Jump to content

Blackste1nN

+Helpers
 • Content Count

  289
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Blackste1nN

 1. Salut, de ceva timp activam pe o pagină de facebook, dar cum am fost prins cu bacul de 3-4 luni am fost obligat să o las în liniște și pace. Vreau să știu ce părere aveți în prezent despre pagină, ce ar trebui să scot, ce ar trebui să mai adaug, etc. Accept hate și păreri ok, o zi bună să aveți! Pagina este:
 2. Eu m-am certat cu webdesignerul de acolo și i-am explicat ce îi trebuie pentru forum, el mi-a spus că tema aceea nu o poate compara cu alta. Asta e, nu am fost în staff-ul acela, t/c. Comunitate fantomă, mulțam pentru păreri.
 3. Forum: http://blaqz.ro/forum/ Aș dori și eu niște păreri despre http://blaqz.ro/forum/, accept feedback pozitiv și negativ!
 4. Topic-ul e creat în 2014. Ești și tare-n gură și orb ? Frumos.
 5. Arată ok, multe chestii în ea nu sunt așa de originale. Notă 8/10 pentru aspect.
 6. https://www.facebook.com/ElvisFit/ Aveți tot ce trebuie pe pagină, aștept părerile, sfaturile, chiar și criticile voastre !
 7. Ai 8 conturi on în ultimele 24h și 35 online la orice oră.. scoate boții că o să te tragă în jos.
 8. Nu prea cred că pot să fac așa ceva pe un Wordpres licențiat, dar mulțumesc pentru feedback!
 9. Dacă cineva are nevoie de ajutor în domeniul sportului, eu, personal, vă aștept cu drag: http://facebook.com/ElvisFit
 10. Salut, după cum spune titlul, am nevoie doar să-mi editați numele. În loc de SPIKE să scrieți ELVIS și în loc de GRAPHICS să scrieți FIT, dar cuvântul FIT să fie de aceleași dimensiuni ca și ELVIS. Vă mulțumesc.
 11. După cum spune și titlul, aștept păreri, sfaturi și critici pentru site-ul meu modest. http://ElvisFit.ro / http://blog.ElvisFit.ro Vă rog să nu fiți prea răutăcioși.
 12. Recomandări de găzduire domenii .ro/com ieftine ? pctroubleshooting.ro/topic/34959-recomandări-de-găzduire-domenii-rocom-ieftine/

  1. Craze

   Craze

   hostico, printre cei mai buni din România. ^-^

 13. Recomandări de găzduire domenii .ro/com ieftine ? Ce mai este de zis, aștept părerile și sfaturile voastre!
 14. Până la dimineațăi, poți să mă ajuți cu 1 like! https://www.facebook.com/ElvisMFit

×
×
 • Create New...