Jump to content

Fac'Zz

Members
 • Content Count

  151
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Fac'Zz

 • Rank
  Senior
 1. Cum o activez acea setare și cum aflu IP'ul celui ce vreau să'i blochez accesul?
 2. Salut! Vreau să vă întreb cum pot să fac în așa fel incât cineva să nu mai poată accesa routerul meu de WiFi, adică nu vreau să schimb parola, să blochez decât acea persoană să nu mai poată accesa, cum pot să fac acest lucru?
 3. Salut, nu știu dacă am postat unde trebuia.. așa deci.. cum pot să fac pc'ul să apară stins dar el să meargă.. adică dacă vreau să las pc'ul noapte să descarce ceva.. dar el să pară stins.. gen stand by.. nu știu dacă am zis bine.. da' poate înţelege cineva ce vreau să spun..
 4. Am reusit cu sfatul lui Larry, Larry iti multumesc (y)
 5. Sincer nu ma pricep in astea mna .. asa sunt eu mai "nepriceput" ..
 6. Windows folosesc.. am dezinstalat winrar dar fisierele au ramas fara iconita adica.. toate au o iconita alba.. cum fac sa arate iconitele lor inapoi ..?
 7. Salutare.. am descarcat un fisier .. si am dat sa mi-l deschida cu winrar .. dar mi-a facut toate fisierele cu winrar .. adica pe ce dau imi intra in winrar si iconita la toate apare cea de la winrar .. cum pot sa fac sa imi intre in ce trebuie si sa apara iconitele lor? Multumesc.
 8. Nu primesc nimic .. nu se deschide .. deloc
 9. Salutare, am o problema cu google chrome .. cand vreau sa intru in el nu mi-l deschide .. si i-am dat unistall dupa cand sa-l instalez din nou .. nu merge .. folosesc si mozila firefox .. si merge extrem de greu ... cum pot sa rezolv cu google chrome .. am windows 7.
 10. Salutare, nu sunt sigur ca am facut acest topic unde trebuia ... in fine sa trec la subiect: Astazi de dimineata, am avut viteza mare la net pe telefon si bagam cu USB si in pc net .. asa, mai devreme am dat restard din fabrica la telefon si mi-a scazut viteza foarte mult, cum pot sa fac viteza la fel de mare deabia merge internetul?
 11. Macar cum pot sa fac sa mearga mai bine jocurile? Merg greu rau ..
×
×
 • Create New...