Jump to content

MadFather

+Helpers
 • Content Count

  239
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by MadFather

 1. MadFather

  Recuperare cont Facebook dezactivat?

  Probabil ca nu a fost prima data cand ai incalcat politicile facebook , de acolo si rapiditatea cu care ti-a fost dezactivat contul .
 2. MadFather

  Cerere Logo EVINX.RO

  Sa traiesti !
 3. MadFather

  Cerere logo forum Gaming-Romania

  Cu placere !
 4. MadFather

  Primul membru Steam care a ajuns la 1000

  Cu ocazia asta am vazut cati bani am bagat eu in steam ... 482.00 USD = 1,897.36 RON . Nici nu ma compar cu feciorul level 2373
 5. Asta ar putea fi raspunsul :
 6. MadFather

  Cum ati ajuns pe PC Troubleshooting?

  Pe PCT m-a adut Tata GOOGLE acum 3-4 ani cred . " Comunitatea de gaming " pe care imi pierdeam timpul trecuse pe IPB si eu , baiatul bun la toatea am zis sa ma apuc sa modific forumul , tema etc . Eu fiind total paralel cu tot ce insemna ipb , html , css am cautat GOOGLE si uite asa am descoperit PCT
 7. MadFather

  Unelte gratuite impotriva ransomware

  Mai nou , Windows 10 a primit un update pentru protectie anti-ransomware .
 8. MadFather

  Black Friday 2017: data, magazine, cataloage

  Imi doresc sa fie asa dar se pare ca la pcgarage toate procesoarele producatorului intel seria i5 Haswell cu socket 1150 au disparut ! Si eu care speram sa fac un update de BF 2017 ....
 9. MadFather

  Statistici lățite - IP.Board 4.x

  De mentionat ca poate arata asa : In imaginea de mai sus {template="widgetContainer" group="global" app="core" params="'footer', 'horizontal'"} apare deja in {template="sidebar" if="theme.sidebar_position == 'left'" Trebuie sters de acolo si pus mai jos in {template="sidebar" if="theme.sidebar_position == 'right'" Daca nu stergeti nu se va face nici o moficare la forum .
 10. MadFather

  Cum pot rezolva cu categoriile

  Uite aici : Daca nu merge asa mergi in : Templates > forums > front> index > forumRow , sterge tot de aici si copiaza asta : Dupa in css copiaza asta : Inlocuiesti linkurile de la imagini ca nu mai sunt valabile .
 11. Cum sa pierzi licenta din moment ce tu ai platit pentru ea ? De unde ai auzit tu despre treaba asta ? E ok proiectul dar nu e nimic diferit fata de webflake sau invision virus . Daca vrei sa mearga treaba trebuie sa atragi in echipa baieti care se ocupa cu creerea sau modificarea temelor si sa le puna la vanzare pe site-ul tau . Trebuie sa ai exclusivitate , daca nu e posibil sa fi facut o investitie ratata .
 12. MadFather

  Pareri Communitate Justgame.ro

  Curcubeu ! Prea multe culori prea multe imagini . Foloseste culori mai putin stridente . Am insemnat cu galben ce cred eu ca trebuie modificat .
 13. Pentru inceput arata foarte bine
 14. MadFather

  DarkMind România - Reviews

  Arata bine comunitatea . Tema , nu stiu ce sa zic . O strica culoarea , acel mov nu se potriveste si e deranjant . Multa bafta !
 15. Salutare. Numele meu este Andrei a. K. a MadFather și vreau să va prezint o "nouă" comunitate de gaming, socializare, resurse etc. Spun "nouă" cu ghilimele pentru că de fapt comunitate a fost deschisă prin anul 2008 până la începutul anului 2015 când în urma unor neînțelegeri între administratori (care ulterior au renunțat la proiect) , comunitatea a încercat fără succes un nou început pe altă platforma și cu alt staff administrativ dar fara succes. De curând o parte din staff-ul anterior au revenit pe raii și vor să readucă comunitatea acolo unde îi este locul . Tema este editată de Cristian Filip (posibil să existe și pe alte comunități) copyright-ul a fost păstrat in semn de respect pentru munca depusă. Aștept păreri și sugestiile voastre. --- Forum board: http://raii.ro/forums/ - - - - Ps:Sper ca nu v-am plictisit cu scurta povestire )
 16. Am schimbat platforma si pe langa am modificat forumul . Suntem on pe noua platforma de cel 2-3 luni . Ce parere aveti despre noua schimbare ?" ----- www.raii.ro -----
 17. MadFather

  Veti face update la Windows 10?

  Ok . Acum depinde si de PC si daca e versiunea piratata sau licentiata a platformei windows .Eu inca folosesc windows 7 dar voi trece 10 de intata ce voi termina de asamblat noul pc .
 18. MadFather

  Parere index forum si Skin Enjoys.Ro

  Indexul e interesant . Forumul nu functioneaza .
 19. MadFather

  Păreri limitcs.ro

  Se misca destul de greu . Cred ca ar fi mai ok fara acel bg in spate .
 20. MadFather

  Franta este in stare de soc! Val de atentate!?!

  Asta e cu adevarat o intrebare buna . Cine sunt teroristii ?! Unii zic ca ISIS este o organizatie finantata de SUA , eu sincer nu stiu ce sa cred ..
 21. MadFather

  Franta este in stare de soc! Val de atentate!?!

  Treaba cu imigrantii sirieni a fost de fapt un plan foarte bine pus la punct de catre liderii teroristi , pentru a crea "celule" teroriste in toata Europa . Azi Parisul maine , cine stie ..
 22. MadFather

  Pareri PlayZone Romania

  Imi place . Mai ales indexul . E ceva nou .
 23. Mulțumesc atât pentru aprecieri cât și pentru critici.!
 24. Ultimul post de genul . Aici nu este vorba despre mine ci strict despre forum . Atat !
×