Jump to content

lewan

Members
 • Content Count

  172
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by lewan

 1. sunt designer pe comunitate, mie unul îmi place cum arată, tema este ok şi este destul de organizat conţinutul
 2. Aveam nevoie, la un moment dat, de ajutor legat de platforma Invision Power Board și am accesat acest site.
 3. Am încercat și eu câte ceva, cam printre primele mele creații mari
 4. Nu e alb, e bg transparent. New :
 5. Ca de obicei, orice temă realizată de dopepx este foarte șmecheră. Pot să comentez doar despre categorii, structurați-le mai bine. în rest succes vă urez.
 6. Temă darkwars. Așa, hover-ul de la logo e descentrat, effectele din sidebar tot de pe darkwars mie unul nu-mi place dacă nu văd ceva cât de cât original. oricum succes pe mai departe.
 7. Cred că EnGame Îmi place maintitle-ul vostru. Logo-ul este decent dar se poate și mai bine. Și din nou văd statistici dopepx xD nici măcar nu le-ați păstrat copyright-ul. În rest e ok, baftă în continuare.
 8. <img src="http://s8.postimg.org/jimln14gl/Parteneri.png" alt="Parteneri">
 9. Am încercat un logo :
 10. Nu, pe întreaga categorie, că lași reply că faci topic nou nu îți pune post.
 11. Nu e vorba de membrii care ții arată pe forum, ci de statistici live, îți urmărește vizitatorii reali.
 12. Cred că ai greșit secțiunea, scrie clar "Web Design & Website Review"
 13. Nu fă asta. Întră în ftp și setează permisiile fișierului conf_global.php pe 777
 14. Nu se poate așa ceva și degeaba ai membrii dacă n-ai activitate ( rip onlyplay ) Poți doar să faci membrii din ACP
 15. Nu mai ai ce face, schimbă temă, ai șters ceva de prin styles.css și s-a deformat rău.
 16. E pe toată categoria care o alegi. Pe topic nu se poate.
 17. Te referi la dreptunghiul cu o săgeată în el ? Fii mai explicit ca să te putem ajuta.
 18. Schimbă link-ul către imaginea de la notificări și mesaje. Intră în styless.css și caută ul.post_controls a și schimbă background: #282828 url(http://eteral.com/forum/public/style_images/EteraL___Green/highlight_reallyfaint.png) repeat-x 0 0; cu background: #282828 url({style_images_url}/highlight_reallyfaint.png) repeat-x 0 0; și pentru imaginile de la mesaje și notificări caută Pentru mesaje : #inbox_link img Și schimbă background-image: url(http://eteral.com/forum/public/style_images/EteraL___Green/icon_inboxx.png); cu background-image: url({style_images_url}/icon_inboxx.png); Pentru notificări : caută #notify_link img Și faci la fel ca la mesaje. Înlocuiește toate link-urile astea : Caută peste tot cu CTRL + F http://eteral.com/forum/public/style_images/EteraL___Green și înlocuiește cu {style_images_url}
 19. Ce să zic, în mare parte tema arată destul de bine. Nu-mi plac social media-urile acolo sunt prea colorate. În sidebar, banner-ul cu ts este lipit de "Recent status updates" și h3-ul arată urât foarte urât. Maintitle-ul ar arăta mai bine fără acel border-top . Ar merge și un userinfopanel, ar da mai bine decât cel default. Succes pe mai departe.
 20. Frumos, ești unul dintre puțini care lucrează doar în illustrator, îmi place acest lucru. Și îmi plac creațiile tale, însă încearcă să nu mai pui by POSEIDONN, poți integra și un logo pe undeva pe acolo . xD Baftă pe mai departe
 21. Am pus aseară serverul de discord în sidebar și am nu mi-am dat seama că trecuse de categorii, mulțumesc de păreri.
 22. Cred că te referi la "Post Count Incrementation" Dai edit la categoria care dorești să nu primești posturi când postezi în categoria dorită. Mergi la "Postable Settings" apoi cauți "Enable Post Count Incrementation" și selectezi NO ( Nu primești +1 dacă postezi în categoria aleasă) / YES ( Primești +1 dacă postezi în categoria aleasă )
 23. Așa, deci după părerea mea este băgat în "Replacement Variables" Deci te duci la tema ta și undeva deasupra template-urilor îți apare asta : Apeși pe ea și apoi cauți : Apeși pe edit și modifici codul HTML și s-a rezolvat, dacănu e de aici e 100% din temă dar nu ai căutat bine.
×
×
 • Create New...