Jump to content

HTML/CSS

+Helpers
 • Content count

  372
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

HTML/CSS last won the day on March 11

HTML/CSS had the most liked content!

Community Reputation

59 Excellent

2 Followers

About HTML/CSS

 • Rank
  Membru
 • Birthday 12/14/1996

Contact Methods

 • Skype
  anonims.md

Profile Information

 • OS
  Windows10 (x64)
 • Location
  Moldova
 • Interests
  HTML/CSS

Recent Profile Visitors

3,185 profile views
 1. Retragere HTML/CSS

  Scuzati poate am gresit sectia. Acuma vind o tema IPB 3, Am si de IPB4 dar mai am de editat ceva, dar nu dovedesc.
 2. Retragere HTML/CSS

  Salut lume! Vreau sa va anunt, ca fac o retragere de timp 3 luni de zile. Mi-a placut sa fiu alaturi de voi tot acest timp, 3 ani de zile. Sper ca la reintoarcerea mea o sa fie staff-ul mai mare, si cu ceva nou. Nu va spun la revedere pentru totdeauna, am sa mai activez de pe smartphone, cu ce am sa pot sa ajut lumea. Va urez o activitate cit mai mare si placuta.... Bafta!
 3. Prezentare bigf28

  Buna! Suntem bucurosi ca te-ai alaturat alaturi de noi... Iti doresc Succes!
 4. Pareri despre fdplay.ro

  Up se face odata in 24 ore.
 5. Pareri despre fdplay.ro

  Logo nu ase arata bine..
 6. Review red-graphics.com/forum

  Ce pot sa spun acuma, doar iti urez sa iti realizezi planurile , cu privinta al forumului tau. Pe parcurs vom vedea ce va fi. Succes!
 7. Ce vrem de la voi? Păi, ca întotdeauna … să ne sprijiniți. Dacă vă întrebați ce și cum, vă spun simplu. Să stați cât mai mult alături de noi, să ne citiți, zi de zi, și să fiți mai activi în social media. Să ne spuneți când vă place un anumit material/opinie sau să ne criticați prin comentarii atunci când greșim. Iar noi ne revanșăm. De data aceasta, în parteneriat cu prietenii de la Allview, punem la bătaie un smartphone Allview P9 Energy lite. Unul dintre voi îl va câștiga după 7 zile de concurs. Pe scurt, despre Allview P9 Energy lite! Energie multă, suficientă pentru a împărți cu generozitate și cu alte dispozitive. Putere mare de procesare și un spațiu de stocare încăpător pentru mai multe amintiri, muzică și aplicații. Viteze amețitoare pe net. Sunt atribute care cântăresc greu în alegerea smartphone-ului potrivit, iar P9 Energy Lite le are pe toate. Și chiar mai mult decât atât. P9 Energy Lite are o autonomie suficientă cât să vorbești, să asculți, să pozezi, să navighezi, să te joci. Acumulatorul de 4.000mAh îți asigură până la 360 de ore în stand-by și până la 1.200 de minute de convorbire. Bateria încărcată în proporție de 10% îți va asigura aproape 5 ore de muzică, 170 de minute de convorbire sau peste 100 de minute de browsing.
 8. Mai crezi in Dumnezeu!?

  Cele 10 porunci au fost scrie Moise. Dumnezeu ilea spus ca oamenii trebuie sa traiasca dupa aceste simple 10 porunci. In Biblie scrie, pentru a cei care nu au citit, Dumnezeu nu poate sa minta!
 9. Mai crezi in Dumnezeu!?

  Pai cele 10 porunci cine le-a scris?
 10. La Multi Ani Sebastian C.!

  La multi ani!
 11. Mai crezi in Dumnezeu!?

  Ce nimeni nu a citit biblia, si nu stie ce nu poate face Dumnezeu!
 12. Problemă reply

  Problema poate sa fie de la tema, nu coencide cu versiunea platformei.
 13. Mai crezi in Dumnezeu!?

  Pentru cei care nu cred in Dumnezeu. Voi spuneti de ce nu opreste Dumnezeu razboaiele, foamea, trebuie sa mai cititi Biblia. Dupa ce Dumnezeu la facut pe Adam si Eva, lumea traia bine , iar un Inger care traina in cer, a facut un spor cu Dumnezeu, a cui lume o sa fie mai multa, binele si raul. Dupa ce Ingerul a facut primul rau pe pamint, a facut-o pe Eva sa minince din pomul care nu trebuia, si apoi Eva la convis si pe Adam si a muscat din mar. Dumnezeu dupa ce a vazut ca ingerul a facut un rau, la alungat pe Inger din cer pe Pamint, si pe Adam si Eva din Rai. Dumnezeu dupa ce ia alungat pe Adam si Eva din Rai, nu a facut nimic ca sa skimbe sa nu fie raul, a lasat asa doarece a vrut sa vada ce o sa aleaga lumea viata vesnica sau moartea. In Biblie scrie o sa vina o zi in care, oamenii care au crezut in Dumnezeu o sa mearga in rai dar cei care cu Satana o sa moara. Cei care nu cred in Dumnezeu, voi va-ti pus intrebarea, de unde sa luat primii oameni pe pamant, cine a facut soarele/ luna/noaptea/ziua/cerul s.a.? Cele zece porunci cine le-a scris? O simpla intrebare: Ce nu poate face Dumnezeu?
 14. Vind tema IPB 3 gaming red

  Up! Am postat screenshot din nou, acelea de sus nu merg.
 15. Vind tema IPB 3 gaming red

  WMZ
×