Jump to content

COOLPIX

+Veteran
 • Content Count

  606
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

Everything posted by COOLPIX

 1. Nu in totdeauna poti rezolva cu Revert, daca dai revert poti sa stergi template postContainer
 2. Pot sa spun ca tema precedenta arata mai bine, chiar daca are unele probleme cu navigarea de pe smartphone. Se poate de pus un pic de efort pentru aceasta si va arata mai bine... Va urez succes!
 3. Nui compatibila cu versiunea platformei...ce versiune ai?
 4. Ce trebuie sa stii Sony a ținut întâlnirea sa de strategie corporativă pentru 2020. În cadrul întâlnirii, Sony a anunțat că PlayStation Now a trecut de 2,2 milioane de abonați. De asemenea, Sony a declarat că va dezvălui în curând "o gamă convingătoare de joc" pentru PlayStation 5. PlayStation 5 este încă programat în Holiday 2020. Astăzi, Sony a organizat reuniunea sa de strategie corporativă pentru 2020 și există câteva note interesante special pentru divizia PlayStation. Pentru început, PlayStation Now (PS Now), serviciul de abonare la jocuri de nor Sony, a ajuns la 2,2 milioane de abonați începând cu aprilie 2020. CEO-ul Sony, Kenichiro Yoshida, a declarat că această creștere se datorează în principal „schimbării prețului și consolidării catalogului nostru de jocuri, inclusiv a adăugarea multor titluri AAA. " PS Now a declarat anterior 700.000 de abonați în martie 2019, lovind 1 milion de abonați în septembrie 2019, după scăderea prețului și mai multe jocuri premium, cum ar fi God of War, pentru o perioadă limitată de timp. Deși nu a fost acordat un interval de timp, Yoshida a menționat, de asemenea, că vom vedea jocurile PlayStation 5 în curând, spunând că „Jocurile pentru PS5 care oferă această nouă experiență de joc sunt realizate atât de dezvoltatorii de la prima parte cât și de cea de a treia parte și intenționăm să introducem o convingere convingătoare alinierea titlurilor în curând. " Până acum nu au fost prea multe noutăți despre jocurile PlayStation 5, cu o singură consolă exclusivă, Godfall, confirmată. Recent, PlayStation a distribuit noul brand pentru jocuri exclusive PlayStation 5 care vor începe la sfârșitul acestui an. De asemenea, PlayStation s-a asociat cu Epic Games pentru a debuta 9 minute de filmări Unreal Engine 5, cu CEO-ul Epic Tim Sweeney referindu-se la consolă drept „absolut fenomenal”. Se pare că PlayStation 5 va avea o lansare mai mică decât PlayStation 4 și este totuși programată să ajungă cândva în Holiday 2020.
 5. Ce trebuie sa stii Este posibil ca Google să nu elibereze un telefon Pixel cu chipsetul Qualcomm Snapdragon 865 în acest an. În loc de chipset-ul Snapdragon emblematic, Pixel 5 ar putea fi prezentat la gama medie Snapdragon 765. Se preconizează că Pixel 5 va lansa în această toamnă cu un preț de pornire de 699 USD. În luna martie a acestui an, o apariție a aplicației Google Camera a sugerat ca Pixel 5 să nu poată fi alimentat de procesorul Snapdragon 865 de la Qualcomm. Mai multe dovezi care sugerează același lucru au ieșit la iveală, cu amabilitatea oamenilor de la XDA Developers. XDA Developers a găsit o nouă referință la un dispozitiv Pixel care urmează în APK-ul EUICCGoogle preinstalat în Android 11 Developer Preview 4. Referința include numele de cod al Google pentru chipsetul Snapdragon 765, coroborând dovezile găsite în martie. Cu toate acestea, referința nu confirmă faptul că va fi chipsetul Snapdragon 765 care va alimenta Pixel 5. Viitorul telefon ar putea fi alimentat și de cipurile Snapdragon 765G sau 768G focalizate în jocuri, ambele compatibile cu soft și software. În plus față de noua referință găsită de XDA, David Ruddock, redactorul șef al Poliției Android a mai susținut prin intermediul propriei surse că Pixel 5 va avea chipsetul Snapdragon 765. Dovada este cu siguranță că nu este surprinzător, deoarece un sondaj recent Google a sugerat posibilitatea ca Pixel 5 să reducă cele mai multe telefoane pilot Android cu câteva sute de dolari. În timp ce chipsetul Snapdragon 765 poate dezamăgi câțiva cumpărători, Pixel 5 ar putea totuși să poată atrage unii cumpărători cu un preț de 699 dolari și o performanță optimă a camerei. Cu toate acestea, Google va primi sau nu toate elementele de bază cu Pixel 5, rămâne de văzut.
