Jump to content

Sebastian C.

Ambassadors
 • Content Count

  1,582
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  61

Everything posted by Sebastian C.

 1. Sebastian C.

  Problema benere servere html

  Ai scris asta ca să nu adormi așa-i ? Ești cam paralel cu ceea ce a scris el mai sus Salut, în momentul în care dorești să adaugi un cod ( care nu se încadrează în termenul „bbcode” ) în descrierea unei categorii trebuie să activezi partea de „sursă” ca să mă explic așa pentru ați rula codurile.
 2. Un alt tutorial pe care sunt nevoit să-l refac deoarece creatorul tutorialul precedent cam și-a bătut joc de acel topic ( click ), acest tutorial vă va ajuta să măriți dimensiunea avatarului în interiorul topicului. Mergem în forums - topics și selectăm „postContainer” după care căutăm următorul cod : <li class='cAuthorPane_photo'> {template="userPhoto" app="core" group="global" params="$comment->author(), 'large', $comment->warningRef()"} </li> Codul de mai sus îl vom înlocui cu următorul : <li class='cAuthorPane_photo'> {{if $comment->author()->pp_main_photo}} <span class='ipsUserPhoto ipsUserPhoto_variable'> <img src="{setting='base_url'}uploads/{$comment->author()->pp_main_photo}" /> </span> {{else}} <img src='{resource="default_photo.png" app="core" location="global"}' /> {{endif}} </li> Salvăm după care mergem în „costum.css” și adăugăm următorul cod : .cAuthorPane_photo img { max-width: 170px; width: auto; } Rezultat - click
 3. Sebastian C.

  Problema https forum

  Prolema nu este legată de platformă este legată de imaginile pe care le folosești, dacă tu ai la o imagine setată un link care începe cu „http” în loc de „https” nu-ți va afișa certificatul.
 4. Sebastian C.

  Mărire dimensiune avatar - IP.Board 4.x

  Nu, platforma vine cu avatar rotund și dimensiune mică, nu ai să vezi nicăieri o temă venită din „fabrică” cu așa ceva. El se referea că deja vin temele cu mărimea deja setată.
 5. Sebastian C.

  Cum pot modifica?

  Când editezi grupul adaugi în codul de culoare sintaxa „font-weight: bold;”, uite un model „<span style="color: red;font-weight: bold;">”. A doua problemă ține de editarea în temă a pluginului, îl găsești în temă sub forma de „gni”. Ai voie să postezi așa ceva odată la 24 de ore, nu e nimeni obligat să-ți răspundă când ai tu chef.
 6. Sebastian C.

  Ajutor userInfoPanel

  Mulțumim și ție de grandioasa rezolvare @Roberto Luigi aruncă te rog o privire peste următoarele subiecte poate vei găsi o rezolvare-n ele, problema ta a mai fost discutată și de alte persoane.
 7. Sebastian C.

  nu mai porneste laptop

  Dacă pui înapoi unitatea HDD și laptopul pornește poate fi din cauză că acea unitate SSD este goală și din cauza asta forțează închiderea automată, o să ai nevoie de o unitate externă pentru a putea copia totul de pe HDD pe SSD. Am mai văzut la multe persoană această problemă prin anul 2014 și era din cauza unității SSD.
 8. Sebastian C.

  Widget Discord

  Un link către forum ?
 9. Sebastian C.

  Cerere logo - text

  https://i.imgur.com/D9XjMe9.png
 10. Sebastian C.

  ipsLayout

 11. Sebastian C.

  Unde pot gasi niste backgrounds pentru forum?

  Google.ro - https://www.google.ro/search?q=gaming+wallpapers&amp;client=opera&amp;hs=P5i&amp;source=lnms&amp;tbm=isch&amp;sa=X&amp;ved=0ahUKEwiEsYLHqt_fAhUHs4sKHXRNCvkQ_AUIDigB&amp;biw=1920&amp;bih=970
 12. Sebastian C.

  Rank Bars

  Salut @DeadworldHd, îmi poți oferi un cont cu acces pe temă ? Și fii mai explicit, dorești afișarea imaginii setată de către tine pentru gradul respectiv sau ?
 13. Sebastian C.

  Acp Error

  Din mesaj reiese că, conexiunea cu baza de date este întreruptă, problema asta îți apare și pe forum sau doar când accesezi panoul administratorului ? Dacă-ți apare și pe forum trimite un tichet firmei de unde ai găzduirea și roagă-i să arunce o privire asupra problemei, oferă-le poza atunci când trimiți tichet.
 14. Sebastian C.

  Cum sa faci bani online, simplu si usor.

  Drăguț că ți-ai trecut acel link care-ți aduce trafic aștept o dovadă privind extragerea banilor într-un cont personal dar luând în considerare acest link lăsat de către presupun că dacă n-ai x oameni aduși de tine nu extragi nimic.
 15. Sebastian C.

  Tema IPB

 16. Sebastian C.

  IPB 3.x [ Nulled ]

  Eu sincer îți recomand să te duci la un control la ochi, cam ai nevoie băiete. Hai să nu începem o polemică din cauza unor neînțelegeri pentru că fără a ști tot ce ține de partea juridică atunci când o firmă vine cu anumite afirmații, este în zadar să vorbiți despre asta. Concluzia este următoarea : poți folosi platforma cu sau fără licență, fiecare firmă își rezervă dreptul de a accepta sau de a respinge fișierele platformei, asta e valabil pentru orice platformă nu doar platforma celor de la IPS, recomandarea noastră este să folosești o licență sau o platformă gratuită, faptul că oferim anumite opinii pe acest subiect este un lucru însă nu încurajăm pirateria.
 17. Sebastian C.

  IPB 3.x [ Nulled ]

  Sancțiunile se aplică pentru orice versiune a platformei, fie ea 3.x sau 4.x, cât despre mesajul primit din partea găzduiri sunt doar simple aberații, sfatul meu este să renunți la firmele apărute peste noapte de tot rahatul, îți recomand TNI , Enix, Krond, Godaddy, unde n-ai să auzi de așa ceva din partea lor, am folosit în trecut găzduirile cu fișiere nulled și n-am avut nici o problemă.
 18. Sebastian C.

  IPB 3.x [ Nulled ]

  Dacă ne luăm după partea teoretică, nu ai voie să folosești nici una dintre versiuni fără a deține o licență. Dacă stăm să ne luăm după partea practică, poți folosi orice versiune, cu toate că folosirea unui NULLED îți poate aduce vulnerabilități. Faza că se dă report iar ei vin și suspendă găzduirea este o făcătură, fiind o firmă americană n-au jurisdicție asupra României, nici nu sunt o firmă guvernamentală, tot ce pot face ei este să suspende licența unui utilizator de-al lor care se folosește de resursele lor ilegal.
 19. Sebastian C.

  Cum instalez certificatul SSL?

  Verifică dacă toate imaginile și link-urile sunt pe conexiune de https
 20. Sebastian C.

  problema forum ips 4.2.8

  Nu există „normal” prietene, nu înțeleg de ce nu vă aruncați ochii prin setările temei ?
 21. Sebastian C.

  Ștergere limbi ipb

 22. Sebastian C.

  Problema hookgroupnameindicator

  Poți da un „revert” în cadrul temei și codurile îți revin la starea inițială.
 23. Sebastian C.

  Problema

  Curăță memoria cache din browser și vezi dacă se mai repetă problema.
 24. Sebastian C.

  Cerere logo NEXTCS

  https://i.imgur.com/k7lu6cW.png
×