Jump to content

Fabi

+Helpers
 • Content count

  326
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Fabi last won the day on July 16 2017

Fabi had the most liked content!

Community Reputation

15 Good

About Fabi

 • Rank
  Membru
 • Birthday 11/24/2002

Contact Methods

 • Website URL
  http://interactgalati.ro/
 • Facebook
  Fabian Cuza

Profile Information

 • OS
  Windows 10 Pro
 • Location
  Galati
 • Interests
  DANCING, photography, swimming, volunteering

Recent Profile Visitors

2,256 profile views
 1. Problema logo

  Incearca mai intai cu Easy Logo Replacer, si lasa un reply daca a mers sau nu.
 2. Problema Member Title colorat

  Da un screenshot din ACP - Support - SQL Toolbox cu tabelele de acolo
 3. Problema latime userinfo in topic

  Link forum?
 4. Rewriterule cu punct?

  Salut PCT! Am intampinat o problema. Folosesc urmatoarea linie de htaccess: RewriteRule ^profile/([^/.]+)$ profile.php?name=$1 [QSA,L] insa atunci cand cineva scrie profile/hh.hhh (de exemplu) da eroarea 404 file not found Daca intru pe profile/hh (un nume fara . in el) merge perfect. La fel merge si daca fac profile.php?name=hh.hhh Ce pot face pentru ca acel rewriterule sa permita si puncte?
 5. Problema Group Legend

  Up?
 6. Nu apare sidebar

  Stai sa inteleg.. Iti merge sau nu sa pui blockuri? Daca nu este nici un block in sidebar, acesta nu va fi afisat. Iar daca sunt blockuri gen recent topics sau latest posts, nu o sa apara blockurile daca nu sunt topicuri / posturi.
 7. Problema Group Legend

  Salut PCT! Am instalat pluginul Group Legend, si vreau sa fac legenda, insa nu vreau toate grupurile. Langa numele grupurilor, când am instalat acest plugin pe alte forumuri, aparea un X pentru a sterge un grup din lista. Acum nu apare. Ce pot face? http://imgur.com/6DmopKe Am reinstalat pluginul, si la fel. Am incercat si sa il uploadez ca un update al pluginului, nici atat...
 8. Salut PCT! Astazi am intampinat o problema la panelul la care lurez. Butonul de dropdown de la optiunile playerului si dropdown-ul de la notificari nu functioneaza pe pagina profile. Am scos si htaccess-ul ce facea profile/nume in loc de profile.php?name=nume dar nu este de la asta. Nu stiu cand a aparut problema, abia acum am sesizat-o. Nu prea as vrea sa refac pagina deoarece am muncit destul de mult la ea. Template-ul se bazeaza pe bootstrap. In acest video am filmat pentru a se intelege problema. Pe pagina profile, dropdown-urile apar si dispar.
 9. butoanele de like/dislike

  ACP -> System -> System Settings -> Members -> Reputation System La Reputation Type pui Both positive and negative reputation points +1 daca te-am ajutat
 10. În ipb_styles.css caută #user_bar și înlocuiește #user_bar { background: #262a3d; url('http://www.old-times.ga/forum/public/style_images/carbon_orange/maintitle.png') repeat-x 50% -3px: ; color: #fff; text-shadow: 0px -1px 0px rgba(0,0,0,0.4); border-bottom: 1px solid #1b1d29; } cu /*media screen,print*/ #user_bar { background: #CULOAREA_TA; color: #fff; text-shadow: 0px -1px 0px rgba(0,0,0,0.4); border-bottom: 1px solid #1b1d29; } , unde #CULOAREA_TA este codul de culoare ce vrei să-l folosești. +1 dacă te-am ajutat.
 11. Cum centrez meniul?

  Vad ca ai reusit pana la urma. Dati T/C
 12. Schibare "tema" editor

  Salut PCT! Am dat un search si nu am gasit nimic pe tema asta... Cum pot schimba culoarea editorului, din cea default, alba, in cea dark, cum e pe temele gen deflection, carbon. Am incercat sa copiez template-ul si css-ul de la alta tema insa nu se modifica ok.
 13. Problema Toolbox

  Da-ne un screenshot din ACP -> Support -> SQL Management -> SQL Toolbox
 14. Grade automat

  ACP -> Support -> SQL Management -> SQL Toolbox Te duci pana jos, si scrii UPDATE members SET member_group_id = "3" WHERE member_group_id ="0"; daca grupul de utilizatori de la tine de pe forum are ID 3 (asa e de obicei) si apasa RUN QUERY Daca iti da o eroare, da-ne un screenshot din ACP -> Support -> SQL Management -> SQL Toolbox
×