Jump to content

MadFather

+Helpers
 • Content Count

  239
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by MadFather

 1. Probabil ca nu a fost prima data cand ai incalcat politicile facebook , de acolo si rapiditatea cu care ti-a fost dezactivat contul .
 2. Cu ocazia asta am vazut cati bani am bagat eu in steam ... 482.00 USD = 1,897.36 RON . Nici nu ma compar cu feciorul level 2373
 3. Pe PCT m-a adut Tata GOOGLE acum 3-4 ani cred . " Comunitatea de gaming " pe care imi pierdeam timpul trecuse pe IPB si eu , baiatul bun la toatea am zis sa ma apuc sa modific forumul , tema etc . Eu fiind total paralel cu tot ce insemna ipb , html , css am cautat GOOGLE si uite asa am descoperit PCT
 4. Mai nou , Windows 10 a primit un update pentru protectie anti-ransomware .
 5. Imi doresc sa fie asa dar se pare ca la pcgarage toate procesoarele producatorului intel seria i5 Haswell cu socket 1150 au disparut ! Si eu care speram sa fac un update de BF 2017 ....
 6. De mentionat ca poate arata asa : In imaginea de mai sus {template="widgetContainer" group="global" app="core" params="'footer', 'horizontal'"} apare deja in {template="sidebar" if="theme.sidebar_position == 'left'" Trebuie sters de acolo si pus mai jos in {template="sidebar" if="theme.sidebar_position == 'right'" Daca nu stergeti nu se va face nici o moficare la forum .
 7. Uite aici : Daca nu merge asa mergi in : Templates > forums > front> index > forumRow , sterge tot de aici si copiaza asta : Dupa in css copiaza asta : Inlocuiesti linkurile de la imagini ca nu mai sunt valabile .
 8. Cum sa pierzi licenta din moment ce tu ai platit pentru ea ? De unde ai auzit tu despre treaba asta ? E ok proiectul dar nu e nimic diferit fata de webflake sau invision virus . Daca vrei sa mearga treaba trebuie sa atragi in echipa baieti care se ocupa cu creerea sau modificarea temelor si sa le puna la vanzare pe site-ul tau . Trebuie sa ai exclusivitate , daca nu e posibil sa fi facut o investitie ratata .
 9. Curcubeu ! Prea multe culori prea multe imagini . Foloseste culori mai putin stridente . Am insemnat cu galben ce cred eu ca trebuie modificat .
 10. Arata bine comunitatea . Tema , nu stiu ce sa zic . O strica culoarea , acel mov nu se potriveste si e deranjant . Multa bafta !
 11. Am schimbat platforma si pe langa am modificat forumul . Suntem on pe noua platforma de cel 2-3 luni . Ce parere aveti despre noua schimbare ?" ----- www.raii.ro -----
 12. Ok . Acum depinde si de PC si daca e versiunea piratata sau licentiata a platformei windows .Eu inca folosesc windows 7 dar voi trece 10 de intata ce voi termina de asamblat noul pc .
 13. Se misca destul de greu . Cred ca ar fi mai ok fara acel bg in spate .
 14. Asta e cu adevarat o intrebare buna . Cine sunt teroristii ?! Unii zic ca ISIS este o organizatie finantata de SUA , eu sincer nu stiu ce sa cred ..
 15. Treaba cu imigrantii sirieni a fost de fapt un plan foarte bine pus la punct de catre liderii teroristi , pentru a crea "celule" teroriste in toata Europa . Azi Parisul maine , cine stie ..
 16. Imi place . Mai ales indexul . E ceva nou .
 17. Mulțumesc atât pentru aprecieri cât și pentru critici.!
 18. Ultimul post de genul . Aici nu este vorba despre mine ci strict despre forum . Atat !
 19. Am facut update la windows 10 enterprise .. Arata foarte bine dar nu sunt multumit de performante . Din cate am citit pe internet , windows 10 ar trebui sa consume mai putine resurse si sa fie mai bine optimizat pentru gaming . Eu sincer nu am sesizat nici o schimbare a performantelor asa ca am revenit la windows 7 si voi ramane la windows 7 , cel putin pentru moment .
×
×
 • Create New...