Jump to content

Sebastian C.

Ambassadors
 • Content count

  1,541
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  57

Everything posted by Sebastian C.

 1. Sebastian C.

  Problema topicuri forum

  Problema vine de la găzduirea gratuită pe care o folosești. Achiziționează o găzduire care să suporte cerințele platformei.
 2. Sebastian C.

  Păreri despre DarkHost.Ro

  Hai să te învăț câteva lucruri despre vânzarea de produse pentru că observ că ești total paralel și mai ai și-un tupeu fantastic de a comenta mult, prost și inutil. Odată ce tu pui în descrierea unui produs că oferi ceva, tu vinzi acel ceva, ai înțeles ? ( click ) Să trecem la capitolul „bot de muzică”, o firmă care se respectă nu ia un script piratat de pe net și plătește achiziționarea lui de la adevăratul creator, scriptul tău pentru fiecare bot e luat de la ei ( click ) . Evită să mai vii cu câte un răspuns arogant și impertinent la orice recenzie îți este lăsată, tu ai cerut asta, tu suporți, dacă nu-ți place că unu zice părerea lui despre firmă asta e, e strict problema ta cum tratezi dar n-avem nevoie să-ți vedem frustrarea aici. Vreau și eu un IP de 1.6 care e găzduit la tine și unu de TS3 ca să mă uit peste ele.
 3. Sebastian C.

  Păreri despre DarkHost.Ro

  O firmă fantomă n-ai bani să plătești taxa pe România de ți-ai trecut adresă de Anglia ? Am și eu o întrebare, cum vinzi tu o licență NPL ? Realizezi că asta e cea mai mare minciună ? Licența NON-PROFIT este verificată și nu se oferă așa aiurea doar că o ceri tu
 4. Sebastian C.

  Vand conturi NETFLIX

  Din păcate @dOc MFX cam are dreptate din moment ce tu-mi zici să nu schimb numele și nici parola nici adresa înseamnă cu tu dai acel cont la mai mulți + nu-ți aparține de pe ce site le iei ? sau ce program folosești ? mai merge să scoți conturi prin intermediul SentryMBA ?
 5. Toate lucrarile imi apartin !
 6. Sebastian C.

  Problema mare Awards

  Lasă-mi un cont cu acces ACP.
 7. Sebastian C.

  Problema mare Awards

 8. Sebastian C.

  Problema mare Awards

  Intră în baza de date și dă reparare la tabele și un recache la temă.
 9. Sebastian C.

  Cerere script sidebar

 10. Sebastian C.

  Ares - Pregatita de Dans

 11. Sebastian C.

  HTTP Error 500 upgrade IPB

  Găzduirea este compatibilă cu platforma ?
 12. Sebastian C.

  Problema Postare Forum

  Încearcă un CTRL+F5, și eu mai pățesc asta uneori.
 13. Sebastian C.

  www.five-host.com

  Nu știu ce ai încercat să adaugi în acel URL însă ăla e mesajul care-l primesc toți, cât despre firmă, arată-mi și mie documentele fiscale ca să te numești firmă cât și dovada că oferi licență ATHP, aștept poză privind parteneriatul dintre tine și teamspeak.com nu le ai, nu te obosi să-mi răspunzi
 14. Sebastian C.

  Basshunter : Now You're Gone

 15. Sebastian C.

  Cum pot să trec la 4.2 din 3.4?

  Orice platformă poate fi folosită în modul „gratuit” însă să nu ai speranțe la diferite beneficii care vin doar cu licență. Poți face orice.
 16. Doresc un program cu care pot filma pentru diferite tutoriale dar fără a-mi cere licență sau afișarea unei „reclame comerciale”.
 17. Sebastian C.

  Servere Counter-Strike 1.6 si Samp

  Pe bune ? „Prietene”, nu și-o schimbat semnătura de câteva săptămâni , nu mai posta pentru +1 aiurea !
 18. Sebastian C.

  Prezentare PCTecuci.Ro

  Singurul lucru de admirat este munca depusă pe blog, e singurul lucru original. Comunitatea e trasă la xerox cu restul, logo copiat după îndungi cât și tema. Cel mai bine te axezi pe blog și lași comunitățile, e un domeniu care va dispărea încetul cu încetul.
 19. Sebastian C.

  Cum mut descrierea deasupra subforumurilor in IPB 4?

  Nu stau să iau cu inspectorul de elemente fiecare cod care-ți trebuie editat.
 20. Sebastian C.

  Cum pot să trec la 4.2 din 3.4?

  Cât timp folosești tot o versiunea fără licență nu vei avea probleme, procedeul este la el ca la un update de la 3.4.8 la 3.4.9 doar că se modifică câteva ce în baza de date, urci fișierele în directorul actual, al forumului după care intri și dai update din panoul de administrator.
×