Jump to content

heAdgN

+Helpers
 • Content Count

  233
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

heAdgN last won the day on December 4 2016

heAdgN had the most liked content!

Community Reputation

6 Pretty good

1 Follower

About heAdgN

 • Rank
  Senior
 • Birthday July 21

Contact Methods

 • Website URL
  http://designerca.com/
 • Yahoo
  adelyn_adelin99@yahoo.com
 • Skype
  headgn99

Profile Information

 • OS
  Windows 7 Ultim
 • Location
  Tg-Jiu

Recent Profile Visitors

4,398 profile views
 1. heAdgN

  Script php

  Salut! Am si eu nevoie de un script Examen Online. Mai exact dupa ce rezolv toate intrebarile sa imi apara cele pe care le-am avut gresite , sper sa intelegeti ce vreau sa zic, mai exact as vrea ceva gen cum este aplicatia de chestionare pe telefon. Pot oferi pana la 50 dolari
 2. heAdgN

  Script Php

  Cat ai vrea? Nu vreau ceva foarte wow eu as avea ceva ce imi place doar ca la final nu imi apare pe care le-am gresit si ce am selectat eu imi apare direct x corecte , x gresite. Am vazut acum ca are un update, l am descarcat sa vad ce pot face cu el. Este ok doar ca nu imi apare si raspunsul pe care l-am adaugat eu , imi apare doar care era raspunsul corect. Se poate face sa tina minte si raspunsul ales de mine?
 3. heAdgN

  Script Php

  Salut! Am si eu nevoie de un script free Examen Online. Mai exact dupa ce rezolv toate intrebarile sa imi apara cele pe care le-am avut gresite , sper sa intelegeti ce vreau sa zic, mai exact as vrea ceva gen cum este aplicatia de chestionare pe telefon.
 4. heAdgN

  Cerere PHP

  http://www.pskills.org/php.jsp asa ceva as vrea
 5. heAdgN

  Cerere PHP

  Salut! Am si eu nevoie de un script/platforma nu stiu exact ce ar trebui sa cer. As vrea sa creez un site baza pe ceva gen chestionare auto mai exact sa fie intr un chestionar de exemplu un n numar de intrebari si sa ai variante de raspuns a,b,c,d etc si la final sa iti spuna cate ai facut corecte. Daca exista asa ceva free as vrea sau daca este greu de creat de la 0.
 6. heAdgN

  Cumpar Electroneum

  Sunt interesat sa cumpar si eu Electroneum . Platesc exact cat costa el.
 7. heAdgN

  Fidget spinner generator

  Si eu am observat asta =)))
 8. Am eu domenii.com la 1-2 euro paypal. ( Sunt deja inregistrate)
 9. Schimb orice domeniu : anuntfree.com anunturigaming.com fonehd.com hostgf.com iphone-cu.com ra-zone.com radiomanea.com ( era pentru un amic ) rapsiarta.com reclamafree.com csgofastpot.com csgonights.com freekeygame.com gamingso.com headgn.com headgn2.com lucruridecasa.com mateivlogs.com consmth.com designerca.com Cu conturi vechi Plugrush!.
 10. heAdgN

  Vând Domenii.com

  Vând următoarele domenii. anuntfree.com anunturigaming.com fonehd.com hostgf.com iphone-cu.com ra-zone.com radiomanea.com ( era pentru un amic ) rapsiarta.com reclamafree.com csgofastpot.com csgonights.com freekeygame.com gamingso.com headgn.com headgn2.com lucruridecasa.com mateivlogs.com consmth.com designerca.com 1 euro = un domeniu.
 11. heAdgN

  Crack la o parolă de Yahoo?

  Iphone S6? Ceva veriune noua? SI cum naiba daca ai Icloud sa il resetezi? Icloud nu ai cum sa il mai scoti
 12. Vreau si eu niste pareri la micul meu site.(Beta) Pe viitor vreau sa mai fac proiecte si sa le adaug acolo. http://designerca.com/
 13. heAdgN

  Dau domenii spre administrare

  Ti-am dat add pe SKype.
 14. heAdgN

  Parere Fastzone

  De ce nu faci tu un cont si il lasi aici sa poate intra oricine fara sa isi faca cont? Nimeni nu cred ca o sa isi faca cont sa vada comunitatea ta.
 15. heAdgN

  Dau domenii spre administrare

  https://xat.com/heAdgN intra aici.
×