Jump to content

speLL

Members
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-2 Dubious

About speLL

 • Rank
  Ucenic
 • Birthday 03/09/1992
 1. speLL

  Activare Licenta Oem Windows 8?

  De 4 zile este instalat si merge perfect. Licenta s-a activat fara probleme. Multumesc de ajutor.
 2. http://www.systemrequirementslab.com/cyri Incearca pe acest site ,alege jocul din lista si iti va spune daca merge sau nu.
 3. speLL

  Activare Licenta Oem Windows 8?

  Multumesc pentru lamurire. O sa incerc sa bag cod-ul sa vad daca este activ sau nu. In caz ca pierde primul PC licenta iti fac reclamatie
 4. speLL

  Activare Licenta Oem Windows 8?

  Mersi, m-ai lamurit cu partea asta. Mai ramane intrebarea.. Daca incerc sa folosesc licenta si ea este deja activa pe un PC, risc sa se piarda licenta pe amandoua sau doar nu ma lasa sa o activez ? Partea naspa e ca cd-ul si licenta sunt sigilate.... si nu as vrea sa o arunc la gunoi si ea defapt sa fie buna
 5. speLL

  Activare Licenta Oem Windows 8?

  Din cate am inteles,licenta OEM nu poate fi transferata sau reinstalata, deci nu ar fi trebuit sa primeasca Kit-ul. Si daca as incerca sa il activez, pierde si pc-ul cu licenta preinstalata licenta ,sau doar nu pot eu sa il activez ? Pe licenta scrie "Win 8 pro 64 bit eng intl 1pk dsp oei dvd"
 6. Salut, 1. Am primit de la un coleg de la lucru o licenta windows 8 pro OEM + DVD. Colegul nu stie sa imi zica daca windowsul a fost activat pe un PC sau a venit preinstalata cu un desktop nou. Cum pot vedea daca licenta este valida ? Daca incerc sa o activez pe pc-ul personal, risc sa stric licenta daca cumva a fost preinstalata ? Mentionez ca dvd-ul + licenta sunt sigilate. 2.Daca cumperi un desktop nou cu tot cu windows preinstalat , primesti si un DVD + licenta ?
 7. speLL

  Micsorare Bara Footer_Utilities Din Ipb

  Am rezolvat. Era de la un div pus aiurea. Multumesc.
 8. speLL

  Micsorare Bara Footer_Utilities Din Ipb

  Nu gasesc nimic gresit. Am dezactivat si hook-urile si tot degeaba... Ciudat e ca doar pe pagina principala face asa...
 9. speLL

  Micsorare Bara Footer_Utilities Din Ipb

  Lafel face cu toate pe care le-am incercat. Ai mai postat tu tot tema asta infinite dark pe alt forum si tot asa face. Tema deflection care o am nu are problema asta...
 10. speLL

  Micsorare Bara Footer_Utilities Din Ipb

  Un mic ajutor,sfat,ceva,va rog ? Am nevoie urgent !
 11. Salut, cum pot micsora aceasta bara din footer ? Am downloadat un skin pentru ipb 3.4.6 si default vad ca este bara mai mare decat tot forumul. Acest lucru se intampla doar pe index. Pe celelalte pagini este normala. Multumesc.
 12. speLL

  Cerere Tema Deflection Ipb Fara Bug-Uri

  Si eu am pus-o in mai multe parti si tot aceeasi problema este. Nu este de la versiunea de ipb. Cu alta tema, quote nu are aceasta problema. Nu ai idee cum se poate rezolva sau pe unde as putea umbla ?
 13. speLL

  Cerere Tema Deflection Ipb Fara Bug-Uri

  Tema asta are bug si la quote. Quote de la tema : http://img132.imageshack.us/img132/809/wxjj.png Cum ar trebui sa fie normal : http://img842.imageshack.us/img842/4760/efom.png Aveti idee cum se poate rezolva ?
 14. Am reinstalat tema. Se poate inchide. Multumesc
×