heAdgN

+Helpers
 • Content count

  200
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

heAdgN last won the day on December 4 2016

heAdgN had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About heAdgN

 • Rank
  Senior
 • Birthday July 21

Contact Methods

 • Yahoo
  adelyn_adelin99@yahoo.com
 • Skype
  headgn99

Profile Information

 • OS
  Windows 7 Ultim
 • Location
  Tg-Jiu

Recent Profile Visitors

3,006 profile views
 1. Doriti sa achizitionati vreunul?
 2. Domeniile sunt: anuntfree.com anunturigaming.com fonehd.com hostgf.com iphone-cu.com ra-zone.com radiomanea.com ( era pentru un amic ) rapsiarta.com reclamafree.com csgofastpot.com csgonights.com freekeygame.com gamingso.com headgn.com headgn2.com lucruridecasa.com mateivlogs.com consmth.com designerca.com
 3. Am eu niste domenii care le dau spre administrare, daca vrei sa te apuci iti pot oferi eu unul.
 4. Se gaseste pe net . de ex 5gbfree.com parca era .
 5. Este asus care este apropiat de pret si performante egale cu myria.
 6. Dupa cum spune si titlul ofer domenii .com spre administrare. Domeniile sunt: anuntfree.com anunturigaming.com fonehd.com hostgf.com iphone-cu.com ra-zone.com radiomanea.com ( era pentru un amic ) rapsiarta.com reclamafree.com csgofastpot.com csgonights.com freekeygame.com gamingso.com headgn.com headgn2.com lucruridecasa.com mateivlogs.com consmth.com designerca.com Sunt deschis la propuneri si incerc sa ajut pe cat se poate. Lasi un comment cu urmatoarele: Nume: Varsta: Domeniu: Ce vrei face pe domeniu:
 7. Am eu un domeniu.com hostgf.com daca vrei..
 8. Eu zic ca mai bine asta. L-am avut si eu si e chiar ok.https://altex.ro/laptop-2-in-1-myria-gateway-m1015-intelr-atomtm-z3735f-pana-la-1-83ghz-10-1-ips-2gb-32gb-intelr-hd-graphics-windows-10
 9. Dupa cum spune si titlul am si eu nevoie de o platforma care sa aiba Claim pe ea. Sau sa monitorizeze exact login per zi . Vreau sa fac un site cu claim ( Daca o persoana intra in fiecare zi pe site sa primeasca niste bani daca da claim ).
 10. Instaleaza vnc .
 11. Buna seara! Am si eu nevoie de o platforma php de monitoarizare a vps urilor. Vreau ceva functional ( In special testate) sa fie gratuit si sa aiba si o interfata frumoasa ( Daca o persoana intra pe site-ul respectiv sa poata vedea si ea ceva niste patrare in care sa apare ceva detalii despre vps sau nu stiu exact). Multumesc anticipat.
 12. Simplu . Dar cum ai instalat forumul? este direct gen www.forum.ro sau este www.nume.ro/forum?( Sa pot sa iti explic mai usor pe intelesul tau.
 13. am eu un domeniu.com , daca vrei ti-l pot da sa te folosesti de el . ra-zone.com
 14. Buna ziua! Vreau sa deschid un site de socializare si am nevoie de un nume. SI as vrea si eu cateva propuneri/pareri.
 15. Da il pun pe forum din bara dar nu apare :/