Jump to content

Vali Leo

Members
 • Content count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-5 Dubious

About Vali Leo

 • Rank
  Ucenic

Recent Profile Visitors

516 profile views
 1. cum scot aceata linie

  <span style="color:yellow;background-image: url( http://i.imgur.com/Z7pMnMA.gif%27 ); color:#yellow"></span> Inchide tag-urile.
 2. cum scot aceata linie

  uita ce am zis . Oricum pentru imaginea a 2-a am nevoie de link
 3. cum scot aceata linie

  Link forum ?
 4. New edit : STF TEMA IPB 3.4

  Nu vad nimic editat inafara de logo si culoare
 5. Vand Index NewProject V1 [PHP]

  Produsul spre vanzare: Index PHP Imagini / Video: https://www.youtube.com/watch?v=-2SzmAizMyg Metoda de plata: Bancar/Paysafe Si paypal (doar daca nu ai altceva) Pret: 10 Euro (Negociabil) Contact: Skype: valixd2 / Steam: steamcommunity.com/id/skipthedragon/ Alte detalii: Index-ul este facut cu pdo , Este securizat, Poti creea linkuri direct din "panel" , Are statisticile serverului, 95% Din index poate fi editat doar din browser (Ma refer doar la text), are efecte frumoase la scroll, smooth scrolling, design decent, foloseste mysql Pagina de login este luata din alt proiect si o dau la pachet Esti de acord sa alegeti un intermediar: Da, dar nu platesc nimic Daca nu ai ceva constructiv de spus mai bine nu spui decat sa faci hate aiurea. * Am uitat sa adaug ca sunt un webdesigner nemancat. Dupa cum ar zice unii
 6. Cum centrez meniul?

  Link forum te rog? (In privat)
 7. Vand Panel avansat de SA:MP

  Up am rezolvat bugurile si am adaugat cateva chestii noi Demo-ul il puteti gasi aici: demo.gg-hub.com
 8. Vand Panel avansat de SA:MP

  ** Accept si alte lucruri ca metoda de plata doar ca nu accept lucruri ieftine -Iteme cs:go -Conturi samp -Avere/Masini samp - Si alte lucruri atata timp cat nu puteti da recover si sa il luati inapoi (Steam) Accept transfer bancar sau paysafe Nu dau primul, normal mi se pare cand cumperi ceva sa platesti si dupa sa primesti!
 9. Vand Panel avansat de SA:MP

  Salutare vand un panel de samp facut de mine functional 97% (mai are 1-2 buguri, posibil unul sa fie de la host) De ce sa cumperi asa ceva? Panelul are un design cat de cat original (40%-50%) am calculat asta doar in comparatie cu nephrite ca daca era sa compar de la ce am inceput pot sa spun ca am facut de la 80% in sus Detine multe functii add youtubers/topgangsters/vipcars/ownerpanel/adminpanel/sistem donatii /statistici avansate/multe log-uri(cam pentru orice)/pagina update-uri etc.. Este usor de modificat, doar editezi in config cateva detalii si totul functioneaza fara sa schimbi tu ceva pe fiecare pagina Iti ofer update-uri Panelul este tradus 80% engleza (posibil sa mai fi gresit pentru ca nu prea dorm) Am sa mai adaug: sistem de limbi (din start pun doar engleza si romana restul traduceti voi daca aveti nevoie) Criptare parole la login Astept oferte in privat, nu mai jos de 10 euro. Link demo: panel.gg-hub.com (panelul este in lucru mereu).
 10. Cum fac banner-ul full ?

  Scrie in custom.css body, html { margin:0 !important; }
 11. Parere CosminGraphics.Com

  Un background cu opacity ar prinde bine aici Si toate butoanele din meniu fac acelasi lucru
 12. Problema Custom Profile Field

  Pai pune alea inapoi ca sa le vad....
 13. Problema Custom Profile Field

  Da-mi un like de la forum in privat
 14. DevilZone's Review

  Nu imi place tema mai deloc dar poti sa ii faci cateva retusuri: Scrisul de la Welcome to Forums - DevilZone.Ro nu se intelege Schimba logoul Nu imi place mai deloc navbarul, poate daca il pui in stanga
×