Jump to content

Sebastian C.

Ambassadors
 • Content Count

  1,704
 • Joined

 • Days Won

  80

Everything posted by Sebastian C.

 1. Sebastian C.

  ForumBackground

  Și din tot ce ai postat aici, totul e un mare rahat, îl pui să afișeze o imagine de două ori, pui două culori la background. Un link de la forum și o imagine cu background dorit ?
 2. Ne cereri păreri pe o temă făcută de @dOc MFX în care tu ai editat doar 2/3 imagini ?
 3. Sebastian C.

  Topic post

  Ai peste 20 de articole pe baza acestui subiect, folosește funcția de căutare. „userinfotopic / postcontainer” tag.
 4. Așa, o mică întrebare de curiozitate, cum faci tu să înregistrezi un domeniu permanent având în vedere că singura firmă care făcea acest lucrul „https://www.rotld.ro”, nu o mai fac iar domeniile sunt maxim pe 10 cu o taxa de 5 euro la o anumite perioadă pentru păstrarea domeniului pe alți 10 ani ?
 5. Ia legătura cu @dOc MFX, din câte observ folosești o temă creată de el.
 6. Un link către site ? Că nu ghicim în stele.
 7. Ți se pare că asta e comunitate de 1.6 sau categorie de anunțuri de genul ? Citește regulamentul și verifică încă odată domeniul de activitate al comunității.
 8. Editezi din setările temei atunci.
 9. 1. background general care incluse și fundalul, cauți următoarele coduri și le editezi : body.cbe { background-color: #000; background-image: url(http://rsz-forum.ro/public/style_images/ima1ges_villain/backgrounds/background1.jpg); } alături de : body { background: #e3ae7b url(http://rsz-forum.ro/public/style_images/ima1ges_villain/background.jpg) no-repeat 50% 0 fixed; -webkit-background-size: cover; -moz-background-size: cover; -o-background-size: cover; background-size: cover; color: #bcbcbc; font: normal 11px tahoma,helvetica,arial,sans-serif; position: relative; padding-bottom: 6px; 2. background-ul de la content, cauți codul următor și-l editezi : #mainContent { background: rgb(15,15,15); background: rgba(15,15,15,0.95); -webkit-box-shadow: rgba(0,0,0,0.7) 0px 1px 8px, inset rgba(0,0,0,0.4) 0px 0px 0px 1px; -moz-box-shadow: rgba(0,0,0,0.7) 0px 1px 8px, inset rgba(0,0,0,0.4) 0px 0px 0px 1px; box-shadow: rgba(0,0,0,0.7) 0px 1px 8px, inset rgba(0,0,0,0.4) 0px 0px 0px 1px; }
 10. Lasă și tema vizibilă tuturor dacă vrei ajutor.
 11. Când nu găsești un cod, scrii o parte din el în căsuța de căutare a temei și îți va arăta toate fișierele unde este prezent după care intri în fiecare și-ți caut codul care se potrivește cu al tău.
 12. .cForumList .ipsDataItem, .ipsDataList.ipsDataList_zebra .ipsDataItem:nth-child(2n):not(.ipsDataItem_selected):not(.ipsModerated):not(.ipsDataItem_new):not(.ipsDataItem_success):not(.ipsDataItem_warning):not(.ipsDataItem_error):not(.ipsDataItem_info):not(.ipsDataItem_status) { background: #1f182e; } editează în .cForumList .ipsDataItem, .ipsDataList.ipsDataList_zebra .ipsDataItem:nth-child(2n):not(.ipsDataItem_selected):not(.ipsModerated):not(.ipsDataItem_new):not(.ipsDataItem_success):not(.ipsDataItem_warning):not(.ipsDataItem_error):not(.ipsDataItem_info):not(.ipsDataItem_status) { background: rgba(31, 24, 46, 0.3); } schimbi în 0.3 în ce opacitate dorești.
 13. https://edcora.ro/advertoriale-seo/?gclid=EAIaIQobChMIvfy_nMTy5wIVBcqyCh15pQS9EAAYASAAEgJU1fD_BwE
 14. Nu prea ai ce păreri să ceri, aceleași categorii trase la indigo de pe alte 1000 de comunități și tema celor de la https://www.pro-gamers.ro/forum/
 15. Nu prea are ce coduri să îți dea doar cele pentru imagine, lucrează-n inspect element și fă-ți așezarea cum dorești.
 16. Le ai aici, caută-le pe net, poate ai succes și le găsești pe undeva moca : click / click ! Data viitoare când dorești ajutor lasă o poză sau un link către ceea ce ai văzut și vrei și tu. Orice este posibil dacă ai imaginație, n-ai aplicație atunci îi creezi tu una.
 17. E cam egal cu 0 un astfel de site, pentru că nu orice dorești se compilează doar cu un singur .sma mai ai și fișiere alternative, tu doar încerci să îți faci reclamă aici, nu tutorial. Încerci degeaba, toți știu amx.freakz.ro care e cel mai folosit de începători sau copii, cine știe să fac un plugin nu compilează online deoarece nu poate.
 18. https://forums.tomsguide.com/threads/asus-vivobook-max-no-boot-device-in-bios.211387/
 19. Sebastian C.

  Bună Ziua

  @dOc MFX, @Portocala
×
×
 • Create New...