Jump to content

duL @

+Helpers
 • Content Count

  490
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by duL @

 1. duL @

  HTTP ERROR 500 şi acp gol

  Salut. Astazi a aparut o eroare pe un forum creat de mine pentru un server de MTA. Nu era nimeni cu acces ACP cu ganduri rau intentionate, deci ori a fost spart, ori cineva si-a bagat nasul. Ideea este ca pe forum apare asa:
 2. zau ? data postului meu ai verificat-o ? Pe atunci nu era pe ips4 .
 3. Vand microfon neewer nw-700 impecabil , nefolosit , cu phantom power 48v pentru reducere de ecou . Sunetul este impecabil , fara zgomote din jur .Intrarea in pc se face prin mufa jack normala , ca de casti. Pentru info suplimentare , mesaj privat . https://www.olx.ro/oferta/microfon-studio-usb-aux-neewer-nw-700-phantom-power-48v-ID8maq9.html
 4. Buna ziua. Am si eu o problema cu un microfon condenser neewer nw-700 . am la el si phantom power 48v ca sa nu fie probleme cu noise supr. Cand inregistrez ceva in obs / audacity , totul e ok , se aude perfect. Cand intru pe skype , nu se aude deloc , se aude foarte incet cand urlu in el . in skype am sunetul la maxim , este selectat microfonul corect . Vreo rezolvare ? este conectat prin jack auxiliar. cand dau "listen to this device , vorbesc in microfon,la mine in casti se aude perfect, deci microfonul este functional , la skype este problema.
 5. Salut. Pe data de 2 ianuarie,la cererea lui highman,am dat drumu la comunitatea care ii poartă numele. site : www.highman.ro forum : www.highman.ro/forum Totul pe forum a fost făcut de mine , însă cum a cerut highman. Pentru a nu apărea copii să zică ca am copiat x , am copiat y . Este copiat logo-ul de la play-arena(la cererea lui highman) este copiat bg pentru simplul fapt că mi-sa părut frumos,in rest , este o temă făcută de mine de la 0,pornită de la animate. Aştept păreri si inevitabilele critici. Nu este un template care să se compare cu cele dopepx , însă am făcut ceva simplu,la cererea lui highman.
 6. Bună ziua, Cum selectez să fie about me pe prima pagină , si activity să il deschizi tu prin click ?
 7. duL @

  Cum pun about me pe prima pagina ?

  adevărul e că dacă pui about me pe prima pagină e ceva de a dreptul deosebit şi se populează mult comunitatea. Chiar mă îndreb,cum dracu ati dat unii de net..
 8. duL @

  păreri highman community

  gazduire.com.ro ne-au mancat zilele,maine mi-a spus highman ca trece pe alt host . La inceput cand a anuntat comunitatea pe live,au intrat 500 de oameni si a crapat. Sunt momente in care pentru unele ip-uri site-ul e offline cate 10 15 ore..
 9. duL @

  problema block manager

  De ce mereu cand adaug ceva in sidebar cu block manager se adauga si in header ?
 10. duL @

  problema block manager

  scuze de x2 dar nu am edit. Am schimbat partea cu <header> , am pus-o pe cea a temei dinainte de edit , si tot este problema , deci nu e de la div ul <header > si div ul cu <main> l am schimbat , unde se afla cele 2 valori ale sidebar ului , tot nu s-a intamplat nimic.. Am inlocuit tot global template-ul , tot apare . Am inlocuit tot din casuta sidebar si din widgetcontainer,tot apare. Cred ca este ceva css , sau nu imi imaginez ce poate fii . EDIT: {template="searchBar" app="core" group="global" params=""} asta era problema , am sters asta,si gata. sper sa nu creeze alta problema stergerea lui
 11. duL @

  Pareri creatie proprie

  Să fim puţini seriosi... header gamesnodie. maintitle dintr-o tema de-a mea pe care ti-am dat-o acum vreo 8-9 luni. content-ul este din tema darkvibe pe care o facuse cristian pentru revenirea esuata de acum ceva timp . footerul la fel , este cel facut de cristian pentru tema aceea portocalie si pentru cea aimers pe care mi-o facuse mie. Dar una peste alta,elementele sunt amestecate bine si arată ok.
 12. duL @

  problema block manager

  l-am sters pe cel cu left , dar tot acolo este. si imi trimite si userbar ul mai jos pentru ca se suprapun..
 13. duL @

