Jump to content

Gaby Wrg

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Gaby Wrg

 1. Cum pot face la hook-ul group name indincator, sa nu mai poti da click jos pe grup si sa iti apara membrii pe la grupul respectiv, doar sa apara textul cum e pe b-zone.ro
 2. da, nu am inteles nimic din ce mi-ai dat
 3. Aseara am schimbat webhost-ul, si acum primesc in acp o eroare. Your profile photo directory is not writable Please check the permissions on the profile photo directory '/home/crowpp/public_html/forum/uploads/profile/' and make sure that it is writable. dupa modificarea hostului, locatia profile-ului este asa:/home/crowro/public_html/forum/uploads/profile/ ce ar trebui sa fac ca sa modific?
 4. salut, cum pot seta o restrictie la un subforum/categorie in care sa poti doar sa deschizi topic-uri nu sa si vezi topicurile postate?
 5. Buna ziua, cum as putea face ca atunci cand un user tine apasat F5 sa ii baneze ip-ul o perioada scurta de timp? De unde pot seta la cate warn-uri sa primeasca ban un membru?
 6. nu am inteles nimic din ce mi-ai dat, nu am gasit unde creez un nou meniu
 7. amandoua link-uri sunt la fel
 8. Salut, as vrea sa stiu si eu cum pot adauga un meniu nou pe forum sus, gen: member , forums. Si a 2 - a intrebare ar fi, cum pot baga pe forum sa se poate inregistra cu facebook ?
 9. Deci la fiecare sa bbcode sa pus; la sfarsit: [color=#daa520;] normal ar fi: [color=#daa520] Stiti cum pot sa editez la toate?
 10. Buna seara, am o problema, cand setez Font-ul, culori etc intr-un post sau topic dupa cateva minute dispar toate si apar codurile Multam Prese. Neata tuturor,o zi frumoasa.
 11. am incercat sa scot taote hook-urile , problema nu dispare si curios e ca pe timp ce trece apar cat mai multe buguri.
 12. pai faza e , ca la inceput a mers totul perfect fara probleme , dupa ce am urcat la 150 + membri au inceput sa apara probleme , deconectarea de 2 - 3 ori pe zi , dupa din ce in ce mai des pana din 2 in 2 minute..
 13. Salut, am un forum ipb.board carbon blue,si de la un moment dat au aparut pe parcurs unele buguri: - Pe majoritatea membrilor de pe forum ii deconecteaza mereu din 2 in 2 minute. - Cand vreau sa deschid un nou topic imi apara pagina toata alba
×
×
 • Create New...