Jump to content

Micul`wji

+Helpers
 • Content count

  212
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Micul`wji last won the day on July 23 2016

Micul`wji had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

1 Follower

About Micul`wji

 • Rank
  Senior
 • Birthday 11/06/1997

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.exiled.wow3.info
 • Yahoo
  adita_adi_as@yahoo.com
 • Skype
  adita.adi2
 • Facebook
  https://www.facebook.com/adixten.adi

Profile Information

 • OS
  Windows 10
 • Location
  Ploiesti
 • Interests
  Fara

Recent Profile Visitors

4,587 profile views
 1. Buna seara tuturor am si eu problema cu CS GO -ul in meniul jocului nu pot da nici un click pe nimic (cursorul imi apare) si nu am habar dece... pana astazi a mers perfect , am incercat sa dau verificare fisiere spune ca este in regula am dat unistall si l-am instalat din nou dar fara rezultat... nu reusesc sa-i dau de cap aveti vreo idee ? tin sa precizez ca nu am modificat nici o setare nimic.
 2. Visual glitches pe ecran

  Posibil placa video acceasi problema am avut si eu am incercat 2 placi video si nici o schimbare cand am incercat si pe a 3 a nu a mai facut.
 3. 9resources.

  Da ai dreptate, dar nu postez doar resurse din SAMP postez din mai multe categorii cum ar fi scripturi web, template-uri si multe altele , am pus mai multe resurse din samp deoarece am observat ca acestea prin foarte bine.
 4. 9resources.

  Salut am si eu nevoie de pareri si sugesti pentru urmatorul site: http://9resources.blogspot.de/
 5. Problema redimensionare imagine blogger

  da asta ar fi singura varianta dar m-ai am inca o problema cand adaug codul footerul se modifica , dar nu inteleg dece pentru ca nu am nici o imagine acolo prima aici a doua aici se creeaza acel spatiu
 6. Problema redimensionare imagine blogger

  am incercat acest cod pana sa pun problema aici si nu este ok deoarece din pagina de home imi modifica toate imaginile mici... ideea este sa fac doar pentru interiorul postarilor.
 7. Buna tuturor am si eu o problema detin un blog pe platforma blogger si am avut un template de pe net si acum l-am schimbat si am o problema in fiecare postare am pus cate o imagine specifica pe primul template care l-am avut accea imaginea din postarea era redimensionata automat , in schimb pe sablonul cel nou este afisata la dimensiunea initiala... am nevoie de ajutor sa se redimensioneze iarasi pe noul template... probabil este un script ceva nu am nevoie de cod genul <img alt="imagine exemplu" src="/assets_tutorials/img/image.jpg" width="120" height="75" /> pentru ca nu stau sa modific peste 300 articole ... am nevoie de un cod css ceva , incerc de peste 2 ore sa ii dau de cap dar fara rezultat, va multumesc.
 8. Script acordare puncte pentru diferite task-uri?

  Exact de astas aveam nevoie multumesc mult rezolvat.
 9. Script acordare puncte pentru diferite task-uri?

  scuze greseala mea am scris mesajul in graba.... Deci sa incepem detin un website prin care ofer utilizatorilor (inregistrati la mine pe site) Steam CD-KEY, Skinuri CS-GO etc. si doresc sa fac un sistem de puncte adica utilizatorul X (care este inregistrat pe site) sa faca anumite taskuri spre exemplu sa acceseze un anumit link si prin accesarea acelui link sa primeasca un anumit numar de puncte, mai exact un magazin online cu puncte doar ca punctele sa le primeasca fiecare facand clickuri pe anumite linkuri. un exemplu mai concret spre sa nu fie reclama (addmefast) dai like pe facebook si primesti anumite puncte si cu acele puncte poti primi si tu like-uri
 10. Buna tuturor am si eu o mica problema daca ma puteti ajuta. Am un website pe acest website vizitatori se pot inregistra / conecta totul facut de la 0 acum am nevoie de ajutorul vostru doresc sa realizez un script prin care sa fac un sistem de puncte adica utilizatorul x trebuie sa faca un task ( exemplu sa acceseze un link) si sa primeasca 1 punct si tot asa am cautat si nu prea am avut rezultate daca ma poate ajuta cineva cu cateva informati sau un cod sura ceva. Multumesc anticipat
 11. Buna tuturor, am si eu o intrebare, in momentul de fata se pot retrage banii din PayPal intr-un cont bancar, mai precis pe un card bancar de la o anumita banca?
 12. Problema instalare cod activare Adsense!?

  Mai exact .....
 13. Problema instalare cod activare Adsense!?

  Nu gasesc nici un cod acolo Nu am aceea optiune.....
 14. Buna tuturor am si eu o problema , am un blog pe platforma (blogger) si doresc activarea adsense dar nu pot deoarece imi tot respinge cerere cei de la adsense pe motivul ca nu am inserat codul (html sau ce cod zic ei) in pagina principala dupa <head> si intrebarea mea este unde gasesc acel cod sa il adaug.. Pe pagina adsense nu exista nici un cod si am dat si un search pe google dar tot nu am gasit nimic , am consultat si suportul de pa ei dar nu am gasit nicaeri acest cod... Am incercat sa activez si adsense (reclamele) de pe blogger din panoul blogului dar imi spune (imposibil de activat) in final aveti vreo idee?
 15. As dori și eu o recomandare pentru o firma de webhost care sa aibă următoarele cerinte: Spațiu de stocare de la 1 gb pana la 5 sau chiar mai mare Trafic lunar nelimitat Baze de date mySQL Sa pot plăti paypal Și plata sa fie la luna nu semestrial sau anual.
×