Jump to content

CaTa CaTa

Members
 • Content Count

  92
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About CaTa CaTa

 • Rank
  Junior

Recent Profile Visitors

3,034 profile views
 1. Salut cum pot face si eu la fel ca aici folosesc tema deflection
 2. Salut cum fac si eu la maintile ceva de genul asta http://ljv.ro/ am vazut pe mai multe comunitati dar linia colorata erea sus nu jos.
 3. CaTa CaTa

  Cum pot face si eu ca pe indungi la categorii

  Vreau sa mentionez ca am incercat sa fac si mile muta in stanga iar in dreapta imi ramane spatiul liber. Forumul este http://csblackdevil.com/forums/ nu am nevoie pe 4 coloane ca am hook-ul dupa ips original de le pune pe subforum pe 3/4/5 etc decat sa mearga scriptul pe care mil dai tu sa le puna dela cap la coada nu sa ramane spatiul liber in partea dreapta. Vreau la Counter-Strike 1.6 (oficiali) si la Counter-Strike 1.6 (afiliati) multumesc mult.
 4. Salut vreau si eu sa fac ca pe indungi la categori adica asa Sa nu imi mai apara topics si replies la categorile la server iar la cele lante categori sa imi apara.
 5. CaTa CaTa

  Problema nu se trimite email

  Salut am o problema cand cineva face cont nu primeste email sa activeze contul + ca daca da cineva recover password la fel nu primeste nici un email. Am ipb 3.4.8 la fel imi facea si pe 3.3.5 si am facut update ca poate e dela ipb dar nu stiu ce are.. aveti o rezolvare si pentru mine.
 6. CaTa CaTa

  Cerere Hooks

  Salut caut si eu 3 Hook-uri pentru ipb si nu gasesc nici unu curat ( fara virusi am gasit cea ce vreau dar au virusi si nu ma lasa sa le instalez. Doresc si eu GrupNameIndicator MemberColorGrup Top Reputation. Precizesc ca cele dupa webflake leam pus si imi da eroarea asta [an error occurred while processing this directive] Alerta de seguridad El archivo que intenta subir ha sido rechazado por el servidor. Probablemente contenga virus o troyanos que pueden dañar su sitio web. No intente subirlo nuevamente, ya que su dirección IP podrá ser bloqueada.
 7. Salut mam pus sa modific si eu o tema si vreau sa imi apara pe linie profilul si nu stiu cum sa il fac am incercat prin mai multe metode dar nimic Help? .bpaplogin { background: url("http://xsg-ro.eu/imagesforums/bg-mp.png") transparent; border-radius: 10px; margin: 3px auto 10px; float: right; min-height: auto; overflow: hidden; padding: 10px; width: 297px; } Asta este css-ul la block-ul dela profil de lam facut.
 8. CaTa CaTa

  Problema Alerta de seguridad

  Salut am o problema cand vreau sa installez un hooks sau o tema primesc Alerta de seguridad [an error occurred while processing this directive] Alerta de seguridad El archivo que intenta subir ha sido rechazado por el servidor. Probablemente contenga virus o troyanos que pueden dañar su sitio web. No intente subirlo nuevamente, ya que su dirección IP podrá ser bloqueada. Iar la URL am http://nume.ro/cgi-sys/amplugin.shtml In loc de http://nume.ro/forum/amplugin.shtml Ca eu forumul il am in folderul forum. Ma puteti ajuta?
 9. CaTa CaTa

  Cum Pot Face O Pagina Noua In Ipb

  Multumesc Locked
 10. Salut vreau sa fac si eu o pagina noua in ipb stiu ca erea un hooks dar nu mai stiu cum se numeste gen http://aznet.ro/forum/index.php?/cp/1-hosting-cs/
 11. Salut cum spune si titlu. Nu imi apare Recent Status, Recent Topic , TOP 5 RP etc Cum pot sa le arate pe alta tema le arata la asta nu ( Tema este deflection ecila
 12. CaTa CaTa

  Server List Ca Pe Ultragaming (Mybb)

  Da am dat dar ala ce ai dat tu acolo nu este ce caut eu cel dupa ultra este altu
 13. Salut cum pot sa fac si eu ca pe http://www.ultragaming.ro/forum/serverlist sau este hook?
×