  problema block manager

  <header id='header' class='animateBack'><div class='animateFront'> <div class='ipsLayout_container'> <div class='ipsClearfix' style='position: relative;'> <center><div id='play-arena-logo'> <a href='http://highman.ro/forum'> <img class='logo1' src='http://play-arena.ro/forum/uploads/set_resources_16/84c1e40ea0e759e3f1505eb1788ddf3c_1.png' /> <img class='logo2' src='http://i.imgur.com/ApMliwh.png' /> </a> </div></center> {template="searchBar" app="core" group="global" params=""} </div> <div id='navBar' class='ipsClearfix'> {{if !in_array('ipsLayout_minimal', \IPS\Output::i()->bodyClasses )}}{template="userBar" app="core" group="global" params=""}{{endif}} {template="navBar" app="core" group="global" params=""} </div> </div> </div></header> </div> <main role='main' id='ipsLayout_body' class='ipsLayout_container'> <div id='ipsLayout_contentArea'> <div class='preContentPadding'> {template="ipsfocus_backgroundPicker" if="theme.ipsf_backgroundType == 'ipsfocus_backgroundPicker'" app="core" group="global" params=""} <!-- Breadcrumbs --> <div class='ipsfocus_breadcrumbWrap ipsClearfix'> {template="ipsfocus_socialButtons" if="theme.ipsf_social" app="core" group="global" params=""} {template="breadcrumb" app="core" group="global" params="true, 'top'"} </div> {template="ipsfocus_globalMessage" if="theme.globalMessage" app="core" group="global" params=""} {{if !member.member_id}}{template="ipsfocus_guestMessage" if="theme.ipsf_guest" app="core" group="global" params=""}{{endif}} {template="ipsfocus_countdown" if="theme.ipsf_countdown" app="core" group="global" params=""} </div> <div id='ipsLayout_contentWrapper'> {template="sidebar" if="theme.sidebar_position == 'left'" app="core" group="global" params="'left'"} <div id='ipsLayout_mainArea'> <a id='elContent'></a> {template="offlineMessage" if="!settings.site_online && \IPS\Member::loggedIn()->group['g_access_offline']" app="core" group="global" params=""} {template="updateWarning" app="core" group="global" params=""} {template="lkeyWarning" app="core" group="global" location="global" params=""} {advertisement="ad_global_header"} {template="acknowledgeWarning" if="\IPS\Member::loggedIn()->members_bitoptions['unacknowledged_warnings']" params="\IPS\Member::loggedIn()->warnings( 1, FALSE )" group="global" app="core"} {template="widgetContainer" group="global" app="core" params="'header', 'horizontal'"} {$html|raw} {template="widgetContainer" group="global" app="core" params="'footer', 'horizontal'"} </div> {template="sidebar" if="theme.sidebar_position == 'right'" app="core" group="global" params="'right'"} </div> {template="ipsfocus_megaFooter" if="theme.ipsf_megaFooter" app="core" group="global" params=""} </div> {template="inlineMessage" if="member.msg_show_notification and $conversation = \IPS\core\Messenger\Conversation::latestUnreadConversation()" app="core" group="global" params="$conversation->comments( 1, 0, 'date', 'desc' )"} </main> Aici văd eu o problema: Sau poate asa trebuie să fie,nu stiu..
 14. duL @

  problema block manager

  Doar la tema asta. Deci să caut ceva prin css sau div urile din header ?
 15. duL @

  problema block manager

  up. vad ca are .css separat . Am incercat sa il sterg ca sa dispara partea de sus din header,dar se sterg ambele sidebar uri ..
 16. duL @

  Vand tema IPB 4 dark

  Am eu asa o vaga impresie ca scrie suficient de clar de ce sa modific cum vreau eu , iar cel care o va lua sa vrea altfel ? asa astept sa vad cum o doreste lumea...
 17. duL @

  Vand tema IPB 4 dark

  Buna ziua . Vand tema ipb4 , facuta in prima faza pentru play-arena , facuta dupa gusturile lui xld . Sincer , am prea mult de modificat la ea , pentru ca fiecare membru din stafful de acolo vrea altceva , asa ca prefer sa o scot la vanzare , dupa ce am vorbit cu xld si nu o mai dau catre play arena. Pretul temei in faza in care este , este de 7 euro. Pretul temei in cazul in care doriti modificari , personalizari este de 10 euro. IMAGINILE FOLOSITE PE TEMA SUNT PROVIZORII , NU VOR RAMANE , NICI BANNERUL , NICI LOGO UL !
 18. duL @

  Vizite de la serviciul de host?

  E perfect la jocuri , la găzduirea web are găuri.
×