Jump to content

Sebastian C.

Ambassadors
 • Content Count

  1,674
 • Joined

 • Days Won

  74

Everything posted by Sebastian C.

 1. Nu știu dacă te ajută prea mult dar te poți uita peste aceste tutoriale, îți explică cum poți creea baza de date direct din pagina de web, cum să inserezi în baza de date tot din web și multe altele. https://www.w3schools.com/php/php_mysql_create_table.asp
 2. Tema nu e compatibilă cu versiunea curentă a platformei din cauza asta nu-ți afișează ce ai nevoie, schimbă tema sau fă-i update.
 3. Sebastian C.

  Ajutor

  Folosește funcția de căutare data viitoare când ai o problemă care a mai fost discutată :
 4. În setările aplicației ai o secțiune denumită „fields” sau ceva de genul, de acolo creezi ceea ce ai nevoie după care când creezi departamentul le selectezi pentru completare.
 5. Descarci update pentru windows 8.1 iar driverele ar trebuii să își facă update automat, ia driverul de pe siteul producătorului
 6. Pentru a schimba această limită trebuie să editezi limita din setările găzduirii, te duci în cPanel, cauți php manager și de acolo setezi upload limit, dacă tu n-ai acces trimite un tichet către firma de găzduire.
 7. Din păcate nu, trebuie să o iei de la 0. Nu am văzut nicăieri să se facă așa ceva.
 8. Versiunea de 4.x folosește alte cerințe pentru PHP cât și MySQL ( mai exact alte versiuni față de 3.x ). Faci doar o schimbare a versiunii, dacă tu nu poți iei legătură cu firma de găzduire, mai jos ai un link pentru 4.4.9.1 momentan fiind doar cu o versiune în urmă față de licență ( licența rulează 4.4.9.2 ). https://easyupload.io/l9v61r Topic închis la cererea creatorului ! Pentru alte adăugări îi dați un mesaj privat !
 9. Păi din poza ta nu reiese nici o restricție pe grup, doar o restricție pe utilizator, tot din rubrica aceea faci și restricțiile grupurilor dacă-mi aduc bine aminte din ce ținea de 3.4.x, totuși nu înțeleg de ce n-ai ales 4.4.x fiind mult mai ușor de folosit și cu un suport activ în continuare.
 10. Este diferență între RETAIL și NULLED din cauza asta nu poți trece peste licență. Descarcă o platformă NULLED și încearcă instalarea ei.
 11. Eu unul am vrut să renunț la el, nu văd rostul lui, am vrut să pun o redirecționare către „/forum” dar aparent le place. Tema va fi schimbată odată cu trecerea în 2020. Mulțumesc amândurora de păreri.
 12. Nu e mai simplu să-i dai acces și să-l facă cum trebuie ? Te-ai gândit că poate nu-l face public și îți face ceva diferit ?
 13. Șterge memoria cache din browser.
 14. Selectează domeniul unde vrei să fie aplicată noua versiune setată de către tine.
 15. Postează aici codul care-l ai în postContainer, verifică totuși dacă n-ai pluginul de afișare grup secundar instalat.
 16. Sebastian C.

  Problema tema

  Cod folosit conține elemente care nu-s în echivalare cu noile elemente folosite de platformă.
 17. Opțiunea asta merge doar în anumite cazuri, cel puțin în cazul unei teme modificate nu te poți folosi de așa ceva. Problema asta a mai fost discutată de foarte multe ori, ai mai jos un topic, folosește funcția de căutare data viitoare !
 18. Problema poate fi din mai multe cauze, de multe ori o poți remedia editând tema folosind „designer mod”. Se referă la faptul că problema asta a mai fost făcută publică de multe ori doar că voi nu folosiți funcția de căutare pentru a vă găsi o rezolvare, creați un topic nou.
 19. Nu prea cred că există așa ceva sau dacă există se află pe camerele de TOP nu pe ceva până în 1500 de lei.
 20. Această opțiune a fost scoasă, nu știu dacă există o posibilitate din css.
 21. Nu prea există termenul de „mai trebuie finisată” când vine vorba de teme, interfețe de utilizare deoarece nici una dintre modificările văzute pe o temă din România, Polonia, America nu corespunde cu tema provenită din platformă care nu are nici o modificare ( aici vorbim de informațiile dintr-un topic, profilul utilizatorului și alte elemente editate de noi ), în conformitate cu ceea ce oferă platforma tema este 100 % în concordanță cu ea. Tema este clasică ( sunt curios dacă ai pornit de la cea de bază sau ai editat ceva de pe net ). Tema se vede bine cam pe orice versiunea de rezoluție pe care am încercat să accesez. Felicitări, poate te gândești să-i mai adaugi câte ceva, spre exemplu : link-uri sociale, un profil interactiv față de cel de bază.
 22. Zilele acestea cei de la „Invision Community” au făcut două anunțuri care includ câteva schimbări majore în cadrul platformei. Cele două schimbări includ următoarele lucruri: câteva imagini din cadrul noii versiuni 4.5 ( imagini care arată noul panou al administrator ) crearea unei aplicații pentru mobil Mai jos aveți link-urile către cele două article și părerea mea persoană legată de cele două schimbări 4.5 - sincer, nu mi se pare mare diferență între panoul actual și cel care urmează a fi implementat. aplicații pentru mobil - un lucru care ar fi trebuit făcut cu multă vreme în urmă, în acest fel se poate face mai ușor navigarea pe mobil. Care sunt părerile voastre ?
 23. windows / 1920 x 1080 / opera, a apărut după ce ai făcut ultimele modificări
×
×
 • Create New...