Jump to content

heAdgN

+Helpers
 • Content Count

  253
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

heAdgN last won the day on December 4 2016

heAdgN had the most liked content!

Community Reputation

7 Pretty good

1 Follower

About heAdgN

 • Rank
  Membru
 • Birthday July 21

Contact Methods

 • Website URL
  http://designerca.com/
 • Yahoo
  adelyn_adelin99@yahoo.com
 • Skype
  headgn99

Profile Information

 • OS
  Windows 7 Ultim

Recent Profile Visitors

4,978 profile views
 1. Salut! As dori si eu cateva pareri despre site-urile acestea de tranzactionare alre criptomonedelor. Coinbase.com Crypto.com Ce parere aveti de ele ? Le-ati folosit si sunt ok?
 2. In Romania multi oameni (nu toti ) aleg Iphone pentru ca sunt inculti si cred ca sunt mai cool daca au un Iphone . Am mai auzit o replica la cineva de genul "Imi iau iphone ca da bine in mana ".
 3. heAdgN

  Autofill Html

  Salut ! Am si eu nevoie de un script sau o solutie de autofill . Pe scurt , am un tabel in html si as vrea cand aleg un cod de exemplu 1 sa imi completeze automat in tabel cu cateva informatii.
 4. problema e cum fac sa imi adauge informatiile din baza de date exact in tabel ( tabelul fiind putin mai complex)
 5. Daca fac un tabel si il completez sa ai idee cam cu ce as vrea sa fie completat tabelul ti ar fii mai usor de inteles?
 6. Am rezolvat de mult problema. Chiar de atunci
 7. Daca vrei iti desenez
 8. Salut ! Ideea e in felul urmator, vreau sa fac un pogram sau ceva php cu mysql html si ce mai e nevoie in care pe interfata (ceea ce afiseaza) sa imi apara sa pot selecta un nume , sa se pune data automat , plus inca cateva detalii dupa ce selectez aceste detalii sa se completeze automat doua sabloane (tabele) cu informatiile selectate de mine si cand apas Start de exemplu sa imi scoata la imprimanta cele doua tabele completate .
 9. Cineva on care ma poate ajuta sa facem un program ? Platesc

 10. heAdgN

  Problema site

  Salut! Am primit spre administrare un site care a avut WordPress. In acest moment apare eroarea 403 forbidden (las poza atașată) Am verificat puțin și utilizare disc unde am găsit niște nereguli (las poza atașată) Am șters mail urile peste 3000 și tot ocupa un spațiu destul de mare. Eu aș vrea sa reinstalez din nou WordPress dar deși am făcut asta tot apare eroarea respectiva 403 Cum as putea scăpa de ea? ( am șters htaccess am editat permisiuni degeaba) https://m.imgur.com/a/frRbLin
 11. heAdgN

  Cerere tema

  T/C s-a rezolvat.
 12. heAdgN

  Cerere tema

  La editat te pricepi?
 13. heAdgN

  Cerere tema

  Salut ! Am si eu nevoie sa stiu ce tema s-a folosit la acest site. Sau macar una asemanatoare. https://www.reginald.ro
 14. M am gandit si eu , dar totusi nu cred ca e cea mai bun alegere...
 15. Salut ! Deci am nevoie de ceva simplu si frumos , mai exact doresc sa postez partituri legata de muzica in fiecare zi si am nevoie de ceva simplu , la vedere si frumos. Poate aveti vreo idee.
×
×
 • Create New...