 6. Cea mai recentă previzualizare a Android 11 lansată recent, cu unele funcționalități noi, pe lângă corecțiile pe care le aduc în general lansările de previzualizare. Îmbunătățirile de depanare Prinderea problemelor din lumea reală poate fi dificilă, cu dispozitive și situații care variază mult de la ceea ce aveți la dispoziție pentru testarea dezvoltatorilor. Este util să puteți obține mai multe informații despre prăbușiri și probleme în teren, în care apar aceste probleme. Există câteva îmbunătățiri în Android 11 care ar trebui să vă ajute. În primul rând, este o nouă API pentru interogarea informațiilor despre motivele pentru care aplicația a ieșit, ActivityManager.getHistoricalProcessExitReasons() De asemenea, pentru dezvoltatorii NDK, Android 11 oferă GWP-ASan, o bibliotecă cu funcții reduse care ajută la urmărirea problemelor de memorie pe dispozitivele utilizatorului, făcând mai ușor să surprindeți aceste probleme greu de prins în domeniu. Îl folosim deja pentru bibliotecile platformelor; acum îl puteți activa pentru aplicația dvs. Debugging wireless În aceste zile de incertitudine, prețuim acele lucruri din viață de care putem depinde. Ca să nu ai niciodată suficiente porturi USB pentru toate lucrurile de care avem nevoie pentru a ne conecta la mașina noastră. Acesta este motivul pentru care noua caracteristică de depanare fără fir ar trebui să fie un plus bun pentru toată caseta de instrumente a dezvoltatorilor Android. Deocamdată, puteți accesa această nouă facilitate prin linia de comandă, dar așteptați îmbunătățiri viitoare, deoarece se continuă lucrul la aceasta. Instalare APB Incremental APK Ca parte a eforturilor de a îmbunătăți dezvoltarea jocurilor Android, a fost adaugat un nou instrument pentru a face apăsarea APK-urilor mari mult mai rapid (până la 10x!). Procesul implică semnarea aplicației cu o nouă schemă de semnături APK și folosirea unui instrument actualizat pentru linia de comandă ADB. De asemenea, rețineți că acest lucru funcționează doar pe dispozitivele Pixel4 / 4XL, de vreme ce a necesitat modificări ale sistemului de fișiere la nivel de dispozitiv, dar capabilitatea va fi disponibilă cu toate dispozitivele noi care se lansează cu Android 11. Auditul accesului la date Android 11 adaugă, de asemenea, posibilitatea de a verifica accesul la date private din aplicația dvs. Acum aplicația dvs. poate vedea când accesează (sau poate bibliotecile de care depinde) datele care necesită permisiunea utilizatorului. Această API este utilă dacă aveți o aplicație foarte mare sau utilizați biblioteci terțe și trebuie să înțelegeți mai bine modul în care sunt accesate datele, fie prin design, fie pe neașteptate.
 7. daca ai facut modificari, ceva nui inchis un tag
 8. .cForumList .ipsDataItem, .ipsDataList.ipsDataList_zebra .ipsDataItem:nth-child(2n):not(.ipsDataItem_selected):not(.ipsModerated):not(.ipsDataItem_new):not(.ipsDataItem_success):not(.ipsDataItem_warning):not(.ipsDataItem_error):not(.ipsDataItem_info):not(.ipsDataItem_status) { opacity: 0.6 } Modifici deja cum iti trebuie
 9. daca ai rezolvat, posteaza rezolvarea, pentru alte persoane care vor intilni aceasta problema.
 10. Ce pot spune. Mai intii ar fi bine sa faceti un upgrade la versiunea IPS4, versiunea 3.4.. este veche. In al doilea rind, daca doriti sa ramineti la versiunea actuala care o aveti, incercati sa faceti ceva personal, original care sa fie placut oamenilor. Banerele celea care sunt sub menu, sun fara folos acolo. Banerele la serverele care le aveti nu arata bine, se face un curcubeu, incercati sa le dati un aspect egal la toate.. ar arata mai bine. Logo lasa de dorit, plus schimatii culoarea. Pentru incheiere: trebuie sa lucrati mai mult, daca sunteti pasionati de a face un proiect de succes, trebuie sa dupuneti putina munca la el. Daca o sa va dati staruinta, o sa reusiti... Succes!
 11. Uite pe aici https://developers.google.com/web/updates/2017/09/autoplay-policy-changes
 12. .ipsDataItem_subList li:before { content: '\f219'; font-family: 'FontAwesome'; color: #2c2f34; display: inline-block; vertical-align: middle; font-size: 11px; margin: 2px 0 0px 0; left: 12px; position: relative; } Pentru ati alege iconite uite AICI , si skimbi cu codul f219
