Jump to content

HTML/CSS

Veteran
 • Content Count

  540
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

Everything posted by HTML/CSS

 1. HTML/CSS

  Vand - Tema IPB 3.4.9 Gaming

  Nustiu cine o sa cumpere asa tema...
 2. HTML/CSS

  Intrebare

  Lasa link forum unde ai vazut asta.
 3. HTML/CSS

  De unde pot modifica aceste culori?

  Lasa link de la forum.
 4. HTML/CSS

  Problema tema ipb

  .redirect_forum .col_c_icon i { font-size: 19px; background: #0052cc; display: block; width: 40px; height: 40px; line-height: 40px; text-align: center; border-radius: 50px; border: 1px solid #333; color: #2f2c2c; transition: all 0.7s ease-in-out; }
 5. HTML/CSS

  problema forum ips 4.2.8

  Lasa link forum.
 6. HTML/CSS

  Problema tema ipb

  Pentru prima si a doua problema: Cauta in ipb_style.css codul acesta: .notnew .col_c_icon i { font-size: 19px; background: #0052cc; background-image: url(http://i.imgur.com/R6S46V4.png); background-position-x: left; background-position-y: center; background-size: cover; background-repeat-x: no-repeat; background-repeat-y: no-repeat; background-attachment: fixed; background-origin: initial; background-clip: initial; background-color: initial; display: block; width: 40px; height: 40px; line-height: 40px; text-align: center; border-radius: 50px; border: 1px solid #333; color: #555; transition: all 0.7s ease-in-out; } dupa ce lai gasit il stergi de tot, si adaugi codul de mai jos. .unread .col_c_icon i { font-size: 19px; background: #0052cc; display: block; width: 40px; height: 40px; line-height: 40px; text-align: center; border-radius: 50px; border: 1px solid #333; color: #2f2c2c; transition: all 0.7s ease-in-out; } .notnew .col_c_icon i { font-size: 19px; background: #0052cc; display: block; width: 40px; height: 40px; line-height: 40px; text-align: center; border-radius: 50px; border: 1px solid #333; color: #555; transition: all 0.7s ease-in-out; } Pentru problema trei: .bar, .ipsSideBlock h3 { border-bottom: 1px solid #191919; text-shadow: rgba(149, 30, 44, 0) 0px -1px 0px; background: #1a1a1a url(https://i.imgur.com/xmCH4k6.png) repeat 18%; padding: 8px; transition: all .5s ease-in-out; }
 7. HTML/CSS

  Problema tema ipb

  Fa sa fie vizibila tema, nu o putem vedea.
 8. HTML/CSS

  Tema

  Poti sa stergi din phpmyadmin. Mergi in phpmyadmin, apoi in partea stinga alegi baza de date, dupa aceasta cauta core_themes, apoi o sa iti apara toate temele care le ai instalate, iti alegi tema care iti trebuie si o stergi. Succes!
 9. HTML/CSS

  Forum Hollows

  Cum sa spus si mai sus,ar fi mai bine daca o sa faceti un upgrade la IPS4, multi sau acomodat cu platforma noua, a cea veche a ramas in urma. As zice ca sa schimbati culoarea la maintitle, prea se arunca in ochi. Bara de meniu, parca nu se incadreaza in stilul temei. (parerea mea) Ce pot spune de logo, mi se pare nu prea reusit. P.S.Daca doriti succes cu proiectul, trebuie sa faceti multe skimbari la el, pentru ca la momentul de fata este un stil care a ramas in urma. Dar voi faceti cum credeti ca este mi bine.
 10. HTML/CSS

  Problema tema ipb

  Pai totul este in regula, nu inteleg care este problema.
 11. HTML/CSS

  puffysticks.com

  E bine ba, e ceva nou, nu am mai vazut pina acuma asa ceva... Imi place, va cunoasteti lucrul la perfectie. Va doresc succes cu el..
 12. HTML/CSS

  Avatar Rotund Profile Sidebar

  center.desc.member_title a img { width: 80px; height: 80px; border-radius: 50px; }
 13. HTML/CSS

  Cerere cod html

  Lasa link unde ai vazut acest cod.
 14. HTML/CSS

  De ce am spatiul asta in poza si post ?

  Rezolvarea: .post_wrap>.post_body { margin-left: 175px !important; padding: 12px; }
 15. HTML/CSS

  De ce am spatiul asta in poza si post ?

  Iti criu in PM pe forum
 16. HTML/CSS

  De ce am spatiul asta in poza si post ?

  Skimba codul acela cu acesta: .post_body { margin-left: 175px !important; }
 17. HTML/CSS

  De ce am spatiul asta in poza si post ?

  Daca ai facut modificari, cauta in style.css acest cod: .post_body { margin-left: 325px !important; } si modifical in asa fel: .post_body { margin-left: 175px !important; } daca nu gasesti acest cod in style.css, il adaugi codul al doilea in style.css si gata.
 18. HTML/CSS

  Păreri forum Celestyal Community

  Parerea mea este: Indexul este bazat foarte tare pe backround-ul alb, foarte tare bate in ochi, incercati sa skimbati. Tema este foarte colorata, si arata urit, skimbati mai bine pe cea default decit aia.. P.S. Mai aveti mult de lucru. Succes.
 19. HTML/CSS

  IPB 3.4.8 Driver ERROR

  Ai probleme cu tabelul "sessions" in baza de date. Mergi in Phpmyadmin, cauta in baza de date tabelul "sessions" apoi o bifezi si mergi mai jos si selectezi opțiunea "Restaurare tabel".
 20. HTML/CSS

  Prezentare

  Welcome!
 21. HTML/CSS

  Salut!

  Добро пожаловать! (Bine ai venit!)
 22. HTML/CSS

  Parere live2play.tk

  Tema este luata de pe internet, si putin skimbata. Domenul este FREE, comunitati cu asa domenii nu se tin mult timp deschise, dupa o luna de zile este OFF. Propunerea este ca sa skimbati backround la body cu ceva mai inchis, asa nu se combina cu tema. As propune sa scoateti iconitele de la rankuri ale legendei, nu sta frumos, a iesit moda deacum iconite la legenda. In rest ca si pe alte comunitati..
 23. HTML/CSS

  [Ajutor] Cum pot rezolva acest bug ?

  #secondary_navigation a { color: #D7D7D7; line-height: 37px; height: auto; !important }
 24. HTML/CSS

  Cum pun categoria sub text

  ACP -> Customization -> Themes -> forums -> front -> index -> forumRow -> cauti si decupezi: {{if $forum->description}} <div class="ipsDataItem_meta ipsType_richText">{$forum->description|raw}</div> {{endif}} si il muti sub: <h4 class="ipsDataItem_title ipsType_large"> {{if $forum->password && !$forum->loggedInMemberHasPasswordAccess()}} <a href="{$forum->url()->setQueryString( 'passForm', '1' )}" data-ipsDialog data-ipsDialog-size='narrow' data-ipsDialog-title='{lang="forum_requires_password"}'>{$forum->_title}</a> {{else}} <a href="{$forum->url()}">{$forum->_title}</a> {{endif}} {{if $forum->redirect_on}} &nbsp;&nbsp;<span class='ipsType_light ipsType_medium'>({lang="redirect_hits" pluralize="$forum->redirect_hits"})</span> {{endif}} </h4>
×