Jump to content

georged87

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About georged87

 • Rank
  User Nou
 1. Salutare! Sa spunem ca inscriu siteul intr-un director web. Procedura SEO spune ca aflandu-se inscris pe un director web se face transfer de pagerank, siteul meu este ridicat in rang datorita pagerankului acestui director. Pagina Home a directorului web, ex: www.numedirectorweb.ro, sa spunem ca are pagerank 5 iar pagina pe care se afla siteul meu inscris, ex: www.numedirector.ro/internet/forumuri, are pagerank 1. Eu intreb totusi ce transfer de pagerank se face? Cel al paginii Home (www.numedirectorweb.ro) sau cel al paginii pe care se afla siteul inscris (www.numedirector.ro/internet/forumuri)? Multumesc!
 2. sa zicem ca l-am inscris cam in 50 de directoare insa recunosc ca unele au ranking foarte mic. eu am mers pe ideea ca e bine sa le inscrii in cat mai multe directoare. in principiu cam la cat timp se face update al algoritmului?
 3. nu, IP-ul nu este public. la adaugarea de linkuri, te referi daca siteul a fost introdus in directoare web? l-am bagat in multe directoare insa atunci la inceput, prin februarie 2013. trebuia sa fiu afectat inca de pe atunci, nu? de ce tocmai acum. pentru anumite intrebari, am cam pierdut pozitii. sunt unele care erau pe prima pagina, al doilea sau al treilea rezultat si acum sunt un pic mai jos sau chiar pagina a doua. am mai citit ieri despre updateurile motorului de cautare google, algoritmul. se pare ca pe 4 octombrie 2013 s-a facut un update la algoritmul penguin si culmea mie pe 5 octombrie mi-a scazut drastic si de atunci nici ca s-a ma ridicat. daca e de la ei, cat oare dureaza pana se regleaza? in webmasters tools nu am nicio problema de care ei sa-mi spuna. nu a fost hackuit, nu are malware, la actiuni manuale se afiseaza "Nu au fost găsite acţiuni manuale privind spamul web."
 4. salutare, am un site de intrebari si raspunsuri, deschis de prin februarie 2013. in prezent am vreo 16000 de intrebari si recunosc ca aproape toate sunt puse de mine, pentru a-l ajuta. incepand cu 5 octombrie traficul a scazut, de la o medie de 600 vizitatori la 200 vizitatori si nu inteleg de ce. care ar fi cauza? sa fie oare ca l-am ajutat eu cu intrebari si raspunsuri in acelasi timp, de la aceeasi adresa ip si google si-a dat seama de asta? totusi e munca mea, foarte multe ore pierdute. intrebarile nu sunt copiate de pe alte siteuri de gen, sunt formulate de mine si raspunsurile tot de mine, ca informatia poate exista si pe alt site sub alt context asta e altceva, o informatie poate fi gasita pe foarte multe siteuri insa contexte diferite. siteul nu contine spam sau alte metode "neortodoxe". multumesc!
×
×
 • Create New...