eu un IP de 1.6 care e găzduit la tine și unu de TS3 ca să mă uit peste ele.
 11. Sebastian C.

  Păreri despre DarkHost.Ro

  O firmă fantomă n-ai bani să plătești taxa pe România de ți-ai trecut adresă de Anglia ? Am și eu o întrebare, cum vinzi tu o licență NPL ? Realizezi că asta e cea mai mare minciună ? Licența NON-PROFIT este verificată și nu se oferă așa aiurea doar că o ceri tu
 12. Sebastian C.

  Vand conturi NETFLIX

  Din păcate @dOc MFX cam are dreptate din moment ce tu-mi zici să nu schimb numele și nici parola nici adresa înseamnă cu tu dai acel cont la mai mulți + nu-ți aparține de pe ce site le iei ? sau ce program folosești ? mai merge să scoți conturi prin intermediul SentryMBA ?
×