Jump to content

Gaby Wrg

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Gaby Wrg

  • Rank
    Ucenic
  1. Cum pot face la hook-ul group name indincator, sa nu mai poti da click jos pe grup si sa iti apara membrii pe la grupul respectiv, doar sa apara textul cum e pe b-zone.ro
  2. da, nu am inteles nimic din ce mi-ai dat
  3. Aseara am schimbat webhost-ul, si acum primesc in acp o eroare. Your profile photo directory is not writable Please check the permissions on the profile photo directory '/home/crowpp/public_html/forum/uploads/profile/' and make sure that it is writable. dupa modificarea hostului, locatia profile-ului este asa:/home/crowro/public_html/forum/uploads/profile/ ce ar trebui sa fac ca sa modific?
  4. salut, cum pot seta o restrictie la un subforum/categorie in care sa poti doar sa deschizi topic-uri nu sa si vezi topicurile postate?
  5. Buna ziua, cum as putea face ca atunci cand un user tine apasat F5 sa ii baneze ip-ul o perioada scurta de timp? De unde pot seta la cate warn-uri sa primeasca ban un membru?
  6. nu am inteles nimic din ce mi-ai dat, nu am gasit unde creez un nou meniu
  7. amandoua link-uri sunt la fel
  8. Salut, as vrea sa stiu si eu cum pot adauga un meniu nou pe forum sus, gen: member , forums. Si a 2 - a intrebare ar fi, cum pot baga pe forum sa se poate inregistra cu facebook ?
  9. Deci la fiecare sa bbcode sa pus; la sfarsit: [color=#daa520;] normal ar fi: [color=#daa520] Stiti cum pot sa editez la toate?
×
×
  • Create New...