 13. nici nu am vazut creatia lui shady and orange... a fost propria mea fantazie...asa zis.. P.S. Galbenul ala nu este bagat in plugin, este de la template...
 14. Am venit cu update Am introdus si versiunea light, o puteti activa din setarile pluginului. Si mici schimbari in vizualizarea designului.
 15. Imi plac numai nuantele temei, in rest nimic, preau pustiu....
 16. Salut Am lucrat ceva timp la pluginul General Statistics Vreau citeva pareri despre ceea ce am facut. Am lucrat mai mult la partea din Widget Sidebar, Widgetul din footer, orizontal a ramas pe defaul, pe parcurs cred ca voi veni si cu schimbari cu partea orizontal..
 17. din localhost in COOLPIX Motiv: neintelegere cu sotia la nickul actual...
 18. Cu puțin timp în urmă, am dezvăluit noul look Admin CP pentru Invision Community 4.5. Accentul a fost pus pe creșterea spațiului de lucru, pe luminarea și modernizarea aspectului. Cu toate acestea, pentru unii acest aspect nou a fost poate puțin prea luminos, mai ales atunci când setați sistemul de operare pentru a utiliza modul întunecat. În loc să provoace o creștere a vânzărilor pentru ochelari de soare, am mers mai departe și am implementat un mod întunecat pentru Admin CP. Puteți să-l setați să funcționeze în linie cu preferința sistemului de operare sau puteți alege să implementați modul de lumină sau întuneric. Sunt sigur că următoarea întrebare pe care urmează să o puneți este „Hei Ehren, care pare uimitor și acum lucrează la 3 dimineața nu va trezi vecinii când mă conectez la AdminCP, dar puteți face același lucru pentru front-end ?“ Răspunsul scurt la asta este „nu”. Sistemul tematic nu este conceput în prezent pentru a sprijini scheme de culori clare și întunecate, cu toate acestea, piața noastră are o selecție excelentă de teme întunecate pentru a vă îmbunătăți comunitatea. Sper că vă place această nouă funcție și am vrut doar să vă mulțumesc pentru feedback-ul dvs.; ascultăm!
 19. Comunitatea Invision are diferite moduri de vizualizare de un număr bun de ani. Vizualizarea în grilă forum a fost adăugată pentru a crea un interes vizual la listarea forumurilor, iar noi am extins și condensat modurile de vizualizare în fluxuri de când au fost introduse. Am făcut aceste două păreri cu un pas mai departe în Invision Community 4.5 Vizualizare grilă forum Pentru a crea un interes și mai vizual, vizualizarea grilă vă permite acum să încărcați sau să alegeți o imagine de stoc pentru antet. Acest lucru creează instantaneu o listă de forumuri mai dinamică și mai primitoare. Noile antete de vizualizare a grilei Puteți alege o imagine din Admin CP atunci când creați sau editați un forum. Alegeți o fotografie de stoc sau încărcați propria poză Vizualizare listă subiecte Pentru vizualizarea listei de subiecte, ne-am inspirat din opțiunile noastre de vizualizare a fluxului pentru a introduce un nou mod de vizualizare „extins”, care afișează un fragment al primei postări. Noul mod extins de listă de subiecte Acest lucru vă atrage imediat să vă angajați cu subiectul, deoarece puteți citi o parte a postării fără a fi nevoie să faceți clic pe interior pentru a vedea dacă vă interesează. Aceasta este controlată prin intermediul Admin CP, unde puteți alege vizualizarea implicită sau puteți opri complet noua vizualizare. Alte modificări Este posibil să observați alte câteva modificări subtile în aceste capturi de ecran. Primul este că acum am inclus numărul de urmăritori ca o valoare atât pentru vizualizarea grilei forumului, cât și pentru modurile de vizualizare extinse pe subiect. Numărul de adepți este de obicei un bun indicator al modului în care ceilalți percep valoarea conținutului. Un număr mai mare de urmăritori înseamnă în general un subiect sau un forum mai interesant. Puteți vedea, de asemenea, că am trecut la un format de număr scurt pentru a menține afișele curate. În loc să spună „2.483 de postări”, va spune doar „postări de 2.5k”. Reducerea dezordurilor vizuale este întotdeauna crucială pentru menținerea unei interfețe de utilizator curate. Sperăm că veți găsi aceste noi moduri de vizualizare utile și că vor face comunitatea voastră și mai vibrantă!
 20. Nimic deosebit, totul este cam ce este si pe celelalte 100 de comunitati... Puteti lucra la ceva real si deosebit... Succes!
×
×
 • Create New...